Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθειες μετα απο παλινδρομη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας..Είμαι καινούρια εδώ και η ιστορία μου έχει ως εξής..Είμαι 24 ετών και ο μέλλων άντρας μου 29 (παντρευομαστε 5 σεπτεμβρη).Είχα μια παλινδρομη στην 6η εβδομάδα χωρίς καν να έχω ακούσει καρδιά και στις 25 Απρίλη έκανα αποξεση.Ο γιατρός δεν είπε να κανω καμία εξέταση κ έτσι μετα απο δυο μήνες ξεκινήσαμε κανονικά.Ο κύκλος έχει γίνει 19 μερες τον Μάιο μετα 30 μετα 33..Την πρώτη φορά πιάσαμε στον πρώτο μήνα αλλά τώρα δεν βλέπω φως..Σήμερα διανύσω την 29η ημερα κ απο συμπτωματα περιοδου τιποτα..Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα ήθελε μόνο να ρωτήσω πόσο νωρίτερα μπορώ να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης μετα πριν την καθυστέρηση;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Υπαρχουν κ τεστ π ανιχνεύουν κ 4μερες πριν την καθυστερηση αλλά καλυτερα είναι να κανεις μετα την καθυστέρηση γιατί αν πάρεις ενα αρνητικό αποτέλεσμα δ είναι κ τόσο αξιοπιστο.εγώ είχα κανει τεστ 3-4 μερες πριν την καθυστέρηση κ βγήκε θετικό.αλλά είχα συμπτώματα κ για να είμαι προσεκτικη στην δουλειά σκέφτηκα να κάνω ενα για να είμαι πιο σίγουρη αν έβγαινε θετικο

Καλησπέρα σας..Είμαι καινούρια εδώ και η ιστορία μου έχει ως εξής..Είμαι 24 ετών και ο μέλλων άντρας μου 29 (παντρευομαστε 5 σεπτεμβρη).Είχα μια παλινδρομη στην 6η εβδομάδα χωρίς καν να έχω ακούσει καρδιά και στις 25 Απρίλη έκανα αποξεση.Ο γιατρός δεν είπε να κανω καμία εξέταση κ έτσι μετα απο δυο μήνες ξεκινήσαμε κανονικά.Ο κύκλος έχει γίνει 19 μερες τον Μάιο μετα 30 μετα 33..Την πρώτη φορά πιάσαμε στον πρώτο μήνα αλλά τώρα δεν βλέπω φως..Σήμερα διανύσω την 29η ημερα κ απο συμπτωματα περιοδου τιποτα..Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα ήθελε μόνο να ρωτήσω πόσο νωρίτερα μπορώ να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης μετα πριν την καθυστέρηση;

καλημερα υπαρχουν ευαισθητα τεστ στο εμποριο που δειχνουν λεει και 4 ημερες πριν την καθυστερηση αλλα πραγματικα δεν ξερω με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα εμενα μου εδειξε δυο μερες πριν την αναμενομενη περιοδο σε αλλα κοριτσια μια βδομαδα καθυστερηση και εδειξε αρνητικο,ενω ηταν!!θα σου προτεινα την πιο τελικα σωστη λυση μια β χοριακη και σου ευχομαι να ειναι θετικοτατη,και μην ανυσηχεις για την παλλινδρομη τυχαινει!!με το καλο τα αποτελεσματα που επιθυμεις!!

• 5 months later...

χρ2014 και εγω 5 σεπτεμβριου παντρευτηκα φετος και σημερα ειμαι τεταρτη μερα μετα την αποξεση.παλινδρομη στην 10η εβδομαδα στο πρωτο μ παιδακι..μακαρι να δεις το μηνυμα να μ πεις νεα τι εγινε τελικα με τις προσπαθειες?

χρ2014 και εγω 5 σεπτεμβριου παντρευτηκα φετος και σημερα ειμαι τεταρτη μερα μετα την αποξεση.παλινδρομη στην 10η εβδομαδα στο πρωτο μ παιδακι..μακαρι να δεις το μηνυμα να μ πεις νεα τι εγινε τελικα με τις προσπαθειες?

Διαφημίσεις