Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νιωθω πωσ δεν μ αγαπα

Recommended Posts

θα σας πω πως νιωθω γιατι οντευω να τρελαθω .απ την μερα που εμεινα εγκυος το παδακι μου κολησε στο μπαμπα του.γεννησα προσπαθησ να το προσεγγισω αλλα τιποτα νομιζω πως δεν με θελει ζηταει συνεχεια τον μπαμπα απ το να φαει μεχρι και να κοιμηθει,στεναχωριεμαι και πολλεσ φορες κλαιω γιατι νομιζω πως το χανω.δεν ξερω τι να κανω για να το ξανακερδισω.δεν ασχολουμε πολυ μαζι του γιατι γυριζω απ τη δουλεια να θηλασω να μαγειρεψω να κανω ολεσ τισ δουλειεσ.στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.τι πρεπει να κανω να ξανεκερδισω την αγαπη του.ο αντρασ μου ,μου λεει πως ρωταει που ειμαι οταν παω για δουλεια αλλα εμενα μου λειπει η αγκαλια του και τα φιλακια του.:|:|:|:|:|:|:|:(:o:o:o:(

Διαφημίσεις

Δεν είσαι η μόνη, έχω ρίξει κλάμα και εγώ...

Μπούρδες τελικά, φάσεις περνάνε τα παιδάκια, θα βρείτε ρυθμούς και θα σου ξαναδείξει την αγάπη του...

ΕΡΙΝΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟ ΘΥΛΑΣΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

ΕΡΙΝΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟ ΘΥΛΑΣΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

ειναι 2.5 χρονων κ απο καταθλιψη οχι δοξα το θεο.ο αντρα σου δουλευει κ τα κραταει η πεθερα μου οχι παντα

Να σου ζησουν τα μωρακια σου κουκλα μου . Ναι απο τετοια ειχαμε και εμεις μπολικα . Βεβαια εμεις τα βιωσαμε με ξεσπασματα και θυμους απο μερος της κορης μου οταν ηρθε ο μικροτερος γιος μας , στην ευθαστη ηλικια των 4ων τοτε εκεινη . Ομως πανω κατω ολα αυτα μια αντιδραση ειναι απο ολα τα παιδακια που νοιωθουν οτι ηρθε καποιος/α "ξενος" και τους εκλεψε την αγκαλιτσα που δικαιως ειχανε μαθει τοσο καιρο οτι ανοικει μονο σε αυτους . Ετσι λοιπον ή θα "τυμωρισουν" με το μικρο τους και αθωο μυαλλουδακι τον υπαιτιο που κουβαλισε αυτο το παρισακτο μωρο μεσα στο σπιτι τους ή θα εχουνε αλλου ειδους ξεσπασματα . Ενα πραγμα ειναι σιγουρο κοριτσι μου , οτι ο γιος σου σε αγαπαει πολυυυυυυυυυυ και ακριβως η "ζηλεια" του αυτο υποδεικνυει . Ενα μικρο μωρακι ειναι και αυτος εξαλλου και ξαφνικα εχασε την πρωτοκαθεδρια του και καποιο αλλο μικρουλη επαξια μπηκε στην αγκαλιτσα σου . Τωρα ειναι σημαντικο να του υπενθυμησεις ποσο μα ποσο τον λατρευεις και οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα μεταξυ σας , οσα μωρακια και να μπουνε στην αγκαλιτσα σου . Τα αισθηματα που ειναι δεδομενα για σενα για ενα μικρο παιδακι ειναι σιγουρα ρευστα ,γιατι δεν ξερει . ΔΕεν εχει τη γνωση των μεγαλων και ο μεγαλυτερος του φοβος ειναι μηπως επαψε η μανουλα του να τον αγαπαει και αγαπαει μονο το μωρο της . Να τον περνεις συνεχεια αγκαλιες , ακομα και αν δεν θελει και να του λες συνεχεια οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει . Το μικρο μωρακι ομως χρειαζεται να φαει , για αυτο το εχεις στην αγκαλια σου συνεχεια . Και παρτον μαζι σου και εκεινον την ωρα που θηλαζεις . Βαλτου το χερακι του στο μωρακι και μαθε του να το αγαπαει και εκεινος . Σιγα σιγα να μην το θεωρει κυνδινο και να το νοιωσει οικογενεια του . Ναι καταλαβαινω οτι δεν μπορεις ευκολα να βρεις χρονο αναμεσα στις υποχρεωσεις σου αλλα θα μπορουσες αμα γινεται να συνδιασεις το θηλασμο του μωρου μαζι με μια κουβεντουλα με το γιο σου . Να του πεις μια ιστορια . Να τον βαλεις να παρει μερος και αυτος . Αμα χρειαστει για να μην εχει την διεξοδο του αντρα σου , διωξε για μιση τον αντρα σου μια βολτα και κατσε εσυ μονη με τα παιδια σου . Οταν θηλασει η μικρη ασε τις δουλειες να ριμαζουν . Κατσε αλλο ενα μισαωρο και παιξε με το γιο σου καντε κατι που εκεινος θελει . Πιστεψε με τα εχω περασει , εχω 3 παιδια και τα 2 πρωτα ειναι με 18μιση μηνες διαφορα μονο . Ολα θα καλυτερεψουν, μην αγχωνεσαι ο γιος σου σε αγαπαει πολυ .

