Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

boukie17

Recommended Posts

Μετά από πολύ καιρό ,αποφασίσαμε με τον αντρα μου να βγούμε οι δυό μας

για ένα ποτό...

ήρθε η μητέρα μου να κρατήσει τα παιδιά ..

εγώ ειχα το χρόνο να φτιαχτώ,μαλλιά,νύχια,μακιγιάζ, δηλ κάποια πράγματα που σέ αλλες ειναι δεδομένα ,σε μένα με δύο παιδια ειναι μια πολυτέλεια.....

φόρεσα τις μαύρες ψιλοτάκουνες μπότες μου,ενα εφαρμοστο παντελόνι και ενα σατέν μαύρο κοντό πουκάμισο με ντεκολντέ...

ο άντρας μου μόλις με αντίκρυσε είπε εισαι κούκλα απόψε!!!!

εγώ πέταγα απο την χαρά μου(δεν μου κάνει συχνα τετεια σχόλια)

πήγαμε για ποτό και ήταν πολύ τρυφερος μαζί μου..

πέταγα σε πελάγη ευτυχίας!!!!

με ικανοποιηση είδα οτι τράβαγα τα αντρικά βλέματα αλλά το συμαντικό είναι οτι το πρόσεξε και ο αντρας μου και έγινε πιο τρυφερός,σαν να έλεγε είναι δικιά μου!!!

πέράσαμε τελεια!!!

στο σπίτι που πήγαμε ήταν super αν καταλάβατε.... :wink::wink::wink:

του λέω τη έγινε αγάπη μου και είσαι τοσο τρυφερός σήμερα????

με κοιτάει και μου λέει ,τίποτα ...απλά...

ΣΕ ΞΑΝΑΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D έμεινα κάγκελοοοο!! η καρδιά μου φτερούγησε........

αυτό ηταν κάτι ευχάριστα απρόσμενο!!!!

και μπορώ να πω οτι μετά απο αυτό το γεγονός όλα ειναι φανταστικά!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

Πάντα τέτοια!!!

Χαίρομαι που περάσατε ωραία και έξω και μέσα στο σπίτι. inlove2.gif

Είναι ωραίο πράγμα που και που να αναθερμένονται οι σχέσεις και μάλιστα μετά από τον ερχομό ενός μωρού που προηγούνται μήνες κούρασης,

μιας και τα παιδιά μας τραβάνε την περισσότερη προσοχή. 926519jut3tb4k12.gif

Αχ πως μου αρέσουν αυτα!!

Μου έχουν λείψει ...λόγω εγκυμοσύνης, με τον άντρα μου έχουμε γίνει ελαφρώς.... αδερφάκια...

Ελπίζω να επανέλθουμε σύντομα... :?:?

κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη .!! περνάμε 2 μήνα του μέλιτος!!

:D:D:D:D:D

μέτα απο 13 χρόνια μαζι(6χρόνια γνωριμίας 1χρόνο αρραβώνα και 6 χρόνια γάμου) αισθάνομαι ακόμα ερωτευμένη!!!

το μυστικό νομίζω οτι είναι ,να μην ξεχνάμε οτι είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,και οχι μόνο μανούλες....

κορίτσια σας το εύχομαι ολόψυχα να το πάθετε !!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μπράβο σας παιδιά!

(Η Jean να τα βλέπει αυτά..! χιχι :wink: )

Βρε αντε απο δω, αμεσως πεταχτηκες...

Η Jean μια χαρα γυναικα ειναι (οχι μονο μανουλα) απλα δεν βγαινει α κ ο μ α εξω χωρις το παιδι, πραγμα που θα γινει εντος των προσεχων ημερων)...Κατα τα αλλα ο ερωτας καλα κρατει... 10 χρονια με τον αντρα μου ακομη μες στα μελια ειμαστε...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ!!!

Μπουκυ μπραβο κοριτσι μου, πολυ σε χαιρομαι...

Διαφημίσεις

bravo!!!!bravo!!!!bravo!!!!

και εις αλλες (εξόδους) με υγεία και χαρά.

μην ξέχνάς όμως ότι ενα μεγάλο ευχαριστω το οφείλεις και στην μητερα σου που σου κράταγε τα παιδάκια σου . και ήσουν σίγουρη ότι τα παιδάκια σου έιναι σε καλά και ασφαλή χέρια , και έτσι μπορούσες να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτές τις τόοοσο υπέροχες στιγμές με τον αντρόυλη σου!!!!!!!!

