Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τεστ predictor early

Recommended Posts

Θηλάζω πρωί βράδυ μόνο κάνα δίμηνο. Χρεισημοποιουν τη μέθοδο του τραβηγματος.

Ξαφνικά αναγουλιασα χτες με το κρέας(ενώ λατρεύω το κρέας)

Πήρα το διπλό πρεντικτορ που έχει μέσα το πρεντικτορ early και το κανονικό. Έκανα το early απόγευμα βγήκε κάτι σαν γραμμή που ούτε καν φαινόταν μόνο άμα πηγαίνει πολλή κοντά. Το είδε και ο άντρας μου. Έκανα στις 4 το πρωί το κανονικό πρεντικτορ καθαρό αρνητικό.

Δε νιώθω έγκυος δε πιστεύω να ειμαι. Με το θηλασμό και την αμμηνοροια μπερδευομαι.

Τι λέτε εσείς? Εμπειρίες?

Διαφημίσεις

• 1 year later...

καλησπερα κοριτσια!!! σημερα ειναι η πρωτη μερα της καθυστερησης και αποφασισα να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης το predictor early το οποιο βγηκε θετικο !!!!! μηπως δεν επρεπε να κανω το early αφου ειμαι ηδη σε καθυστερηση και το αποτελεσμα ειναι ψευδες;; δεν ξερω τι να κανω, αγχωθηκα !! να παρω κ αλλο τεστ;; τι μου προτεινετε;;;

καλησπερα κοριτσια!!! σημερα ειναι η πρωτη μερα της καθυστερησης και αποφασισα να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης το predictor early το οποιο βγηκε θετικο !!!!! μηπως δεν επρεπε να κανω το early αφου ειμαι ηδη σε καθυστερηση και το αποτελεσμα ειναι ψευδες;; δεν ξερω τι να κανω, αγχωθηκα !! να παρω κ αλλο τεστ;; τι μου προτεινετε;;;

Συγχαρητήρια..

Να πάς αύριο ή σήμερα σε ενα μικροβιολογικό να κάνεις χοριακή.

rhIYp3.png

συγχαρητηρια κοριτσι μουυυυ!!!να πας για χοριακη αυριο και μολις βγει στο γιατρο σου!!!καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!:D

Διαφημίσεις

Απο την εμπειρια μου κ μονο(επειδη εχω κανει πολλα τεστ)νομιζω οτι το αποτελεσμα δεν ειναι ψευδες.....οπως ειπαν κ τα κοριτσια τρεξε αυριο για χοριακη κ μετα στο γιατρο σου....Συγχαρητηρια!!!!!!Ευχομαι να εχεις καλη εγκυμοσυνη κ ακομη καλυτερη κ ευκολη γεννα!

Ευχαριστω πολυ ολες σας!!! Απλα επειδη ακουσα τα predictor δεν ειναι αξιοπιστα γιαυτο ανησυχω μηπως χαρηκα αδικα..Δεν ειχε αλλο στο φαρμακειο , μαλιστα πηγα σε δυο για να βρω !!! Μαλλον ειναι πολλες εγκυουλες!! Αυριο πρωι πρωι πριν την δουλεια οπωσδηποτε εξετασεις!!! ειχε καμια ψευδως θετικο αποτελεσμα; κριμα να χαιρεσαι αδικα...

Με το καλοοοο:lol: συγχαρητηρια!!αυριο να τηλεφωνησεις στον γιατρο σου και να πας για χοριακουλα!!!ε δεν νομιζω να ηταν ψευδες το αποτελεσμα!!το επιασες το σπορακι σου:D;):D;)

Γεια σας κ απο μενα..καινουργια κ γω..λοιπον εγω εχω το εξης.30αυγ.τελευταια περιοδος.επαφη ελευθερη 18ημερα κυκλου-19-23-26.κυκλος 28 ημερων.περιμενα 26 σεπτ.αλλα δεν ηρθε τριτη μερα καθυστερηση με τεστ αρνητικο.λεω απο εβδ.χοριακη να ξεμπερδευω..εσεις τι λετε.?:-(

Γεια σας κ απο μενα..καινουργια κ γω..λοιπον εγω εχω το εξης.30αυγ.τελευταια περιοδος.επαφη ελευθερη 18ημερα κυκλου-19-23-26.κυκλος 28 ημερων.περιμενα 26 σεπτ.αλλα δεν ηρθε τριτη μερα καθυστερηση με τεστ αρνητικο.λεω απο εβδ.χοριακη να ξεμπερδευω..εσεις τι λετε.?:-(

