Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Του στέλνω χρόνια πολλά??

Recommended Posts

Χαιρετώ το πολυαγαπημένο μου φόρουμ! Είμαι η Κατερίνα και πηγαίνω δευτέρα λυκείου! Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πρόβλημα (δεν το λες και σοβαρό αλλά τώρα τελευταία με νοιάζει αρκετά). Λοιπόν,να τα πάρω με την σειρά, είναι ένα αγόρι από το σχολείο μου το οποίο πηγαίνει Τρίτη λυκείου ένα παιδί κυριολεκτικά "ψυχούλα " κάνει τους πάντες να γελάνε, χαμογελαστός παντα και άκρως ερωτεύσιμος :P:D το προβληματάκι μου είναι πως δεν μιλάμε :shock: έχουμε μια κοινή φίλη (από την οποία έμαθα και γενικότερα για τον χαρακτήρα του) αλλά εκείνη δεν του πολυμιλά πλέον! Τώρα για να μην τα πολυλογώ έχω πάθει πλάκα μαζί του.. Ξέρετε η καρδιά κοντεύει να τρελαθεί, νιώθω ότι θα μου κοπούν τα πόδια μόνο και μόνο που τον βλέπω..Η ερώτηση μου είναι μία: (επειδή το παιδί είναι ντροπαλό δεν κάνει πρώτη κίνηση) να του στείλω μήνυμα στην γιορτή του?αφενός δεν βρίσκω άλλο τρόπο προσέγγισης του αφετέρου άμα περιμένω από εκείνον σώθηκα! Και ότι με πλησιάζει στο προαύλιο ναι αλλά δεν έρχεται να μου μιλήσει :confused: Συγνώμη αν σας κούρασα!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Αχ! Καιρο ειχα να προβληματιστώ για κατι τετοιο!! Χαχα!! Σημασια εχει αν διαβάζει!! Αν εχει ολα τα παραπάνω που ειπες και ειναι και διαβαστερος, τοτε ναι να του στείλεις!! Παρεπιπτόντως τι γιορτη ειναι;

Καλημερα!!!

Κανε αυτο που λεει η καρδια σου!

Να εισαι ομως παντα διακριτική!!

Ενα μήνυμα δεν ειναι τιποτα σχεδον!

Εάν θελεις να κανετε παρέα θα πρεπει να τον χαιρετάς να του χαμογελάς οταν τον βλέπεις φευγαλέα...

Αν σε βλεπει και εσενα καπως θα στο δείξει....

Υπάρχουν αγόρια ομως που δεν τολμούν θεωρούν τον εαυτό τους "κατώτερο" και ποτε δεν πλησιάζουν ειδικα αν του αρεσεις πολυ!!!!

Κρατά ομως ενα επίπεδο σε καθε περίπτωση!

Αχ! Καιρο ειχα να προβληματιστώ για κατι τετοιο!! Χαχα!! Σημασια εχει αν διαβάζει!! Αν εχει ολα τα παραπάνω που ειπες και ειναι και διαβαστερος, τοτε ναι να του στείλεις!! Παρεπιπτόντως τι γιορτη ειναι;

Χαχαχα ναι είναι ιδιαίτερο πρόβλημα!Να σας πω την αλήθεια το θέμα είναι πως παραδιαβάζει..Κάτι φυσικές και τέτοια (θετική βλέπετε) τα παίζει στα δάχτυλα σε αντίθεση με εμένα της θεωριτικής :cool: !Αφήστε που βραβεύτηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής!Σας λέω είναι μάλαμα και πολύ χαρούμενο άτομο! Είναι την επόμενη Κυριακή, Μιχάλη τον λένε! ;) Απλά χρειαζόμουν αυτό το θάρρος που μου δίνετε τώρα γιατί δεν το είχα από τις "φίλες" μου :P

Καλημερα!!!

Κανε αυτο που λεει η καρδια σου!