το μυστικό νομίζω οτι είναι ,να μην ξεχνάμε οτι είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,και οχι μόνο μανούλες....

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά στη διατήρηση της φλόγας!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αυτό που κάνατε(που βγήκατε εννοώ)το θέλω τόσο πολυ βγαίνουμε συνέχεια χωρίς παιδιά αλλα μόνο για καφέ και είχα καλομάθει πρέπει να το κάνω σύντομα και επιτέλους να περιποιηθώ πριν την έξοδο με την άνεσή μου δηλαδή για κανενα 2ωρο :oops:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μπραβο βρε!

πωπο ρε παιδια εγω αυτο δε γινεται να το κανω....

καταρχην οοολα μου τα ρουχα ειναι τζην και μπλουζες. συνεχεια μου λεει ο αντρας μου να φοραω πιο σεξυ. θελω να αλλαξω ρουχα αλλα ποτε? που χρονος για τετοια? θυμαμαι παντα ελεγα στη μανα μου να φτιαχνεται και να βαφεται περισσοτερο και εγω ειμαι χειροτερη...

αφου μου λεει ο αντρας μου παρε λεφτα και πηγαινε να ψωνισεις και γυρναω πισω και δεν εχω προλαβει να παρω σχεδον τιποτα! εχει να το λεει πως ειμαι η μοναδικη στο κοσμο που μου δινουν λεφτα για ψωνια και τα γυριζω πισω!

Διαφημίσεις

bravo!!!!bravo!!!!bravo!!!!

και εις αλλες (εξόδους) με υγεία και χαρά.

μην ξέχνάς όμως ότι ενα μεγάλο ευχαριστω το οφείλεις και στην μητερα σου που σου κράταγε τα παιδάκια σου . και ήσουν σίγουρη ότι τα παιδάκια σου έιναι σε καλά και ασφαλή χέρια , και έτσι μπορούσες να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτές τις τόοοσο υπέροχες στιγμές με τον αντρόυλη σου!!!!!!!!

αυτό είναι πολύ σωστώ που λές melina μου!!!! :D:D:D

4yw16g83b43m5ng38lvi_thumb.gif

Αυτό που κάνατε(που βγήκατε εννοώ)το θέλω τόσο πολυ βγαίνουμε συνέχεια χωρίς παιδιά αλλα μόνο για καφέ και είχα καλομάθει πρέπει να το κάνω σύντομα και επιτέλους να περιποιηθώ πριν την έξοδο με την άνεσή μου δηλαδή για κανενα 2ωρο :oops:

στο εύχομαι renata ,να το κάνεις σύντομα

και θα με θυμηθείς!! :wink::wink::wink:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μπραβο βρε!

πωπο ρε παιδια εγω αυτο δε γινεται να το κανω....

καταρχην οοολα μου τα ρουχα ειναι τζην και μπλουζες. συνεχεια μου λεει ο αντρας μου να φοραω πιο σεξυ. θελω να αλλαξω ρουχα αλλα ποτε? που χρονος για τετοια? θυμαμαι παντα ελεγα στη μανα μου να φτιαχνεται και να βαφεται περισσοτερο και εγω ειμαι χειροτερη...

αφου μου λεει ο αντρας μου παρε λεφτα και πηγαινε να ψωνισεις και γυρναω πισω και δεν εχω προλαβει να παρω σχεδον τιποτα! εχει να το λεει πως ειμαι η μοναδικη στο κοσμο που μου δινουν λεφτα για ψωνια και τα γυριζω πισω!

sofia_nefeli δεν έχεις ακουστά για το therapyshopping???

την άλλη φορά που θα βγείς έξω να πάρεις κάτι πολύ sexy(πχ.εσώρουχα) και να τα φορέσεις και να πείς στον άντρα σου..

τη λές είναι καλό ???

έπιασαν τόπο τα λεφτά ή να τα γυρίσω πίσω???? : :lol::lol::lol::lol:

... είστε πολύ τυχερές που έχετε τις μανούλες σας βρε κορίτσια... :cry:

Συμφωνω κι εγω σαυτο.Κι εγω δεν εχω καμια βοηθεια.

Αnyway, αντε και στο μελλον ευχομαι περισσοτερες τετοιες βραδιες!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ... ΝΑΙ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΟΦΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ :lol: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!