Διαφημίσεις

θα σας πω πως νιωθω γιατι οντευω να τρελαθω .απ την μερα που εμεινα εγκυος το παδακι μου κολησε στο μπαμπα του.γεννησα προσπαθησ να το προσεγγισω αλλα τιποτα νομιζω πως δεν με θελει ζηταει συνεχεια τον μπαμπα απ το να φαει μεχρι και να κοιμηθει,στεναχωριεμαι και πολλεσ φορες κλαιω γιατι νομιζω πως το χανω.δεν ξερω τι να κανω για να το ξανακερδισω.δεν ασχολουμε πολυ μαζι του γιατι γυριζω απ τη δουλεια να θηλασω να μαγειρεψω να κανω ολεσ τισ δουλειεσ.στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.τι πρεπει να κανω να ξανεκερδισω την αγαπη του.ο αντρασ μου ,μου λεει πως ρωταει που ειμαι οταν παω για δουλεια αλλα εμενα μου λειπει η αγκαλια του και τα φιλακια του.:|:|:|:|:|:|:|:(:o:o:o:(

Εχεις απαντήσει μόνη σου στο ερώτημά σου :)

τα παιδιά συνδέονται με αυτόν που τους καλύπτει τις ανάγκες τους (φαγητό - παιχνίδι - ύπνος - διασκέδαση κλπ κλπ) ... κατ' αρχάς το παιδί σου σε αγαπάει... μην τρελαίνεσαι.. πρέπει να βρεις χρόνο και να ασχοληθείς μαζί του.. νομίζω ότι το παιδί πρέπει να μπαίνει πάνω απόλα...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Εχεις απαντήσει μόνη σου στο ερώτημά σου :)

τα παιδιά συνδέονται με αυτόν που τους καλύπτει τις ανάγκες τους (φαγητό - παιχνίδι - ύπνος - διασκέδαση κλπ κλπ) ... κατ' αρχάς το παιδί σου σε αγαπάει... μην τρελαίνεσαι.. πρέπει να βρεις χρόνο και να ασχοληθείς μαζί του.. νομίζω ότι το παιδί πρέπει να μπαίνει πάνω απόλα...

ενεοειτε πανω απ ολα αλλα δεν εχω βοηθεια και πρεπει να τα κανω ολα μονη μου .

αν είναι κοριτσάκι απλως περνάει οιδιποδειο...ηρέμησε!

Σκεψου αν στεναχωριεσαι εσυ ποσο στεναχωριεται και το παιδι όμως.Καλες οι δουλειες αλλα προτεραιοτητα εχει το παιδι και συγκεκριμένα το μεγαλυτερο παιδι.Το να παρεις το παιδι διπλα σου οσο θηλαζεις το μωρο και να του πεις μια ιστορια δεν είναι δυσκολο.Η πριν κοιμηθεί να ξαπλώσετε οι δυο σας να του διαβασεις ένα παραμυθι.Εγω στο δικο μου που ηταν 20 μηνων όταν γεννησα τον δευτερο αυτό που του ελεγα παντα ακομα και τωρα είναι πως όπως αυτος δε μπορει να ξεχωρισει τα δυο χερακια του και αγαπάει και τα δυο το ιδιο ετσι και μια μανουλα δε μπορει να ξεχωρισει τα παιδακια της και τα αγαπάει και τα δυο το ιδιο.Πολλες φορες μαλιστα του ελεγα ...εσενα σε αγαπαω λιγο περισσοτερο γιατι εισαι το παρεακι μου,το φιλαρακι μου και του αρεσε.