καλημερα Δεσποινακι!με κυκλο 28 ημερων νομιζω πως ηταν αργα οι επαφες σας για μωρακι...ωστοσο μπορει αυτο το μηνα να εκανες πιο αργα ωορρηξια για καποιο λογο...κανε μια χοριακη οσο ακομα δεν εχεις περιοδο και μετα στο γιατρο σου για να το δειτε!σου ευχομαι να ειναι μια "καθυστερημενη" συλληψη και να εισαι εγκυουλα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!χθες δεν αντεξα και πηρα ενα ακομα τεστ και εκανα το yes or no το οποιο εκανα το πρωι και βγηκε πολυυυυ αχνη γραμμη που με το ζορι την εβλεπες αν κοιτουσες πολλη ωρα το τεστ κατω απο το φως...σκεφτηκα μηπως ειναι πολυ νωρις να κανω την χοριακη; και ετσι δεν πηγα σημερα...εσεις τι λετε; να σας πω οτι ειναι η περιοδος επρεπε να μου ερθει πριν 3 μερες...αγχωνομαι μηπως βιαστηκα ...κ μετα απογοητευτω...δεν θελω να το πω κ σε κανεναν να μην τους στεναχωρησω μετα αν ειναι αρνητικα τα αποτελεσματα..και ετσι καθομαι κ τα σκεφτομαι μονη μου...αυτη ειναι κ η φωτο αν εσεις το διακρινετε...:?::?::confused:

?ui=2&ik=816b99908f&view=att&th=15774a3794ce03eb&attid=0.1&disp=safe&realattid=1546786556744826880-local0&zw

κοριτσια καλημερα!!!χθες δεν αντεξα και πηρα ενα ακομα τεστ και εκανα το yes or no το οποιο εκανα το πρωι και βγηκε πολυυυυ αχνη γραμμη που με το ζορι την εβλεπες αν κοιτουσες πολλη ωρα το τεστ κατω απο το φως...σκεφτηκα μηπως ειναι πολυ νωρις να κανω την χοριακη; και ετσι δεν πηγα σημερα...εσεις τι λετε; να σας πω οτι ειναι η περιοδος επρεπε να μου ερθει πριν 3 μερες...αγχωνομαι μηπως βιαστηκα ...κ μετα απογοητευτω...δεν θελω να το πω κ σε κανεναν να μην τους στεναχωρησω μετα αν ειναι αρνητικα τα αποτελεσματα..και ετσι καθομαι κ τα σκεφτομαι μονη μου...αυτη ειναι κ η φωτο αν εσεις το διακρινετε...:?::?::confused:

?ui=2&ik=816b99908f&view=att&th=15774a3794ce03eb&attid=0.1&disp=safe&realattid=1546786556744826880-local0&zw

καλημερα Νινα μου!επειδη αυτο το μηνα το εψαξα πολυ ...το early δειχνει οταν οι τιμες της χοριακης ειναι απο 10muI/mL δλδ αρκετα χαμηλη συγκεντρωση...τα αλλα τεστ δεν ειναι τοσο ευαισθητα...κ δειχνουν πιο υψηλες συγκεντρωσεις...για να ηρεμησεις κατα τη γνωμη μου μια χοριακη θα σου δωσει καθε απαντηση με τρεις μερες καθυστερηση!εγω τρεις μηνες που προσπαθω...μονο χοριακες κανω!

Θα παω μαλλον το απογευμα τωρα αφου δεν πηγα το πρωι...απλα φοβαμαι την απογοητευση...δεν ξερω γιατι αλλα με εχει πιασει ενα τρελο αγχος..θελω να ειναι θετικο αλλα συναμα αγχωνομαι κιολας..ουφφφφ

Θα παω μαλλον το απογευμα τωρα αφου δεν πηγα το πρωι...απλα φοβαμαι την απογοητευση...δεν ξερω γιατι αλλα με εχει πιασει ενα τρελο αγχος..θελω να ειναι θετικο αλλα συναμα αγχωνομαι κιολας..ουφφφφ

να εχεις πιστη και θετικη ενεργεια!!!ξερω πως ειναι μεγαλο το αγχος!ακομα κ με το αρνητικο δεν χρειαζεται απογοιητευση!σηκωνουμε κεφαλι κ ξεκιναμε!στα λεω εγω που τη Δευτερα μετα την πτωση της πρωτης μου θετικης χοριακης...εκατσα 10΄στα σκαλια της πολυκατοικιας εξω απο το γιατρο γιατι δεν με κρατουσαν τα ποδια μου να κατεβω!προσπαθειτε καιρο?μετα μοιρασου το μονο με τον αντρουλη σου!θα δεις ποσο θα σε καθυσηχασει!αν κ ευχομαι κ πιστευω θα εχεις να του πεις ευχαρισταααα!!!αντε αντε το απογευμα να κανεις την χοριακουλα και ευχομαι να ναι θετικηηηηη!!!:D

Χαιρομαι για την αισιοδοξια σου και ευχομαι το συντομοτερο να εχεις τα πιο ευχαριστα νεα!!!! Θα παω το απογευμα και θα σας ενημερωσω...Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη την χρειαζομουν...!!!

