Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σύμφυση μετά από εγχείρηση σκωλικοειδήτιδας

Recommended Posts

Ο γιος μου (10) έκανε πριν από 15 μέρες εγχείρηση σκωλικοειδίτιδας. Μετά από το χειρουργείο, και αφού πέρασε μία εβδομάδα εξακολουθούσε να έχει πόνους. Πήγαμε σε άλλον χειρούργο, και αφού κάναμε ακτινογραφία, μας είπε πως στο σημείο εκείνο έχει δημιουργηθεί μία σύμφυση, και αν δεν διορθωθεί από μόνο του, θα χρειαστεί ξανά επέμβαση για να το διορθώσουμε. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, ή ακούσατε κάτι? Και τι εξέλιξη είχε τελικά?

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
κανείς?

Δυστυχώς είδα με καθυστέρηση το μήνυμα σου...Αλλα θα σου πω τη δική μου εμπειρία αν κ ελπίζω όλα να πήγαν κ να πανε καλά με το παιδάκι σου!Έχω περάσει ακριβώς αυτό που περιγράφεις οταν ημουν 4 ετων,εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και στους έξι μήνες παθαίνω σύμφυση και ξαναμπαίνω για επέμβαση ειλεού.Τέλος καλό!Απλα πρέπει να το παρακολουθείτε για να μη εξελιχθεί απότομα (σε μένα δεν φάνηκε κ αμέσως η σύμφυση στις ακτίνες,είστε τυχεροί που τη διαγνώσατε εγκαίρως!)Μην ανησυχείς κ μην αγχώνεσαι,συμβαίνουν συχνα τέτοιες μετεγχειρητικές επιπλοκές (...βεβαια σε καταλαβαίνω γιατί άλλο να το περνάς εσυ κ άλλο το παιδί σου,η αγωνια είναι διπλή!)

Ελπιζω κ παλι όλα να σας πανε καλά κ να μη χρειαστείτε δεύτερη επεμβαση😊

hfYup2.pngnHCVp2.png