Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση για αντισπερμικα αντισωματα

Recommended Posts

παρακαλω ..αν γινεται να απαντησει μονο οποιος γνωριζει καλα για το συγκεκριμενο θεμα! σας ευχαριστω πολυ!!

η απορια μου ειναι η εξης: αν το σπερμοδιαγραμμα βγαινει super , υπαρχει λογος για εξεταση αντισπερμικων αντισωματων?

ή μηπως αν υπαρχει τελεια κινητικοτητα κ αριθμος δεν χρειαζεται να κανουμε την εξεταση?

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:P

Διαφημίσεις

ο ελεγχος των αντισωματων δεν εχει να κανει με την ποιοτητα σπερματος. και στο καλυτερο σπερμα μπορει να υπαρχουν αυξημενα αντισωματα, που εμποδιζουν την αναπτυξη του εμβρυου, την εμφυτευση και καποιες φορες την γονιμοποιηση.

γινεται με 2 τροπους - απο το δειγμα σπερματος ή απο τραχηλικη βλεννη 2-4 ωρες μετα την επαφη.

εμεις θα την κανουμε την εξεταση, παρ'ολο που η ποιοτητα και η κινητικοτητα ειναι καλες, στα πλαισια διερευνησης των βιοχημικων κυησεων.

στα παρακατω sites (χωρις να κανω διαφημιση των κεντρων αυτων, δεν τα γνωριζω), εχει αυτες τις πληροφοριες.

https://www.ivf-embryo.gr/exosomatiki-ivf/andrikos-paragontas/andriki-ypogonimotita/antispermatika-antisomata-kai-to-test-meta

http://lymberopoulos-lab.gr/content/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD

αν κανετε το τεστ αυτο, και σας προταθει καποια θεραπεια, θα μπορουσες να με ενημερωσεις, σε παρακαλω?

ο ελεγχος των αντισωματων δεν εχει να κανει με την ποιοτητα σπερματος. και στο καλυτερο σπερμα μπορει να υπαρχουν αυξημενα αντισωματα, που εμποδιζουν την αναπτυξη του εμβρυου, την εμφυτευση και καποιες φορες την γονιμοποιηση.

γινεται με 2 τροπους - απο το δειγμα σπερματος ή απο τραχηλικη βλεννη 2-4 ωρες μετα την επαφη.

εμεις θα την κανουμε την εξεταση, παρ'ολο που η ποιοτητα και η κινητικοτητα ειναι καλες, στα πλαισια διερευνησης των βιοχημικων κυησεων.

στα παρακατω sites (χωρις να κανω διαφημιση των κεντρων αυτων, δεν τα γνωριζω), εχει αυτες τις πληροφοριες.

https://www.ivf-embryo.gr/exosomatiki-ivf/andrikos-paragontas/andriki-ypogonimotita/antispermatika-antisomata-kai-to-test-meta

http://lymberopoulos-lab.gr/content/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD

αν κανετε το τεστ αυτο, και σας προταθει καποια θεραπεια, θα μπορουσες να με ενημερωσεις, σε παρακαλω?

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δεν θα κανω τετοια εξεταση ..διοτι ο γιατρος δεν μου την συνεστησε..απο μονη μου διαβαζω στο νετ διαφορα κ εχω αποριες..

εμεις απλα καναμε εξετασεις ορμονικες κ σπερμοδιαγραμμα τα οποια βγηκαν πολυ καλα κ ο γιατρος μας ειπε να ξεκινσηουμε στοχευμενες επαφες με τεστ ωορρηξιας..δεν εχω ιστοτικο αποβολων παρα μονο μια κανονικη κυηση η οποια ηταν ανεπιθυμητη με τον ιδιο κ τωρινο μου συντροφο.

Τωρα που το θελουμε πολυ..αργει να ερθει..απο αυτον τον μηνα ξεκινησαμε στοχευμενες επαφες με αποχη πριν το θετικο τεστ ωορρηξιας κ απλα ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστει κατι αλλο.

το καλο ειναι οτι εχω ξαναμεινει εγκυος απο τον ιδιο αντρα πριν 4 χρονια περιπου κ οι εξετασεις μας εδειξαν οτι ειναι αψογες...

θα δουμε..ο γιατρος το μονο που μου ειπε ειναι οτι αν δεν εχω κυηση σε 3 μηνες κανουμε κ μια σαλπιγγογραφια..αλλα εγω θα την κανω τον επομενο μηνα να ξεμπερδευω.