Διαφημίσεις

Χαιρομαι για την αισιοδοξια σου και ευχομαι το συντομοτερο να εχεις τα πιο ευχαριστα νεα!!!! Θα παω το απογευμα και θα σας ενημερωσω...Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη την χρειαζομουν...!!!

kala apotelesmata!!!!

me to kalo mia kali k thetiki xoriaki!!!

koritsaki eisai eggyos!!!! to early de simainei oti einai lathos to apotelesma apla anixneuei pio nwris. k egw me 4 meres kathysterisi early ekana k vgike thetikotato!!! na to xareis sygxaritiria mia yperoxi k teleiomini egkymosyni na exeis!!!pare to giatro sou til gt kapoioi zitane k xoriaki. emena proswpika de mou zitise!

πηγα για χοριακη..στις 6 τα αποτελεσματα..σε αναμμενα καρβουνα ειμαι...αιωνες μου φαινονται οι ωρες...

ax twra to eida oti piges idi gia xoriaki!!!

sigoura eisai eggyos! s auta ta test yparxei pithanotita lathous mono otan vgoun arnitika oxi thetika!!!

kala apotelesmata! perimenoume nea sou!

an k eimai sigouri eisai eggyossss!!!

απο το στομα σου κ στου θεου ταφτι χαχαχα!!! εν τω μεταξυ εχω σκασει δεν εχω πει σε κανεναν τιποτα ακομα, γιαυτο χαιρομαι που τα λεμε εδω!!! θα σας ενημερωσω σε τρεις ωρες !!!!!!!!!!!

koritsaki eisai eggyos!!!! to early de simainei oti einai lathos to apotelesma apla anixneuei pio nwris. k egw me 4 meres kathysterisi early ekana k vgike thetikotato!!! na to xareis sygxaritiria mia yperoxi k teleiomini egkymosyni na exeis!!!pare to giatro sou til gt kapoioi zitane k xoriaki. emena proswpika de mou zitise!

συγχαρητηρια κ σε σενα για το μωρακι σου :)))

απο το στομα σου κ στου θεου ταφτι χαχαχα!!! εν τω μεταξυ εχω σκασει δεν εχω πει σε κανεναν τιποτα ακομα, γιαυτο χαιρομαι που τα λεμε εδω!!! θα σας ενημερωσω σε τρεις ωρες !!!!!!!!!!!

eisai sou lew!!!! sigoura!!! oneirepsou afova exw idiaitero meta to grafeio tha perimenw na dw nea sou kata tis 7 pou tha xanampw elpizw na xeis parei ta kalytera apotelesmata!!!!

Καλησπερα!!! Να μαι παλι!! πηρα τα αποτελεσματα!! λοιπον, η χοριακη ειναι 167,3 αλλα με μπερδεψαν λιγο αυτα που γραφει διπλα στα αποτελεσματα. γραφει 1η βδομαδα 5-50, 1-2 βδομαδα 50-500, 2-3 βδομαδα 100-5000, 3-4 βδομαδα 500-1000. εγω εχω τρεις μερες καθυστερηση σε ποια βδομαδα πρεπει να δω; και εκτος αυτου τι εννοει πρωτη βδομαδα; δεν γινεται να μετραει μαλλον απο την αρχη της περιοδου...λογικα εννοει μετα την συλληψη ε; τι να κανω; να χαρω η οχι; εχω μπερδευτει γαμωτο

Καλησπερα!!! Να μαι παλι!! πηρα τα αποτελεσματα!! λοιπον, η χοριακη ειναι 167,3 αλλα με μπερδεψαν λιγο αυτα που γραφει διπλα στα αποτελεσματα. γραφει 1η βδομαδα 5-50, 1-2 βδομαδα 50-500, 2-3 βδομαδα 100-5000, 3-4 βδομαδα 500-1000. εγω εχω τρεις μερες καθυστερηση σε ποια βδομαδα πρεπει να δω; και εκτος αυτου τι εννοει πρωτη βδομαδα; δεν γινεται να μετραει μαλλον απο την αρχη της περιοδου...λογικα εννοει μετα την συλληψη ε; τι να κανω; να χαρω η οχι; εχω μπερδευτει γαμωτο

Ax re koritsakiii den exw kanei k xoriaki na mporw na se voithisw!!!gt den pairneis to giatro sou???egw nomizw oti eisai!!!as mas pei k kamia alli kopela!perimenoume nea

πηρα!!! μου ειπε με βαση την τιμη οτι μιλαμε για εγκυμοσυνη απλα με ρωτησε ποτε ηταν η τελευταια περιοδος κ μου εκλεισε ραντεβου για 11 οκτωβρη για εξεταση!!!