Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κινησεις εμβρυου στην αρχη

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!θα κανω μια χαζη ερωτησουλα......την.Κυριακη κλεινω 17 εβδομαδα και πριν μια βδομαδα.πρωτοακουσα το μικρακι μου....αλλα ττο ακουσα δυο τρεις φορες σε διαφορετικες μερες εκττων οποιον οι δυο ηταν εντονες!!πλεον ομως δεν.εχω ακουσει αλλη φορα!ειναι φυσιολογικο??εχουν περασει τεσσερις μερες και τιποτα...την Δευτερα εκανα υπερηχο.και ηταν οκ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

το πρωτο σου ειναι ε?

Μη με δουλεψεις......αλλα οχι ειναι το δευτερο!!απλα το.πρωτο μου το ακουσα πρωτη φορα 21 εβδομαδων και μετα το ακουγα.συνεχεια!!Γι αυτο τωρα.μου κανει εντυπωση

να μην ανυσηχεις καθολου η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη συνηθως ομως μετα της 20 εβδομαδες γινονται πιο εντονα τα πραγματα!!!!!εμενα φαντασου στην πρωτη θεωρουσα οτι ακουγα και κουνιοταν εντονα η μικρη......ε τωρα στο δευτερο καταλαβα τι εστι κουνημα μωρου και κοιλιας!!;);)οποτε υπομονη λιγο γλυκια μου και θα το ακους απο εδω και περα συνεχεια.....καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης σου ευχομαι

Μη με δουλεψεις......αλλα οχι ειναι το δευτερο!!απλα το.πρωτο μου το ακουσα πρωτη φορα 21 εβδομαδων και μετα το ακουγα.συνεχεια!!Γι αυτο τωρα.μου κανει εντυπωση

αχ κ εμενα το δευτερο τωρα..ειμαι 22 βδομαδων..Εμενα ο μεγαλος μου ειναι κοντα 5 χρονων κ ψιλοεχω ξεχασει...εσενα?

αχ κ εμενα το δευτερο τωρα..ειμαι 22 βδομαδων..Εμενα ο μεγαλος μου ειναι κοντα 5 χρονων κ ψιλοεχω ξεχασει...εσενα?

Χαχαχαχχαα!!Με το καλο ευχομαι!!!Εμενα ο.μικρος μου ειναι 18 μηνων!!!

να μην ανυσηχεις καθολου η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη συνηθως ομως μετα της 20 εβδομαδες γινονται πιο εντονα τα πραγματα!!!!!εμενα φαντασου στην πρωτη θεωρουσα οτι ακουγα και κουνιοταν εντονα η μικρη......ε τωρα στο δευτερο καταλαβα τι εστι κουνημα μωρου και κοιλιας!!;);)οποτε υπομονη λιγο γλυκια μου και θα το ακους απο εδω και περα συνεχεια.....καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης σου ευχομαι

Σε ευχαριστω κοριτσι μου!!!Αντε γιατι.ολο νομιζω οτι κατι δεν.παει καλα!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω κοριτσι μου!!!Αντε γιατι.ολο νομιζω οτι κατι δεν.παει καλα!!

κ εγω παντως σαν κ εσενα,ολο νομιζω οτι κατι θα γινει..αμαν αυτο το αγχος...δεν μας κανει καλο.Αν εχεις περασει κ δυσκολες καταστασεις,αγχονεσαι πιο ευκολα υποθετω...

κ εγω παντως σαν κ εσενα,ολο νομιζω οτι κατι θα γινει..αμαν αυτο το αγχος...δεν μας κανει καλο.Αν εχεις περασει κ δυσκολες καταστασεις,αγχονεσαι πιο ευκολα υποθετω...

Ακριβως οπως το ειπες κοριτσι μου!!!

Καλημέρα! Πάντα στην δεύτερη εγκυμοσύνη το μωρό το "ακούμε" νωρίτερα! Στην πρώτη γύρω στην 20η εβδομάδα. :)

Διαφημίσεις

Φυσιολογικότατο!!!

Το οτι στη δευτερη εγκυμοσυνη το ακους νωριτερα το γνωριζω!!δεν θα επρεπε ομως απο τη στιγμη που το ακους να το ακους μετα συχνα??στο πρωτο το ακουσα 21 εβδομαδων αλλα.μετα ηταν.καθημερινο!!

Κοριτσια συγνωμη που σας τρελαινω!!!Θα σκασω!!Δεν το εχω ξανακουσει το μικρο μου!!τι καθομαι ανασκελα τι κανω δουλειες τι τρωωΤΙΠΟΤΑ!!!Μηπως πρεπει να ανησυχω??Σημερα ειμαι 17 εβδομαδων!!

