Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γαλα σε γυάλινα βαζάκια γλυκου !!! ???

Recommended Posts

Καλησπέρα μαμάδες και μπαμπάδες. Ξέρεται αν μπορώ να αποθηκεύω το γάλα στην κατάψυξη σε γυάλινα βαζάκια αυτά που βάζουνε το γλυκό του κουταλιού (σκέφτομαι να παραγγείλω καμία 25αρια από τον Χαλκιαδάκη) έχουν χωρητικότητα 156 ml αν θυμάμαι καλά, οπότε μπορώ να βάζω λίγο λιγότερο για να μην ακουμπάει το γάλα στο καπάκι και αφού είναι για γλυκό κουταλιού θα μπορούν να αποστειρωθούν κανονικά!!!

Μακάρι να κάνουν γιατί με τα σακουλάκια της medela έχω ξεπαραδιαστεί και τα μπιμπερό είναι ακριβά για να πάρω πολλά!

Πως την βλέπετε αυτήν την ιδέα ???? :idea:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχααααΚαλημερα!!!Ξυπνησα μολις!!

Κανουν μια χαρα εινα,απλα μην τα γεμισεις πολυ γιατι ειναι γιαλινα και μπορει να σπασουν.

Εγω βεβαια καποια γιαλινα μπιμπερο που ειχα βαλει στην καταψυξη τα ειχα γεμισει αρκετα και δεν σπασαν,αλλά για καλο και για κακο ασε λιγο κενο :wink:

υπαρχουν και τα κυπελλακια τα via της avent που δεν ειναι μια χρησης.

Τα σακουλακια απο που τα παιρνεις;Ελπιζω οχι απο Λητω γιατι εκει απο οτι εχω διαβασει απο τα κοριτσια ειναι πολυ ακριβα...

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος να σπάσουνε στην κατάψυξη ειδικά αν είναι σχεδόν γεμάτα. Ο κίνδυνος αυτός μειώνεται όσο περισσότερο αέρα έχει μέσα το μπουκάλι. Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό που περιέχει το γάλα κρυσταλλώνεται και διογκώνεται, και τα υγρά δεν έχουν τη δυνατότητα να συμπιέζονται όπως τα αέρια. Αν έχει αρκετό αέρα το μπουκαλάκι ο αέρας συμπιέζεται λόγω της διόγκωσης του υγρού και το μπουκαλάκι καταπονείται λιγότερο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα..τα σακουλάκια που είναι για την κατάψυξη..είναι 20 σακουλάκια μιας χρήσεως στο κάθε κουτάκι κ το κάθε κουτάκι έχει 18 €.

Αν μου πείτε σε ποιά περιοχή βρίσκεστε...θα σας πω που μπορείτε να τα βρείτε (εκτός από εμάς)..

Κορίτσια καλημέρα..τα σακουλάκια που είναι για την κατάψυξη..είναι 20 σακουλάκια μιας χρήσεως στο κάθε κουτάκι κ το κάθε κουτάκι έχει 18 €.

Αν μου πείτε σε ποιά περιοχή βρίσκεστε...θα σας πω που μπορείτε να τα βρείτε (εκτός από εμάς)..

18?? εγω στο λητω τα περνω 20!!! :shock::?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

Tα γυάλινα βαζάκια είναι πολύ καλά! Άν τα γεμίζετε κατά τα 2/3 δεν θα σπάσουν στην κατάψυξη.

Το γάλα θέλει λίγο περισσότερο χρόνο να αποψυχθεί.

Ευχαριστώ για τις απαντησείς σας μαμαδες (και μη).

Παω να τα παραγγείλωωωωω :lol::lol::lol::lol:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Elenna σου ζητώ συγνώμη αλλά δυστυχώς το ΛΗΤΩ της Κηφισίας έβαλε ότι τιμή ήθελαν αυτοί χωρίς καν εμείς να έχουμε ενημέρωση γιαυτό..θα τους πάρω εγώ τηλέφωνο κ η τιμή θα διορθωθεί

Διαφημίσεις

θα υπάρξει γενικότερη ενημέρωση στα Λήτω και σας υπόσχομαι ότι η τιμή θα αλλάξει..στο κέντρο της Αθήνας μπορείτε να τα βρείτε στο φαρμακείο ΜΠΑΚΑΚΟΣ

κορίτσια συγνώμη αλλά με όλες αυτές τις τιμές που μου λέτε...ταχω παίξει

Πείτε μου σας παρακαλώ αν είναι όντως τα σακουλάκια της medela και ποιά είναι τα φαρμακεία που τα προμηθεύεστε με αυτές τις τιμές.

Σας το ζητάω αυτό γιατί τα φαρμακεία αγοράζουν 14 ευρώ, πως είναι δυνατόν να σας τα πωλούν με ακόμα χαμηλότερη τιμή από αυτή που αγοράζουν?

Είναι της medela τα pumb and save με τα 20 σακουλάκια.Τα αγοράζω 12,35 από φαρμακείο της Α-Γλυφάδας επί της οδού Γεννηματα.

Το μπουμπουρίνι μου θηλάζει από τις 4 Ιουλίου 2008!!!

ANNAZ καλημέρα...σε παρακαλώ πολύ μήπως θυμάσαι το όνομα του φαρμακείου? Στο ζητάω αυτό γιατί όσοι πωλούν πράγματα της medela οφείλουν κ είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον τιμοκατάλογο που τηρούμε κ εμείς που είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της medela στην Ελλάδα. Η μη τήρηση των τιμοκαταλόγων δημιουργεί προβλήματα που κάποια στιγμή θα ακουστούν κ στον ίδιο τον οίκο της medela στην Ελβετία.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Medelaki

δεν είναι σωστό να βάλετε χέρι στα φαρμακεία που πουλάνε φτηνά.

Δηλαδή τι θα πει τιμοκατάλογος μας δουλεύεις τώρα. Εδώ προσπαθούμε να δώσουμε κάτι καλό στα μωρά μας και εδώ πρέπει να το πληρώσουμε το σακουλάκι χρυσάφι

ΗΜΑΡΤΟΝ και ΦΕΤΟΣ

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Medelaki, αν δημιουργήσετε πρόβλημα στο φαρμακείο που πουλάει πιο φθηνά, μπορεί να σας καταγγήλει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, και αυτό δεν το θέλει η εταιρία σου.

Το φαρμακείο μπορεί να κάνει παράλληλη εισαγωγή και αυτό είναι καθόλα νόμιμο. Μια εταιρία μπορεί να ορίσει την προτεινόμενη τιμή μεταπώλησης, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται να αναγκάσει τους πελάτες της να πωλούν σε ορισμένη τιμή