Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χοριακή σχεδόν στάσιμη

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα, είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, που συνέβη χωρίς καμία προσπάθεια. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Στην έκτη μέρα καθυστέρησης είχα αίμα, πόνο και τάση λιποθυμίας. Δεν είχα καταλάβει καν ότι είμαι έγκυος. Έκανα εξετάσεις, χοριακή 280. Παίρνω utrogestan, μετά από οδηγία του γιατρού. Μετά από 2 μέρες επαναλαμβάνω τη χοριακή: 310. Μετά από άλλες δύο μέρες η χοριακή είναι 319. Λογικά αυτό σημαίνει ότι πάω για αποβολή, σωστά? Με έχει ρίξει πολύ το θέμα ψυχολογικά.. Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε να δούμε αν αποβάλλω φυσιολογικά ή μπορεί να μου πει να κάνω απόξεση?

Διαφημίσεις

Ο γιατρος σου τι σου ειπε???????? Να υποθεσω πως δεν σ εδωσε ελπιδες? Πηγες για υπερυχο? Γενικα ο γιατρος τι σου ειπε?? Σιγουρα η χοριακη σου δεν ειναι καλη αλλα περιμενουμε να μσς πεις κ τι σου ειπε ο γιατρος

Ο γιατρός μετά τη δεύτερη χοριακή μου έκανε υπέρηχο, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη, όμως δεν ήταν σίγουρος για την εξέλιξη. Είπε ότι μπορεί να είναι παλίνδρομη. Αύριο, έχω πάλι ραντεβού, μετά την 3η χοριακή.

Ο γιατρός μετά τη δεύτερη χοριακή μου έκανε υπέρηχο, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη, όμως δεν ήταν σίγουρος για την εξέλιξη. Είπε ότι μπορεί να είναι παλίνδρομη. Αύριο, έχω πάλι ραντεβού, μετά την 3η χοριακή.

Βρε Kalfeli μου, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που με χοριακή 310 ο γιατρός σου, σου επιβεβαίωσε την εγκυμοσυνη μεσω υπερηχου... Πρέπει να ειναι πάνω από 1500 η χοριακή για να φανει κάτι στον υπέρηχο. Τι είδε εκείνος? Το πολύ-πολύ να ειδε παχύ ενδομήτριο...τελοσπάντων, γιατρος ειναι, κάτι θα ξέρει :confused:...

Καλή τυχη να εχεις και σε καθε περιπτωση μη στενοχωριεσαι, μια τέτοια εμπειρία λιγο πολύ όλες την ειχαμε. Σκέψου πόσο εύκολα το καταφερες, έτσι θα γινει και την επόμενη φορά, αν χρειαστεί!

(Πάντως αν οντως συνεχισουν ετσι οι χοριακές σου, ειναι πολύ πιθανο να μην χρειαστείς απόξεση γιατί τα νουμερα ειναι οντως πολύ χαμηλά :( ).

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε κορίτσια μου ήρθαν τα πάνω κάτω. Ήταν εξωμητριος κύηση. Και κάτι πολύ περίεργο όπως είπε και ο γιατρός. Εκανα επέμβαση εσπευσμένα, τράβηξα πάρα πολλά και ακόμα δεν ειμαι τελειως καλα.. Μετά τον 2ο υπερηχο ειχα εντονο πονο και λιγο αιμα. Ειπαν οτι πρεπει να γινει αμεσα λαπαροσκοπηση, αλλιως υπηρχε περιπτωση εσωτερικης αιμορραγιας. Δεν εγινε αφαιρεση σαλπιγγας, απλως καθαριστηκε.

Κοριτσάκι μου τι να σου πω τώρα.. Εύχομαι μόνο να μείνεις σύντομα έγκυος πάλι κα αυτή την φορά όλα να πάνε καλά. Λίγο πολυ ολες έχουμε βίωση κάτι τέτοιο κλαψε ξέσπασε κ μην το βάζεις κάτω. Βάλε τα δυνατά σου και θα έρθουν όμορφες μέρες..γιαυτό να είσαι σιγουρη... Καλή ανανέωση κ γρήγορη να έχεις! Κ εύχομαι σύντομα να γραφείς σε άλλη ενότητα... Φιλια

Δεν εγινε αφαιρεση σαλπιγγας, απλως καθαριστηκε.

Πολυ σημαντικο αυτο, ησουν τυχερη μεσα στην ατυχια σου.

Καλη αναρρωση, σωματικη και ψυχικη, και συντομα μια νεα, τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι :D