Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αιμα στην 12η εβδομαδα

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!

Σας γράφω γιατί είμαι πολύ αγχωμένη.

Σήμερα,κ αφού είχαν προηγηθεί 2 μέρες που περπάτησα πολύ η χαζή, παρατήρησα το πρωί καφέ βλέμμα η οποία έγινε αίμα στο σκούπισμα. Είμαι 11βδομαδωνκ5 ημερών. Εχει συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα? Έχω πολλές πιθανότητες να χασω το μωρο μου?καν ναι πως θα το καταλαβω?

Πήρα τηλ τον γιατρό κ μου πε ξεκούραση και να ξεκινήσω ουτροτζεσταν...Δεν τον άκουσα να ανησυχεί ιδιαίτερα γτ δεν έχω ιδιαιτερους πόνους. Μόνο αν πάω να κάτσω νιώθω ενοχλήσεις στον κολπο.

θα με βοηθούσε πολύ μια γνώμη ομοιοπαθουσας!!

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Σήμερα,κ αφού είχαν προηγηθεί 2 μέρες που περπάτησα πολύ η χαζή, παρατήρησα το πρωί καφέ βλέμμα η οποία έγινε αίμα στο σκούπισμα. Είμαι 11βδομαδωνκ5 ημερών. Εχει συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα? Έχω πολλές πιθανότητες να χασω το μωρο μου?καν ναι πως θα το καταλαβω?

Πήρα τηλ τον γιατρό κ μου πε ξεκούραση και να ξεκινήσω ουτροτζεσταν...Δεν τον άκουσα να ανησυχεί ιδιαίτερα γτ δεν έχω ιδιαιτερους πόνους. Μόνο αν πάω να κάτσω νιώθω ενοχλήσεις στον κολπο.

Ευχαριστώ!

δεν εχω αναλογο προβλημα αλλα και εγω θα σου προτινα να μην κανεις τιποτα απολυτως και να κατσεις ξαπλωμενη μονο για τσισα να σηκωθεις.τα ουτροτζεσταν τα εχεις ξανα παρει? εγω θα σου προτινα σε κανα 2 ημερες να ξανα παρεις τηλ τον γιατρο να κλεισεις ετσι απο περιεργια ενα υπερυχο για να ησυχασεις για το μωρακι και να μην εχεις αγωνια.

και στις δύο εγκυμοσύνες είδα καφέ και είχα αποκόλληση..στην πρώτη κάθισα 20 μέρες, στη δεύτερη δέκα και πήρα ουτροτζεστάν..ξάπλα κα πάλι ξάπλα...και λογικά σε έβαλε να ξεκουραστείς για να σταματήσει ό,τι πήγε να ξεκινήσει και να κάνει υπέρηχο...όλα καλά θα πάνε..αλλά θέλει ξεκούραση.

Ευχαριστώ!

Είχα αίμα βλέννες και καφε απο την εβδομη Εβδομάδα εγκυμοσύνης μου μέχρι και την 21 κατά διαστήματα.ΟΓιατρος μου εσωσε utrogestan, την τελευταία φορά μου καθάρισε τον κολποο από το παλιό αίμα και μου εξήγησε ότι μπορεί να οφείλεται στον πλακούντα μου που ανεβαίνει και αρχικά ήταν επιχειλιος και στις σεξουαλικές επαφές.Δεν μου έκοψε τίποτα,ούτε ξάπλα.Πηγαίνω ακόμη για δουλειά,με αρκετή ορθοστασία και ειμαι 6 μηνών χωρίς κανένα πρόβλημα!Μην άκου κανένα,μόνο τον γιατρό σου γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.Μην αγχώνεσαι,ο γιατρός σου θα σε καθοδηγεί!Καληνύχτα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Είμαι δυστυχώς καλαματα στα πεθερικά μου κ θα επιστρεφαμεαυριο...Τώρα είπαμε με τον γιατρό να ξαναμιλήσουμε το πρωί. Ευτυχώς αίμα κόκκινο δεν ξανάδα, μόνο λίγα καφέ υγρά. Κ εγώ αποκόλληση φοβάμαι, εν τω μεταξύ την Παρασκευή έχουμε πρόγραμματισμο μη την αυχενική αλλά μας βλέπω να πηγαίνουμε κ νωρίτερα για υπέρηχο.

Το πρόβλημα είναι ότι είμαι σε αντιπηκτικη αγωγή λόγω θρομβοφιλιας κ μ την έκοψε για αυτές τις μέρες κ με ανησυχεί λίγο κ αυτό. .

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Είμαι δυστυχώς καλαματα στα πεθερικά μου κ θα επιστρεφαμεαυριο...Τώρα είπαμε με τον γιατρό να ξαναμιλήσουμε το πρωί. Ευτυχώς αίμα κόκκινο δεν ξανάδα, μόνο λίγα καφέ υγρά. Κ εγώ αποκόλληση φοβάμαι, εν τω μεταξύ την Παρασκευή έχουμε πρόγραμματισμο μη την αυχενική αλλά μας βλέπω να πηγαίνουμε κ νωρίτερα για υπέρηχο.

Το πρόβλημα είναι ότι είμαι σε αντιπηκτικη αγωγή λόγω θρομβοφιλιας κ μ την έκοψε για αυτές τις μέρες κ με ανησυχεί λίγο κ αυτό. .

Μην ανησυχείς, ολα καλα θα ειναι! Πολλες γυναίκες εχουν και κανονικό αιμα και δεν χάνουν τα μωράκια τους. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού, ξεκούραση και προγεστερονη. Μπορει να μην ειναι απολύτως τιποτα, ούτε Καν αποκόλληση. Για να σου φύγει το αγχος κάνε και κανέναν υπέρηχο. Και με προσοχή, εγω απο εξωσωματικη (δεν ξερω αν ειναι υπερβολική η γιατρος μου) μου εχει απαγορεύσει και περπάτημα ακομα χωρις κάποιο αλλο θέμα. Οςο για την θρομβοφιλια και εγω εχω αλλα δεν το εχω ακούσει αυτο. Για να στο ειπε κατι θα ξερει βέβαια! Υπομονη και ολα τελεια θα ειναι!!!!

xw9Lp2.png

R8erp3.png