Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρεφονηπιακός σταθμος (γενικά)

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Σε 3 μήνες θα χρειαστεί να πάμε την μπεμπα μας σε βρεφονηπιακό σταθμό...

Θα ειναι 8 μηνων...

Θέλω να μάθω εάν γίνεται να παει μηνα Απρίλιο-Μάιο...

Εαν τα δέχονται τόσο μικρά....

Εαν θα ειναι δημόσιος ή ιδιωτικός....

Θα ειναι στην πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ.... Εαν ξέρετε κάποιον καλο...

Εαν για παράδειγμα μπορώ να πηγαίνω εγω να την αλλάζω πάνα....

Να πω επίσης πως θα δουλεύω μονο πρωί και ωράριο 8 με 2! 6ωρο πιθανότατα λόγω μητρότητας!

Γενικά δεν εχω ιδέα απο αυτα και θέλω να το ψάξω όσο ειναι νωρίς ακόμη!

Με χει πιάσει ένας φοβερός φόβος για οταν θα έρθει εκείνη η στιγμή!

Επίσης να πω πως θηλάζω αποκλειστικά αλλα τοτε θα τρωει και κρέμες οποτε αυτό με ηρεμεί Λιγάκι!

Δεν εμπιστεύομαι baby sitterστο σπίτι γι αυτό επιλέγω βρεφονηπιακό...

Οποία άλλη πληροφορία ή γνώμη θα μου φανεί πολύ χρήσιμη!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!

Ακόμη και ιστορίες σας να ακούσω να χαλαρώσω λιγάκι :-)

Διαφημίσεις

ενας ιδιωτικος παιδικος,δεχεται ανα πασα στιγμη παιδια...απριλιο ειχα ξεκινησει και τον δικο μου, ενος ετους ομως και κατι...στους δημοσιους,δεν νομιζω οτι παιζει κατι αναλογο...κανε την ερευνα σου στους παιδικους της περιοχης που ενδιαφερεσαι και αποφασιζεις...κριτηριο σου να μην ειναι τα φαντασμαγορικα κτηρια και τα παχυλα λογια,αλλα ενας μικρος παιδικος με ζεστους ανθρωπους...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Και εγω 8 μηνων πηγα τα δικα μου,απλα αν το ειχα καλοσκεφτεί ως συμβουλή θα σου ελεγα να βρεις μια γνωστή σου να στο

Κρατησει σπιτθ εως να γινει 12 μηνων και μετα βρεφικο, λογω ιωσεων.οι ιδιωτικοί παιρνουν ολο το χρονο αλλα στο βρεφικο τμημα εινσι λιγες οι θεσεις γιατι βαση νόμου ειναι 12 μωρα το τμημα.παρε γνώμες για παιδικους κοντα σου,ωράρια,αν ειναι κλειςτα το καλοκαιρι και ποτε,αν μπορει να βλεπεις οποτε θες το παιδι χωρις προειδοποίηση,αν εχουν υπηρεσίες οπως παιδιατρο μια φορα στο τοσο κ.α. Μην αγχωνεσαι πολλα παιδια πανε σε μικρη ηλικια.

• 1 month later...

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια ιδέα για το παιδικό-βρεφονηπιακό δημοτικό σταθμό στο Άγιο Βασίλειο στη Καλλίπολη. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση και εκεί αλλά δε βρίσκω πουθενά κάποια σχετική πληροφορία για το σταθμό. Αν είναι καλός,αν έχει καλές νηπιαγωγούς... Ξέρει καμία σας κατι σχετικό? Η έστω κάποιον άλλο δημοτικό σταθμό στη περιοχή??