Να εισαι ομως παντα διακριτική!!

Ενα μήνυμα δεν ειναι τιποτα σχεδον!

Εάν θελεις να κανετε παρέα θα πρεπει να τον χαιρετάς να του χαμογελάς οταν τον βλέπεις φευγαλέα...

Αν σε βλεπει και εσενα καπως θα στο δείξει....

Υπάρχουν αγόρια ομως που δεν τολμούν θεωρούν τον εαυτό τους "κατώτερο" και ποτε δεν πλησιάζουν ειδικα αν του αρεσεις πολυ!!!!

Κρατά ομως ενα επίπεδο σε καθε περίπτωση!

Ναι αυτό με προβληματίζει..Γιατί έτσι όπως λειτουργεί δεν γνωρίζω αν με θέλει ή αν του είμαι εντελώς αδιάφορη, το μόνο πράγμα που έκανε ήταν μια μέρα που ήρθε και στάθηκε ακριβώς δίπλα μου..Αλλά εμένα δεν μου έκοψε να του μιλήσω! :shock:

Διαφημίσεις

Οι "φίλες" καμμιά φορα ζηλεύουν...

Να τις ακούς αλλα εσυ αποφασίζεις!

Ειστε μεγαλα παιδια ομως δεν νομιζω να στο κρύψει αν του αρεσεις...

Αν παλι δεν γινει κατι δεν πειραζει!

Κρατά οσα ένιωσες σαν μια γλυκια ανάμνηση!

Εάν ειναι γραφτό να γινει θα γινει...

Σπρώξε εσυ λιγακι αλλα αν δεν το συνεχίζει ΑΣτο....

:wink:

Καλη επιτυχία κοριτσι μου!!!

Σαν συμβουλή ομως μην "πέσεις" ποτε με τα "μούτρα" στα συναίσθηματα σου... Μάθε να τα βάζεις σε λογικα πλαίσια!

Για να λες οτι ειναι τριτη λυκείου και καλός μαθητής στόχος του θα ειναι οι πανελλήνιες φέτος... Αυτο μπορει και να τον κρατάει για να μην κανει κίνηση... Αλλα πιστευω πως σαν γυναικα/κοπέλα θα εχεις προσέξει αν σε κοιτάει γενικώς... Άρχισε λιγο το παιχνίδι με τα βλέμματα... Αν και οι αντρες/αγόρια πλέον δύσκολα πλησιάζουν αλλα οταν θέλουν κατι την κανουν την κίνηση τους π.χ μέσω facebook... Ειναι το Τοπ πλέον...

Όχι δεν του στέλνεις τίποτα. Πας στο διάλειμμα, του χαμογελάς και του εύχεσαι. Και μετά για να μην πεθάνεις από άγχος, φεύγεις και πας παραπέρα...

FLcUp3.png0BQfp3.png

Οντως καλε εχουμε κολλήσει στην Τεχνολογία!

Απο κοντα πες του το!!!

Αλλα παρε ενα ύφος γλυκό που πιστεύω ήδη θα το εχεις!

:wink:

Επισης θελω να σου πω πως αν το παλικάρι θελει να δώσει πανελλήνιες ισως να μην ανταποκριθεί!

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου, γιατί γνωρίζω πως δεν είναι και τόσο σημαντικό!Εμμ τώρα είναι την Κυριακή,οπότε δεν μπορώ να του μιλήσω από κοντά(βλέπετε μόνο στο σχολείο τον συναντώ)..Τώρα εκείνος περιφέρεται γύρω μου αλλά και εγώ δεν έχω τα κότσια να μιλήσω πρώτη,αφήστε που λένε πως εκείνοι πρέπει να κάνουν την 1η κίνηση συν το ότι μου πε η φίλη μου ότι άμα με ήθελε θα ερχόταν..Οπότε δεν έχω πολλές επιλογές :?

