Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κυκλος χωρις ωορηξια!μπερδεμα!

Recommended Posts

Λοιπόν καλή χρόνια!κυκλος μετά από αποθηλασμο πολλή μπερδεμένος! Πρώτος μετά από 15 μέρες μετά 47 μέρες και τώρα 41 μέρες.είχαμε επαφή χτες μια μέρα πριν μου έρθει ή περίοδος.θέλω και άλλο μπεμπακι και έχω απογοητεύει. Κάπου διάβασα ότι αν εχεις πάνω από 40 μέρες κύκλο δεν έχεις κάνει ωορηξια.

Υπάρχει περίπτωση να έχω ωορηξια μαζί με περίοδο μοα και το πιάσω τώρα?

Νόμιζα ότι το δεύτερο έρχεται πολλή εύκολα!!!

Και είχα μεγάλους κύκλους τώρα αυτούς τους δύο μήνες και όλο νόμιζα ότι το Πιάσαμε!

Διαφημίσεις

Γεια σου lilika.

Μαλλον ειναι λιγακι απιθανο να συμπεσει η ωορρηξια με την περιοδο.

Συνεχισε τις προσπαθειες σου και θα ερθει το μωρακθ που επιθυμεις.

Μπορεις ακομα να χρησιμοποιησεις τεστακια ωορρηξιας για να την εντοπιζεις και να πηγαινεις πιο στοχευμενα.

Καλη επιτυχια!

Πριν τη πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα χρεισιμοποιησει τετοια τεστακια.δεν ειχαν δειξει ποτε τιποτα.και ειχα ωορηξια.απλως απογοητευομαι....

Πριν τη πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα χρεισιμοποιησει τετοια τεστακια.δεν ειχαν δειξει ποτε τιποτα.και ειχα ωορηξια.απλως απογοητευομαι....

Δυο επιλογες εχεις : ή θα το αφησεις στο φλου με τις επαφες που θα εχετε ως ζευγαρι ή θα αρχισεις να σε παρακολουθει υπερηχογραφικά ο γυναικολογος σου και να σε καθοδηγει χρονικά όποτε βλεπει οτι προκειται να κανεις ωορρηξία.

Δεν εχει νοημα να απογοητευεσαι αφου το ξερεις οτι ειστε γονιμοι σαν ζευγαρι.

Καλη τυχη και μακαρι η νεα χρονιά να σου φερει το μωρό που επιθυμεις.

(ωορρηξια και περιοδος δεν γινεται να συμπεσουν, εκτος αν η αιμορραγια σου δεν ειναι απο περιοδο - ειναι πχ λογω της ωορρηξιας ή ειναι ψευδοπεριοδος κλπ).

Διαφημίσεις

μου εχει τυχει το εξης πραγμα μια μερα αφου ειχα καθαρισει απο περιοδο ξυπναω με εντονους πονους σαν να ξαναεχω περιοδο τρομαξα λιγο απο την ενταση του πονου γιατι δεν μου ειχε συμβει ξανα και πηγα αρον αρον στον γιατρο , ο οποιος αφου με εξετασε μου ειπε οτι ειχα ωορρηξια οποτε θεωρω οτι ολα ειναι σχετικα... οταν απορρημενη του λεω μα καλα χτες τελειωσα απο περιοδο μου λεει συμβαινει:roll:

μου εχει τυχει το εξης πραγμα μια μερα αφου ειχα καθαρισει απο περιοδο ξυπναω με εντονους πονους σαν να ξαναεχω περιοδο τρομαξα λιγο απο την ενταση του πονου γιατι δεν μου ειχε συμβει ξανα και πηγα αρον αρον στον γιατρο , ο οποιος αφου με εξετασε μου ειπε οτι ειχα ωορρηξια οποτε θεωρω οτι ολα ειναι σχετικα... οταν απορρημενη του λεω μα καλα χτες τελειωσα απο περιοδο μου λεει συμβαινει:roll:

Δεν παιζει ρολο το ποτε τελειωνει η περιοδος (το πότε "καθαριζουμε", οπως λεμε), γιατι το ποσο αιμα εχει καθε γυναικα κατά την περίοδό της εξαρταται απο τον οργανισμο της, απο την ποιοτητα της ωορρηξιας που ειχε, το παχος του ενδομητριου που πρεπει να αποβληθει κλπ. Αυτο που παιζει ρολο ειναι η πρωτη μερα της περιοδου. Γι' αυτο πολλες γυναικες λενε "εμεινα εγκυος ενω ειχα περιοδο", δηλ μπορει να ειχαν ακομα αιμα, αλλα απο την πρωτη μερα της περιοδου ξεκιναει η ωριμανση του επομενου ωαριου, οπότε προλαβαινει να γινει νέα ωορρηξια κι ας υπαρχει ακομα αιμα περιοδου.

• 2 weeks later...

Καλημέρα!!!!

Διαφημίσεις

Άρχισα τα clomiphene,ξέρετε αν σταθεροποιούν την περίοδο? Έχω πολυκυστηκες!!!!:(

Με την κλομιφαίνη δεν σταθεροποιείται ο κύκλος.

Με την κομιφαίνη προσπαθούμε να ωριμάσουμε το ωάριο(α) και να προκαλέσουμε ωορρηξία.

Αν γίνουν ολα αυτά και δεν μείνεις εγκυος, τότε θα σου ερθει περίοδος.

Από αυτή την άποψη μπορείς να πεις ότι θα εχεις περίοδο, ενώ υπό άλλες συνθήκες δεν θα ειχες. Οχι όμως ότι παίρνουμε την κλομιφαίνη με σκοπό την σταθεροποίηση της περιόδου. Την παίρνουμε για να κάνουμε ωορρηξία.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία ;)

Με την κλομιφαίνη δεν σταθεροποιείται ο κύκλος.

Με την κομιφαίνη προσπαθούμε να ωριμάσουμε το ωάριο(α) και να προκαλέσουμε ωορρηξία.

Αν γίνουν ολα αυτά και δεν μείνεις εγκυος, τότε θα σου ερθει περίοδος.

Από αυτή την άποψη μπορείς να πεις ότι θα εχεις περίοδο, ενώ υπό άλλες συνθήκες δεν θα ειχες. Οχι όμως ότι παίρνουμε την κλομιφαίνη με σκοπό την σταθεροποίηση της περιόδου. Την παίρνουμε για να κάνουμε ωορρηξία.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία ;)

Είμαι στην τέταρτη μέρα με τα χάπια!ή γιατρός μου μου είπε να τα πάρω από την 5-9 μέρα περιόδου και από την 11 και μετά να αρχίσουμε προσπάθειες!ελπίζω και εύχομαι σε όλες να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!

Είμαι στην τέταρτη μέρα με τα χάπια!ή γιατρός μου μου είπε να τα πάρω από την 5-9 μέρα περιόδου και από την 11 και μετά να αρχίσουμε προσπάθειες!ελπίζω και εύχομαι σε όλες να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!

Να ρωτησω κάτι ακόμα?βοηθούν οι επαφές κατά τη διάρκεια λήψης των φαρμάκων ή είναι καλύτερα να αρχίσουμε τις προσπάθειες αφού περάσουν αυτές οι 5μερες λήψεις τους????χίλια ευχαριστώ!