Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαγορευτικό το 40?????

Recommended Posts

Καλημέρα!Έχω δύο παιδάκια 6,5 χρονών και 10 μηνών και με τον άντρα σκεφτόμαστε πολύ έντονα και ένα 3ο όμως παρόλο που στην αρχή εγώ ήμουν αυτή που ήθελα και 3ο τώρα κάνω πίσω γιατί είμαι 39 και αν με το καλό έρθει θα είμαι 40!!!!Πολλές σκέψεις με βασανίζουν με την ηλικία μου...όχι για τις αντοχές αλλά καθαρά με την διαφορά ηλικίας ήδη με την κόρη μου είναι μεγάλη...πείτε μου εμπειρίες ή γνώμες....

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρονια πολλα!

Μην πτοείσαι! Εγώ έχω μικρό τριών ετών και το απέκτησα στα 41 (το γέννησα), τα άλλα δυο μου ήταν τότε 8 και 3,5. Τωρα στα 43 θέλω και τέταρτο και ευελπιστώ ότι θα μας το δώσει ο Θεός. Σου εύχομαι καλη επιτυχία. Υπάρχει και τοπικ "πώς να πείσουμε τον σύζυγο για ακομη ενα παιδάκι" στην ενότητα "οικογένεια". Καλη επιτυχία!

Εσυ πρεπει να μετρησεις τις δυναμεις σου...εγω εκανα το πρωτο μου παιδι στα 40+...καθολου απαγορευτικο δεν το βρισκω! Το θεμα ειναι εσυ που εχεις ηδη δυο παιδακια ποσες αντοχες εχεις για το τριτο...το μεγαλο σου το παιδι νομιζω ειναι σε μια ηλικια που ειναι πιο αυτονομο..εμενα πιο πολυ θα με προβληματιζε το 10 μηνων δευτερο παιδι που σιγουρα απαιτει φροντιδα και ουσα εγκυος θα εχεις μεγαλη κουραση...αν μπορεις να τα καταφερεις, αν εχεις βοηθεια κτλ κτλ μονο εσυ το ξερεις...σιγουρα η ηλικια αφαιρει σε αντοχες αλλα προσθετει σε πειρα!!

Καλησπερα και χρονια πολλα! Γιατι σε προβληματιζει η διαφορα ηλικιας με την κορη σου ?Ισα ισα θα ειναι και πιο ωριμη και θα σε βοηθαει λιγο. για την μικρη να το καταλαβω, αν και δυο αδελφακια κοντα στην ηλικια μεγαλωνουν μαζι και ξεπεταγονται γρηγορα! Αφου και ο συζυγος συμφωνει,,τι το σκεφτεσαι! Εδω εμεις προσπαθουμε να τους πεισουμε-βλ.αντιστοιχο θεμα στιε πολυτεκνες οικογενειες. Οσο για την ηλικια εισαι καλα, αν σκεφτεις οτι κι εγω ειμαι 43 σαν τη fama και δεν το βαζω κατω!

Fama τι κανεις, ολα καλα?

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα zakoula και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και σε αυτές που τα κατάφεραν.

Εμείς ακομη στην προσπαθεια, ελπίζω το 2016 να τα καταφέρουμε, παρόλο που οδεύουμε στα 44. Εσείς; Προσπαθείτε για μωράκι ή προσπαθείς να πείσεις ακομη; Ίσως θελει το χρόνο του, ίσως το 2016 έρθουν πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Μη χάνετε τις ελπίδες σας, την πίστη σας και τις προσπάθειες εννοείται.

Αχ ναι ακομα προσπαθω να τον πεισω! Κανονικη πλυση εγκεφαλου, γιατι κι εγω δυο χρονια ειμαι τωρα με αυτον τον καημο.. Ελπιζω η νεα χρονια να φερει πολλα καινουρια μωρακια σε οσους τα επιθυμουν! Πιστη και ελπιδα πανω απο ολα!

Πες του ότι και να πειστεί, αυτο δε σημαίνει ότι θα ειναι εύκολο να πετύχει, ότι θελει ίσως αρκετό χρόνο η προσπάθεια και τα περιθώρια λόγω ηλικίας κακά τα ψέματα μπορεί και να στενέψουν, αλλά αφού εσυ έχεις τις δυνάμεις και το κουράγιο να περάσεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατι πάνω απ όλα ενα ακομη παιδάκι ειναι χαρά και ευτυχια, αυτός δεν εχει να φοβάται τιποτα. Μεταφέρω το μηνυμα και στο τοπικ " πολύτεκνες οικογένειες" αν θέλεις να το συνεχίσουμε εκεί.

• 2 months later...

Μετά από 3 μήνες το πήραμε απόφαση και ξεκινήσαμε προσπάθειες χωρίς άγχος και πρόγραμμα!Αν ο Θεός θέλει με το καλό να έρθει το μωράκι αν πάλι όχι έχω τα αστεράκια μου!Αν όλα πάνε καλά θα έχω κλείσει τα 40!!!!!

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

JimDin ευχομαι να πραγματοποιηθει γρηγορα η επιθυμια σου! Πιστεψε με δεν εισαι καθολου μεγαλη ειδικα για τριτο παιδι! Να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Ζακούλα και μακάρι να συμβεί αν και με έχει πιάσει ένας πράγμα πως δεν θα γίνει...κάτι οι γόνιμες μέρες ,κάτι η ηλικία ,κάτι που την κόρη μου κάνα ένα 7μηνο να την τσακώσουμε λέω μπά αποκλείεται...τσπ αν θέλει ο Θεός όλα γίνονται οπότε λέω να το αφήσω εντελώς εκτός από το μυαλό μου και ότι γίνει...

pcs9p3.pngTYJ2p2.png