Γεια σου χελωνιτσα!

Αν νιώθεις οποιαδήποτε αμφιβολία να πας για έναν υπέρηχο!

Δεν ειναι κακό!

Για να νιώσεις εσύ καλά!

Ειναι πολύ νωρίς όμως στις 17 εβδομάδες ακόμη και αν έτυχε να το καταλάβεις κάποια στιγμή!

Κακό ειναι να ανησυχείς!

Εγω επειδή είχα αιμοραγιες και είχα καταντήσει να πηγαίνω συνέχεια στην γιατρό μου, είχα αγοράσει μια συσκευή για το σπίτι που άκουγα την καρδούλα!!! :wink:

xdagp3.png

hwvMp3.png

Xristinaki91 να σε ρωτήσω κάτι μιας και το ανέφερες.

Εχω δει αυτή τη συσκευή σε γνωστή εταιρεία που παίρνω τεστακια ωορρηξιας.

Είχες ρωτήσει τον γιατρό σου αν μπορείς να τη χρησιμοποιείς οποτε θέλεις;

Εάν κάνει κακό στο μωρό η κάτι τέτοιο;;

Συγνώμη που μπαίνω στο θέμα σας έτσι, απλα ειχα την απορεία και πρώτη φορά βλέπω κάποια κοπέλα να το αναφέρει.

Xelwnitsa to mwraki einai para poli mikro stis 17 evdomades. Kai varous ligwn grammariwn, ti na kanei ki auto to erimo gia na to niwseis??!!! Edw ta dika mou didyma me periorismeno xwro kai pali stis 20 evdomades den ta akouga kathimerina.

Psyxraimia. Eixa diavasei k pio palia post sou, min agxwnesai toso eukola mono kako kaneis.

b5Zrp2.png

Appe δεν τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου δυστυχώς γι αυτό δεν ξέρω!

Όμως δεν θα μπορούσα χωρίς αυτό ούτε να κοιμηθώ. ;-(

Πάντως αυτό το χρησιμοποιούν και στο νοσοκομείο έχω δει αλλά δεν ειναι πλήρως αξιόπιστο!

Κάποιες φορές ειναι δύσκολο να πιάσεις τους παλμούς ανάλογα με την θέση του εμβρύου!

Εγω το έβαζα για δευτερόλεπτα και σε μεγάλη ανάγκη!

Πίστευω πως το κινητό μας κάνει μεγαλύτερο κακό!

Στο εξωτερικό κάνουν ελάχιστους υπέρηχους όχι όπως εδώ!

xdagp3.png

hwvMp3.png

Appe δεν τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου δυστυχώς γι αυτό δεν ξέρω!

Όμως δεν θα μπορούσα χωρίς αυτό ούτε να κοιμηθώ. ;-(

Πάντως αυτό το χρησιμοποιούν και στο νοσοκομείο έχω δει αλλά δεν ειναι πλήρως αξιόπιστο!

Κάποιες φορές ειναι δύσκολο να πιάσεις τους παλμούς ανάλογα με την θέση του εμβρύου!

Εγω το έβαζα για δευτερόλεπτα και σε μεγάλη ανάγκη!

Πίστευω πως το κινητό μας κάνει μεγαλύτερο κακό!

Στο εξωτερικό κάνουν ελάχιστους υπέρηχους όχι όπως εδώ!

Καλα εδω οπως εχω καταλάβει όλο αυτό το διάστημα ειναι ολα μια μεγάλη επιχείρηση και δυστυχώς εμείς είμαστε τα θύματα.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.

Xelonitsa ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.ολα καλα ειναι μην αγχώνεσαι!!

Καλησπέρα σας είμαι καινούργια και φοβερά αγχωμένη.Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη χθες πήγαμε στο γιατρό και έκανα τον 2 κολπικό υπέρηχο βάση του υπερήχου είμαι 6 εβδομάδων και 1 μέρας ημερολογιακά με την τελευταία περίοδο είμαι 7 εβδομάδων και 1 μέρας ο σάκος έχει μεγαλώσει απο τον πρώτο υπέρηχο είδαμε την καρδούλα του να πάλλεται φάνηκε και η γραμμή ότι χτυπάει (σαν καρδιογράφημα) αλλα δεν καταφερα να ακούσω την καρδούλα του και είμαι απο χθές στα πατώματα και κλαίω τώρα θα ξαναπάω την άλλη πέμπτη και έχω πεθάνει απο το αγχος μου είναι φυσιολογικό που δεν ακούστηκε η καρδιά??? Συγνώμη για το τόσο μεγάλο μήνυμα!!!!