Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αχνο θετικο τεστ


Recommended Posts


Διαφημίσεις


Ναι ακόμα και αχνό θεωρείται θετικό! Πρέπει να κάνεις όμως και μια χοριακη και να μιλήσεις με το γιατρό σου! Καλή εγκυμοσυνη!

 

Έκανα χοριακή το επόμενο πρωί, 0.10 το αποτέλεσμα. Έχω κάνει πολλά τεστ λόγω πολυκυστυκών (μου συστήνει η γιατρός μου όταν ξεπερνάω τις 10 ημέρες καθυστέρησης να κάνω τεστ) αλλα παντα το κουτάκι της απάντησης ήταν ασπρο..Αυτή τη φορά είχε μια απαλη ροζ γραμμή, μιση θα ελεγα, το έκανα σωστά ομως είμαι σιγουρη. Δυστυχως δεν ξέρω καν πλεον να υπολογίσω αν εχω καθυστέρηση οι προηγούμενες περίοδοι μ έρχονταν σε 44,51,34 μέρες, εγώ το έκανα την 35η για να πάρω πιο γρήγορα χάπια να έρθει. Οπότε περιμένω να έρθει ακόμη...

Link to comment
Share on other sites

Αννουλες και οι 2 μας πολυκυστικες και οι 2 μας!! Στις αρχες οταν προσπαθουσαμε με τον αντρα μου ετρεχα καθε μηνα σαν την τρελη για τεστ!! Μεχρι που βαρεθηκε να με βλεπει η δύσμοιρη φαρμακοποιος (ηξερε οτι ειχα αστατη περιοδο λογω πολυκυστικων) και μου ειπε να μην παιδεύομαι με τα τεστα φαρμακειου επειδη σε εμας ειναι λιγοτερο αξιοπιστα! Βεβαια να σου πω πως δεν ετυχε να δω ποτε ψευδως θετικο (μονο μια φορα αλλα αυτο ηταν απο ενεση που ειχα κανει για προκληση ωορηξιας... ηταν δικο μου λαθος) Και οταν βγηκε θετικο ημουν οντως εγκυος.

Συζητησε παντως με τον γιατρο σου για τον αστατο κυκλο σου. Εμενα για παραδειγμα βρηκε πως κανω σπανια ωορηξια λογω μεγαλου κυκλου (50-60 ημερων κυκλο ειχα) και ετσι προχωρησαμε σε προκληση ωορηξια με ηπια χαπια και καπως ετσι τα καταφεραμε τελικα!! Δεν στα λεω να σε αγχωσω απλως τσεκαρετο αυτο με την ωορηξια γιατι εμεις φαγαμε 9 μηνες για το τιποτα μεχρι να μαθουμε το μικρο και ευκολα αντιμετωπίσιμο προβληματακι μας! :)

M2gwp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...