Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μεγα μπερδεμα.. λετε να τα καταφεραμε???

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπεριζω!!!! Επιτελους ξεκινησαμε κ εμεις προσπαθειες...

Εχω μια απορια τρισμεγιστη...

Τον προηγουμενο μηνα ηρθαμε σε επαφη με σκουφακι μεν αλλα στο τελος δεν υπηρξε καθολου υγρο δε εντος... Στανταρ συνεβη κατι υποπτο κ δε μου το ειπε (επαφη εχουμε με η χωρις καθως εχει αγχωθει περισσοτερο απο μενα κ δε ξερω πως να τον ηρεμησω!!).. Μου τελειωναν τα γιασμιν (τριμηνη θεραπεια κ τελευταιο κουτι κ καλα για ρυθμιση του αστατου κυκλου.. Να σημειωθει οτι οωρηξια ειχα κατα τη ληψη τους μαζι με τα συμπτωματα της)..

η καταραμενη οταν ηρθε δεν ηταν νορμαλ... Μαυρα κομματια καφε υγρα και αντε κ κανα κοκκινο κ η ροη ηταν εντελως ακυρη.. Μια που δε θα εβλεπα σχεδον καθολου κ μια που θα εβλεπα... Κρατησε 4 μερες (ως συνηθως) ομως δεν ειχα καθολου πονο (που με ριχνει κατω συνηθως)... Το στηθος τουμπανο κ εχω ζαλαδες απιστευτες κ εντονη ταση για εμετο κ δεκατα ως τωρα... Χθες εγινε ελευθερα κανονικα αλλα τελειωσε εξω γιατι τον επιασε το αγχωτικο του συνδρομο.. Δε ξερω κ εγω ποση ωρα παιζαμε να το πω ετσι... Σημερα ειχα πολλα υγρα με ροζ κιληδες κ ενοχλησεις σε μεση κ κοιλια...

Θελω να φαω κατι κ με το που το βαζω στο στομα μου ρχεται να τα βγαλω... Παιζει να εχει γινει κανα θαυμα?? Η καταραμενη τον προηγουμενο ηταν στις 12 κ αυτον στις 9... Οποτε κ δε μου κανει αυτο για ωορηξια μιας κ περιμενω να ερθει ξανα στις 6-7 τον επομενο μηνα (συμφωνα με την θεραπεια)... Παιζει να εγινε το θαυμα να μη με επιασαν τα γιασμιν (οκεη δεν ημουν καθολου συνεπης στην ωρα ληψης τους) κ η καταραμενη να αργησε να ερθει κ να ηταν οπως την ειδα?? Να παρω κανα τεστ η οχι?? Πειτε βρε κοριτσια καμια γνωμη γιατι ειμαι σ αυτη την περιεργη φαση κανα 12ημερο...

Διαφημίσεις

Άκυρο... Εκανα τεστ κ βγηκε ----

Την περιμενα να πω την αληθεια... δε με πειραζει (γιατι με παιρνει ακομα ηλικιακα) αν κ αγχονομαι απιστευτα (περισσοτερο ο μεσιε ο οποιος κανει χειροτερα απο μενα κ δε ξερω τι να κανω πια για να τον ησυχασω)... δεν θα το βαλουμε κατω κ ας εχω εγω θεμα με τη γονιμοτητα... 2 βιοχημικες συν χειρουργειο συν μεγα ορμονικο θεμα που δε μου επιτρεπει να καταλαβω το αν εχει γινει η οχι το θαυμα γιατι καθε φορα λεω εγινε κ καθε φορα τα νεα συμοτωματα ειναι της κατηραμενης...

μια μερα πριν την ωοριξια (που δεν περιμενα να εχω τοσο γρηγορα κ μετα απο θεραπεια υποτιθεται) του δωσαμε κ καταλαβε... εδω κ 3 μερες ομως εχω ροζ καφε υγρα πονο (κ κατι σαν φουσκωμα) κατω χαμηλα στην κοιλια κ στη μεση ζαλη κομαρες πονακια στο στηθος κ δεκατα... δεν εχω ιωση... το καταλαβαινω καθως με ριχνει επι τοπου κατω..

το ειπα σε μια φιλη μου αυτο κ μου ειπε "εχε γουστο να εγινε μετα απο ολα αυτα που περασες κ να επιασες με το δευτερο ξεκινημα των προσπαθειων!!" της ειπα κ το λεω σε ολες τις κοπελες εδω που επιθυμουν πολυ ενα μπουμπουκακι κ αντιμετωπιζουν θεματακια με τη γονιμοτητα "εχω περασει στον αλλο κοσμο ηδη κ ξερω πως το ολο αγχος κ αγωνια κλπ που περναμε αυτες τις μερες δεν ειναι τιποτα απολυτως μπροστα στο μεγα αγχος κ αγωνια στο να μη μπορεσεις ποτε να κανεις οικογενεια. κ γι αυτο το λογο σταματησαμε τοτε τις προσπαθειες. γιατι τρομαξαμε κ κοντεψαμε να χωρισουμε. δεν ειναι τιποτα λιγες μερες υπομονη για να μαθεις αν εισαι η οχι εγκυουλα απ το να περιμενεις με μεγα αγωνια το γιατρο με τις εξετασεις ανα χειρας για να σου πει αν θα κανεις ποτε οικογενεια η οχι.. μπροστα στο να χασεις τον ανθρωπο σου κ τον εαυτο σου τον ιδιο.. ολα αυτα που ζησαμε κ η αγωνια που ζουμε ειναι για να μας κανουν δυνατοτερες... ετσι ειναι η φυση μας.. να ειμαστε δυνατοτερες..."

εγω λοιπον κοριτσια μετα απο ολα αυτα που περασα η αγωνια αυτη ειναι αστεια... θα περιμενω καμια εβδομαδα ακομα κ θα ξανακανω τεστ μηπως και... αν δεν ξανα... δεν απογοητευομαι οσο κ να θελω να κανω δωρο στον αντρα μου κ στους δικους μας το πιο γλυκο χριστουγεννιατικο δωρο.. θα συνεχισω να κανω οτι με ανεβαζει... θα συνεχισω να ξεζουμιζω το κοτοπουλο που λενε κ θα φροντιζω οπως τωρα να μηβσκεφτομαι τιποτα αλλο περαν της απολαυσης της στιγμης.. ξερω θα εχω προβλημα στο να συλαβω... ομως οταν θα δω στο ξεκαρφωτο το ++ ολα αυτα που περασα θα πω οτι αξιζαν τον κοπο...

μη στεναχωριεστε κ αγχωνεστε... θα συμβει κ μαλιστα στον πιο ανυποπτο χρονο... ευχομαι ολοψυχα σε οσες προσπαθουν κ δεν τα καταφερνουν να συμβει συντομα... γιατι τιποτα στον κοσμο δεν ειναι πιο ομορφο απ τις στιγμες που μαθαινεις οτι εισαι ολα πανε καλα κ εν τελει κρατας στην αγκαλια σου το μικρουλι που πραγματικα υπεφερες για να αποκτησεις...

φιλακια πολλα σε ολες!!

ιβονη κ κωστας

υγ. ζητω συγνωμη για το σεντονι... θα ηθελα πολυ να δωσω δυναμη κ αγαπη σε ολες οσες ειμαστε στην ιδια φαση κ γιατι οχι να τα λεμε που κ που :)