Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ (ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΙΛΙΟΝ)


Recommended Posts

Καλησπερα στις μαμαδες και στους μπαμπαδες. Θα ηθελα με τη σειρα μου να πω την γνωμη μου σε παρτυ που καναμε πριν 2 μηνες περιπου στον παιδοτοπο ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ. Ειμαστε απολυτα ικανοποιηνενοι...αν και για τις μερες μας το ποσο ειναι τσουχτερο (280 ευρω ) για 35 ατομα. Το προσωπικο οι κοπελες αψογες....ευγενικες με το χαμογελο. Αυτο που δεν μας αρεσε ηταν η εξωτερικη συνεργατης φωτογραφος που εχει και συνεργαζεται η οποια χρεωνει την καθε φωτο 5 ευρω. Καθε οικογενεια που αποχωρει την ζαλιζει με το να παρει φωτογραφιες.Απαραδεκτη συμπεριφορα γιατι δεν γνωριζει ο καθενας γονεας που φερνει καλεσμενος το παιδι του κατα ποσον οικονομικα ειναι σε θεση να αγορασει φωτο 5 ευρω εκαστη....που την πουλαει στην Πλακα σε ξενους...αλοιμονο....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αυτό που με ενόχλησε εμένα προσωπικά στο συγκεκριμένο παιδότοπο ήταν πράγματι οι φωτογράφοι αλλά όχι επειδή ήταν πιεστικοί αλλά επείδη φωνάζαν τον εκάστοτε γονέα, έβλεπε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή και ότι ήθελε ο γονέας εκτύπωνε... Στην ουσία πουλάγανε τις φωτογραφίες όσο πουλιούνται κανονικά αλλά χωρίς κόστος για αυτούς. Αυτό με έκανε έξαλλη.

LAAFp2.png

 

JRM4p2.png

Link to comment
Share on other sites

Demi1981 συμφωνώ. Κάθε μαμά την απέκοπτε από την παρέα που καθότανε και έτρωγε ένα μισάωρο με το να κάθεται να βλέπει φωτό χωρίς να ρωτάει το αν επιθυμεί ή όχι...!!! Και κάτι άλλο για το οποίο εγώ ενημερώθηκα εκ των νυστέρον από μια στενή συγγενή ότι κατα την διάρκεια που τα παιδιά τρώγανε κάποια από αυτά σηκωνοντουσαν....καθόντουσαν....(εξάλλου παιδιά είναι δεν μπορείς να τα δέσεις...κάνουν τα δικά τους), μόλις οι κοπέλες (υπάλληλοι) ι βλέπανε ότι σηκωνοντουσαν περνάνε το πιάτο τους από το τραπέζι με αποτέλεσμα αρκετά παιδάκια που είναι πιο αργά στο φαγητό να πηγαίνουν να βρουν το πιάτο τους να πάρουν κάτι και αυτό ήταν εξαφανισμένο. Όταν ξαναζητήσε η συγκεκριμένη μαμά ένα τυροπιτάκι δεν υπήρχε απόθεμα να της δώσουν μέσα από το ταψί που διατηρούνται ζεστά... (γιατί προφανώς ήταν τσίμα τσίμα) και της βάλανε από ένα πιάτο που ήταν επάνω στο τραπέζι και στο οποίο ήταν κρύα....τώρα ποιανού ήταν αυτό το πιάτο........? Βέβαια εάν τα έβλεπα αυτά εννοείται ότι θα τους έκανα παρατήρηση γιατί δεν μπορεί να είναι οριακά τα σφολιατοειδη...δεν ήταν ψάρια...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 6 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .... ΗΤΑΝ 280 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...