Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μια μικρη βοηθεια γιατι εχω ψιλοτρελαθει

Recommended Posts

κατ αρχας καλησπερα στην παρεα!!

τελευταια κατηραμενη 9/11 και στις 15 ηρθαμε σε επαφη (μη ρωτησετε ειμαστε στον πρωτο μηνα προσπαθειων). στις 16 το πρωι ενιωσα ενα δυνατο πονο και ειχα και υγρα ροζ. οπως και την επομενη. εχθες ο πονος χειροτερεψε προς τη δεξια πλευρα και με χτυπαει στη μεση εντονα. σημερα ειμαι μεν καπως καλυτερα. μιλησα με γιατρο και μου ειπε τεστακι σουμπιτι σε μια εβδομαδα αφου θα ναι και οι μερες της κατηραμενης οποτε αν εχει γινει κατι θα δειξει. πρωτη φορα ειδα ροζ υγρα σε οωρηξια (δεν την περιμενα τοσο νωρις η αληθεια ειναι) και τοσο πολυ ενοχληση μετα απο 3 μερες που σε μενα με ενοχλει το πολυ δυο μερες. το στηθος εχει αρχισει κ τουμπανιαζει κ νιωθω σα να εσκαβα ολη μερα. παιζει να εγινε κανα θαυμα??

Διαφημίσεις

κατ αρχας καλησπερα στην παρεα!!

τελευταια κατηραμενη 9/11 και στις 15 ηρθαμε σε επαφη (μη ρωτησετε ειμαστε στον πρωτο μηνα προσπαθειων). στις 16 το πρωι ενιωσα ενα δυνατο πονο και ειχα και υγρα ροζ. οπως και την επομενη. εχθες ο πονος χειροτερεψε προς τη δεξια πλευρα και με χτυπαει στη μεση εντονα. σημερα ειμαι μεν καπως καλυτερα. μιλησα με γιατρο και μου ειπε τεστακι σουμπιτι σε μια εβδομαδα αφου θα ναι και οι μερες της κατηραμενης οποτε αν εχει γινει κατι θα δειξει. πρωτη φορα ειδα ροζ υγρα σε οωρηξια (δεν την περιμενα τοσο νωρις η αληθεια ειναι) και τοσο πολυ ενοχληση μετα απο 3 μερες που σε μενα με ενοχλει το πολυ δυο μερες. το στηθος εχει αρχισει κ τουμπανιαζει κ νιωθω σα να εσκαβα ολη μερα. παιζει να εγινε κανα θαυμα??

καλησπέρα...μήπως ήταν ωορρηξία γύρω στις 16-17 κ γι'αυτό είδες κ ρόζ υγρά...κ αυτό σημαίνει πώς ήταν καλή ωορρηξία απ'ότι λένε...καλό θα ήταν να είχατε έρθει σε επαφή κ αυτές τις μέρες αλλά ποτέ δε ξέρεις...το σπέρμα (όταν είναι καλό) κρατάει κ 3-4 μέρες...οπότε αν όντως ήταν ωορρηξία μπορεί κ να έχει γίνει το θαυματάκι...κ στο εύχομαι:-):-):-)

καλησπεραα!! ειμαι 23 χρονων καιι ειμαι πολυ ανχωμενη!! τελευταια περιοδος 20/10 ! εχω 3 μερες καθυστερηση .. εχω εντονο πονο στο στηθος ,πονο στη μεση και συχνοουρια !! με προβληματιζει που τις τελευταιεες μερες ενω κατουραω στο τελος εχω ελαχιστο πονοο απο κατω οχι παντα ομως.. υπαρχει περιπτωση εγκυμωσυνης ?

καλησπεραα!! ειμαι 23 χρονων καιι ειμαι πολυ ανχωμενη!! τελευταια περιοδος 20/10 ! εχω 3 μερες καθυστερηση .. εχω εντονο πονο στο στηθος ,πονο στη μεση και συχνοουρια !! με προβληματιζει που τις τελευταιεες μερες ενω κατουραω στο τελος εχω ελαχιστο πονοο απο κατω οχι παντα ομως.. υπαρχει περιπτωση εγκυμωσυνης ?

Καλημέρα,

Αν κανείς ελεύθερα υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Κάνε μια χοριακη να σαι σίγουρη και επικοινώνησε με τον γυναικολόγο σου.

Αν ειχες ελευθερες επαφες, ειδικά γυρω στις γονιμες μερες σου, παντα υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης. Πέρα από την ίδια την καθυστερηση, δεν στεκομαι στα "συμπτωματα" που αναφερεις (ειδικά ο πόνος κατά την ουρηση μάλλον δεν εχει καμια σχεση με εγκυμοσυνη). Κάνε ένα τεστ ή μία αιματολογική εξεταση κατά προτίμηση, και καλά σου αποτελέσματα.

Διαφημίσεις