Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπαρχει περιπτωση;

Recommended Posts

Γεια σας.Μπαινω κατευθειαν στο θεμα.ΤΕΡ 26/1,ασταθης κυκλος με μεσο ορο τις 32 μερες.Στις 6/2 ηρθα σε επαφη(απο τοτε δεν εχω αλλη επαφη) χωρις προφυλαξη αλλα δεν εξπερματωσε μεσα μου.Εδω και 3-4 μερες εχω εντονη ναυτια και πονους περιοδου.Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;

Διαφημίσεις

Λεω να περιμενω 2-3 μερες ακομα γιατι νομιζω πως θα μου ερθει,σημερα ειχα ακομη πιο εντονους πονους,αλλιως θα παω να κανω.Ποσο εφικτο ειναι ομως απο τα προσπερματικα υγρα;Παιζει κανενα ρολο αμα δεν πληθεις αμεσως μετα την επαφη και το κανεις σε κανα μισαωρο;Εγω αυτο εκανα....Συγνωμη αν σας ζαλιζω....

Ποσο εφικτο ειναι ομως απο τα προσπερματικα υγρα;

Είναι εφικτό. Το "πόσο" δεν μπορεί να μετρηθεί. Και ένα χ ποσοστό να ειναι, ποιος σου λέει ότι εσυ δεν είσαι μεσα σ' αυτο?

Παιζει κανενα ρολο αμα δεν πληθεις αμεσως μετα την επαφη και το κανεις σε κανα μισαωρο;

Δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Αν δεν αδιαθετήσεις νωρίτερα, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι μέχρι την ήμερα της εξετασης αίματος, γιατί το άγχος επιδεινώνει την κατάσταση.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Η αληθεια ειναι πως οταν το σκεφτομαι μου ερχετε ναυτια και οταν λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση μου περναει καπως.Ολα ειναι μεσ'το μυαλο....

Κοριτσι, προσωπικα πιστευω οτι η καθυστερηση ειναι απο αγχος (ειχα κι εγω παρομοιους κυκλους στα ...νιατα μου!). Βεβαια δεν μπορεις ποτε να αποκλεισεις εγκυμοσυνη. Αν δεν θελεις να περνας τετοιο αγχος, σε παρακαλω να ενταξεις το προφυλακτικο στη σεξουαλικη σου ζωη...σε προφυλασσει οχι μονο απο πιθανη ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και ΣΜΝ αλλα και απο περιττο στρες...

Κοριτσι, προσωπικα πιστευω οτι η καθυστερηση ειναι απο αγχος (ειχα κι εγω παρομοιους κυκλους στα ...νιατα μου!). Βεβαια δεν μπορεις ποτε να αποκλεισεις εγκυμοσυνη. Αν δεν θελεις να περνας τετοιο αγχος, σε παρακαλω να ενταξεις το προφυλακτικο στη σεξουαλικη σου ζωη...σε προφυλασσει οχι μονο απο πιθανη ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και ΣΜΝ αλλα και απο περιττο στρες...

Δεν θα με πειραζε μια εγκυμοσυνη με τον δικο μου σκοπευουμε τον ιουνιο να κανουμε αρραβωνα.Δεν ειναι οτι το προσπαθουμε απλως καμια φορα χρησιμοποιουμε την διακοπτομενη μεθοδο.Και οι δυο θα θελαμε ενα παιδακι αλλα περιμενουμε λιγο κι αμα τυχει ετυχε....

Κοριτσια περιοδος ακομα δεν εχει ερθει,βεβαια δεν ξερω ακριβως ποτε να περιμενω με την περιοδο που εχω.Εδω και λιγες μερες εχω δυσκυλιοτητα και κατι τσιμπηματακια στην κοιλια και το στομαχι.Οι αναγουλες εφυγαν οταν ειπα απο μεσα μου πως δεν ειμαι εγκυος,μαλλον ψυχολογικο ηταν αλλα η θερμοκρασια μου παραμενει υψηλη.

Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης?

Παιζει κανενα ρολο αμα δεν πληθεις αμεσως μετα την επαφη και το κανεις σε κανα μισαωρο;Εγω αυτο εκανα....Συγνωμη αν σας ζαλιζω....

Το να μην πλυθείς εσύ δεν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά το αν μην πλυθεί ο σύντροφός σου και να το ξανακάνετε σε μισή ώρα παίζει μεγάλο ρόλο.

Διαφημίσεις