Διαφημίσεις

Αν κ ειμαι υπέρ του face to face, εφόσον η γιορτή πέφτει Κυριακή ναι, στείλτου μήνυμα. Από τη στιγμή που δε μιλάτε, έχοντας μπει στη διαδικασία να βρεις το τηλ του κ να του στείλεις, ε χαζός δεν είναι...εκτός των ευχών θα λάβει επιςης κ το "μήνυμα"... Τώρα, αν ενδιαφέρεται κ εκείνος, κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη στο σχολείο θα ερθει να σου μιλήσει. Τωρα εχει δικαιολογία...Αν πάλι όχι, δεν πειράζει... Παμε για αλλα!!!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Εγώ διαφωνώ με το μήνυμα. Θα είναι τυπικό, φιλικό? ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος, ειδικά όταν δεν ξέρεις τον άλλο. Θα έλεγα να του μιλήσεις πρώτα έστω ένα γεια και ίσως μετά να του στείλεις μήνυμα.

Όσο για την φιλενάδα και την πρώτη κίνηση βλακείες λέει αν δεν τον κυνηγούσα τον άντρα μου δεν θα ήμουν μαζί του τώρα. Όταν κάτι μας αρέσει δεν το αφήνουμε.....

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου, γιατί γνωρίζω πως δεν είναι και τόσο σημαντικό!Εμμ τώρα είναι την Κυριακή,οπότε δεν μπορώ να του μιλήσω από κοντά(βλέπετε μόνο στο σχολείο τον συναντώ)..Τώρα εκείνος περιφέρεται γύρω μου αλλά και εγώ δεν έχω τα κότσια να μιλήσω πρώτη,αφήστε που λένε πως εκείνοι πρέπει να κάνουν την 1η κίνηση συν το ότι μου πε η φίλη μου ότι άμα με ήθελε θα ερχόταν..Οπότε δεν έχω πολλές επιλογές :?

Καλά δε θα του ζητήσεις ραντεβού, θα του ευχηθείς την επομένη. Το να ψάξεις να βρεις το κινητό είναι περισσότερο "κάρφωμα". Το άλλο είναι απλά "κοίτα φιλαράκι εδώ είμαι, πες και καμιά κουβέντα και παρεμπιπτόντως σε σκέφτηκα χτες που γιόρταζες, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας".

Άσε που αυτό που με φρικάρει εμένα με τα μηνύματα είναι ότι μπορεί και να μη σου απαντήσει οπότε τότε τι θα καταλάβεις; Του άρεσε; δεν του άρεσε, το είδε, δεν το είδε; Κι αν είναι τόσο ντροπαλό σιγά να μη σου πει τίποτα σχετικά....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Eγώ να δείτε τι φρίκες τραβάω..Βασικά παρερμηνεύθηκα δεν τίθεται θέμα μηνύματος μέσω κινητού, στο φέισμπουκ πάντα, που το γράφει και στις ειδοποιήσεις!Να καθόμουν να ψάξω το κινητό του είναι απελπισία και είπαμε δεν θα πεθάνω κιόλας απλά είναι πολύ οικείο παιδί και φίλοι να γίνουμε δεν χάλασε ο κόσμος :wink:

Διαφημίσεις

Οκ! Τα νέα παιδια έχουν αλλά μέσα πλέον. Καθόμαστε εμείς και λέμε για μηνύματα στο κινητό..... Φέισμπουκ δεν έχω αλλά νομίζω ότι γίνεται καλός τζερτζελές να το κανεις.

Τι έγινε; Πως πήγε;

Του έστειλα χρόνια πολλά!με μια φατσούλα και απάντησε πως ευχαριστεί πολύ,να'μαι καλά και εγώ ό,τι επιθυμώ με πέντε φατσούλες!(το γεγονός ότι μετράω φατσούλες ούτε πεντάχρονο :lol: ) αλλά στο σχολείο τιιιιιιποτα! οπότε μάλλον δεν τραβάει ;)