Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποτελεσματα καλλιεργειασ,αγχοσ(?)

Recommended Posts

καλησπερα σε ολεσ!!ειμαι καινουριο μελοσ κ κανουρια μανουλα!!για την ακριβεια ειμα στην 27 εβδομαδα κ μετα απο κατι ενοχλησεισ(φανταζομαι λογω θαλασσασ)εκανα καλλιεργεια κολπικων..τα αποτελεσματα ηταν αρκετα πυοσφαιρια και πλακωδη,οχι μυκητεσ οχι χλαμυδια.η αντιβιωση που μου συνεστησε η γιατροσ ειναι procef 500 κ ultralevure 250. επειδη ειμαι σε διακοπεσ ομωσ ο γιατροσ που με παρακολουθει μου ειπε να μην ξεκινησω την αντιβιωση ακομα(λογω αλλεργειασ στο augmentin)μεχρι να δει ο ιδιοσ τα αποτελεσματα κτλ..υπαρχει περιπτωση εστω αυτεσ οι 5 μερεσ πιο πισω να δημιουργισουν καποιο θεμα στην μικρουλα μου????ωσ νεα μανουλα εχω πολυυυυυυυυυυυυ αγχοσ!ελπιζω να με ενημερωσει καποια με παρομοιο προβλημα....

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Μην αγχωνεσαι τα πυοσφαιρια δεν θα βλαψουν το μωρο σου! Ολα καλα ειναι!!! Θα σου προτεινα εαν εχεις ενοχλησεις να προσεχεις λιγο τι τρωσ οχι πολλα γλυκα , αλμυρα-πικαντικα! Και να πινεις νερακι και κανενα γιαουρτι νε πετσα!

Με το καλο!!!!

ευχαριστω πααααρα πολυ για την απαντηση!!!με καθησυχασεσ οσο να ναι!!ναι εχω ηδη ξεκινησει καθημερινα να τρωω γιαουρτακι κ ηδη βλεπω διαφορα αν κ δεν ειχα ιδιαιτερη ενοχληση,τσουξιμο δε καθολου ουτε επιμονη συχνοουρια!απο βδομαδα βεβαια με την αγωγη ευχομαι να ξεμπερδεψω μια κ καλη!!σε ευχαριστω πολυ πολυ κ παλι

Παντως αν κανεις και αλλα μπανακια ελπιζω να ειναι καθρη η θαλασσα που πας!

Ομως τιποτα δεν βλαπτει το μωρο περα απο μυκοπλασμα και στρεπτοκκοκο νομιζω μονο...;

Οπως και να χει αμεσως μετα το μπανιο να πλενεσαι με γλυκο νερο και να αλλαζεις μαγιο! Εαν δν εχει ντουζ παρε ενα μπουκαλι γλυκου νερου και ριξε στην ευαισθητη περιοχη! Να αποφευγεις τον ιδρωτα και την υπερβολικη ζεστη!

Λογικα τα ξερεις αυτα :-)

παντως εαν δεν ειχες ποτε κατι εκει κατω δυσκολα θα αποκτησεις τωρα ! :wink:

Διαφημίσεις