Ο αντρας σου θα πρεπει να βοηθησει.Ας πλυνει αυτος τα πιατα και ας κατσεις εσυ λιγο με το παιδι.Ας παρει το μωρο μια βολτα με το καροτσι για να κανεις εσυ μπανιο το μεγαλο και να πειτε και 2 κουβεντούλες.Μη μεινεις παντως στο ότι φαση είναι θα περασει γιατι το θεωρω λαθος.Πρεπει να αλλαξεις το πρόγραμμα σου.Θα δυσκολευτείς κι αργοτερα που θα αρχισουν οι μεγαλες ζηλειες αν τωρα ο μεγαλος αισθάνεται ετσι.

Εγω θυμαμαι όταν γεννησα τον δευετρο ο παιδιτρος μου ειχε πει...το νου σου στο μεγαλο αυτος σε εχει μεγαλυτερη αναγκη τωρα όχι το μωρο.Α δοκιμασε και μαρσιππο.Ακομα και μεσα στο Σπιτι.Το μωρο θα κοιμαται μεσα κι εσυ θα μπορεια να ασχοληθείς με το μεγαλο.

Μαγειερευε μεγαλες ποσοτητες και βαζε στην καταψυξη...ας φατε και κανα σουβλακι δεν πειραζει.Κι ας ριξει και κανα σιδερωμα η πεθερα.

Σκεψου αν στεναχωριεσαι εσυ ποσο στεναχωριεται και το παιδι όμως.Καλες οι δουλειες αλλα προτεραιοτητα εχει το παιδι και συγκεκριμένα το μεγαλυτερο παιδι.Το να παρεις το παιδι διπλα σου οσο θηλαζεις το μωρο και να του πεις μια ιστορια δεν είναι δυσκολο.Η πριν κοιμηθεί να ξαπλώσετε οι δυο σας να του διαβασεις ένα παραμυθι.Εγω στο δικο μου που ηταν 20 μηνων όταν γεννησα τον δευτερο αυτό που του ελεγα παντα ακομα και τωρα είναι πως όπως αυτος δε μπορει να ξεχωρισει τα δυο χερακια του και αγαπάει και τα δυο το ιδιο ετσι και μια μανουλα δε μπορει να ξεχωρισει τα παιδακια της και τα αγαπάει και τα δυο το ιδιο.Πολλες φορες μαλιστα του ελεγα ...εσενα σε αγαπαω λιγο περισσοτερο γιατι εισαι το παρεακι μου,το φιλαρακι μου και του αρεσε.

Ο αντρας σου θα πρεπει να βοηθησει.Ας πλυνει αυτος τα πιατα και ας κατσεις εσυ λιγο με το παιδι.Ας παρει το μωρο μια βολτα με το καροτσι για να κανεις εσυ μπανιο το μεγαλο και να πειτε και 2 κουβεντούλες.Μη μεινεις παντως στο ότι φαση είναι θα περασει γιατι το θεωρω λαθος.Πρεπει να αλλαξεις το πρόγραμμα σου.Θα δυσκολευτείς κι αργοτερα που θα αρχισουν οι μεγαλες ζηλειες αν τωρα ο μεγαλος αισθάνεται ετσι.

Εγω θυμαμαι όταν γεννησα τον δευετρο ο παιδιτρος μου ειχε πει...το νου σου στο μεγαλο αυτος σε εχει μεγαλυτερη αναγκη τωρα όχι το μωρο.Α δοκιμασε και μαρσιππο.Ακομα και μεσα στο Σπιτι.Το μωρο θα κοιμαται μεσα κι εσυ θα μπορεια να ασχοληθείς με το μεγαλο.

Μαγειερευε μεγαλες ποσοτητες και βαζε στην καταψυξη...ας φατε και κανα σουβλακι δεν πειραζει.Κι ας ριξει και κανα σιδερωμα η πεθερα.

Συμφωνώ σε όλα. Πόσο είναι το μωρό? Ο μάρσιππος είναι σωτήριος. Αυτό που κάνω εγώ μετά την δουλειά που πρέπει να μαγειρέψω αντί να παίξουμε είναι που λέω στον μεγάλο "έλα να μαγειρέψουμε μαζί" σαν παιχνίδι. Του δίνω και ρίχνει τα υλικά στην κατσαρόλα, πχ το κρεμμύδι, ανακατεύει το φαϊ κτλ, του αρέσει πολύ! Στην αρχή πιθανόν να σου πει "όχι θέλω τον μπαμπά", δεν πρέπει να ταραχτείς ή να δείξεις στεναχωρημένη, τα παιδιά μας δοκιμάζουν. Εννοείται ο μπαμπάς αν είναι σπίτι πρέπει να είναι συνεννοημένος, να είναι απασχολημένος εκείνη την ώρα.

Το σπίτι ας μην είναι στην εντέλεια, εμάς γίνεται χαμός, σκουπίζω 2 φορές την εβδομάδα και σφουγγαρίζω μία και φαντάσου έχω μωρό που μπουσουλάει :oops::oops:. Δεν γίνονται όλα, τα παιδιά έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις δουλειές. Ααααα σκούπα εννοείται πάλι σαν παιχνίδι με τον μεγάλο, ειδικά άμα έχει κάπου ψίχουλα τα ρουφάει εκείνος μας παίρνει την τριπλάσια ώρα αλλά το διασκεδάζει.

Διαφημίσεις

Κι εγω του εδινα την ηλεκτρικη σκουπα και σκουπιζε αυτος...του ειχα αγορασει και μια παιδικη σφουγγαριστρα και σφουγγαριζε.Οσο μαγειρευα τον εβαζα σε ένα παλιο ξυλινο τραπεζι και ζωγραφιζε με κιμωλίες.Η τον εβαζα στο νεροχυτη να πλενει κατι.Το θεμα είναι όταν κανεις μια δουλεια να είναι το παιδι διπλα σου και να απασχολείται με κατι...εσυ απλα συμμετεχεις με το ν ατου μιλας,να λες τι ωραια που παιζει πχ...ακομα κι αυτό αρκει.Αν όμως εσυ κανεις μια δουλεια και το παιδι το αγνοεις εντελως προκειμενου να τελειώσεις τη δουλεια σου τοτε προφανως κι αυτό θα στραφει στο μπαμπα η θα απομονωθει αν δεν είναι άλλος εκει.Εννοειται ότι και στο νεροχυτη όλα χαλια γινονταν και με τη σφουγγαριστρα χαμος και με τις κιμωλίες γεμιζε το μισο Σπιτι.Εκει πρεπει να μαθεις να μη δινεις σημασια.Ας περναει το μικρο καλα και ας αισθάνεται ότι ασχολησαι μαζι του και ας μη λαμπει το Σπιτι.Ολες οι μαμαδες με μωράκια καπως ετσι νομιζω κανουν.

Ξερω πως όταν ο χρονος σε πιεζει θελεις να κανεις γρηγορα τις δουλειες σου να τελειώνεις...προφανως...και δεν εχεις καμια ορεξη να τις κανεις και συγχρόνως να απασχολεις και ένα διχρονο που εσυ πχ σκουπίζεις κι αυτό λερωνει.Φυσικα και είναι πιο ευκολο να απασχολησει ο μπαμπας το παιδι οσο εσυ σκουπίζεις.Ομως ετσι καταληγεις να μην ασχολησαι με το παιδι καθολου.

Εμενα θυμαμαι όταν γυρισα από το μαιευτηριο με αγνοουσε παντελως.Τον ειχα αφησει τρεις μερες με τη μαμα μου στο Σπιτι μας οσο ημουν στο μαιευτηριο.Καθε μερα του εστελνα με το μπαμπα ένα μικρο παιχνιδακι.Οταν γυρισαμε μπηκα μεσα στο Σπιτι μονη μου και το μωρο το εμφανισα αργοτερα.Και παλι όταν με ειδε με αγνοησε τελειως.Οχι μονο με αγνοησε αλλα τον ακουσα να φωναζει τη μαμα μου μαμα.Μονο και μονο που ελειψα τρεις μερες.Φυσικα και στην αρχη φρικαρα αλλα πολύ γρηγορα επανήλθαμε.

Δε χρειαζεται να στεναχωριεσαι ουτε να νιώθεις ενοχες...αν και είμαι σιγουρη ότι νιωθειες ενοχες...κι εγω ενιωθα και ολες σε αυτή τη φαση.Βγαλτα αυτά από το μυαλο σου...εξηγησε στο μπαμπα ποσο κακο κανει ολο αυτό και σε σενα και στο παιδι...αλλαξτε πρόγραμμα και όλα θα αλλαξουν.