Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΙ?

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΗΜΟΥΝ ΣΤΙς ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΝΟΩ!ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ?ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Εάν θέλετε ενα δεύτερο παιδι θα πρεπει να προσπαθείτε με τον σωστο τροπο! Αυτο που περιγράφεις εχει πολυ λίγες εώς ελάχιστες πιθανοτητες με παραααα πολυ τύχη!!!! :-)

Δηλαδη θα έδινα ενα ποσοστό 1% !!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΗΜΟΥΝ ΣΤΙς ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΝΟΩ!ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ?ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!

Αφου τα ξαναειπαμε κοπελια μου στο εχθεσινο θεματακι που ανοιξες με τιτλο"ειμαι εγκυος?" και ειπαμε παρε τεστ!!!!!!οκ?

Καλησπέρα!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Εάν θέλετε ενα δεύτερο παιδι θα πρεπει να προσπαθείτε με τον σωστο τροπο! Αυτο που περιγράφεις εχει πολυ λίγες εώς ελάχιστες πιθανοτητες με παραααα πολυ τύχη!!!! :-)

Δηλαδη θα έδινα ενα ποσοστό 1% !!!

Καλησπερα!!!!μην χανεις τον χρονο σου δες το εχθεσινο της θεμα με τιτλο ειμαι εγκυος κ θα καταλαβεις τι ενοω!!!!εσυ ξερεις βεβαια!

Φαινεται σαν το 1ο μήνυμα που στελνει στη φορουμ!

Έτσι δειχνει...

Πάντως αυτος δεν ειναι τροπος εάν θελουν παιδακι!

Θελει κανονικές προσπάθειες ολοκληρωμένες!

Vasothomas31 Προσπαθείτε καιρο?

Διαφημίσεις

:mad:

Φαινεται σαν το 1ο μήνυμα που στελνει στη φορουμ!

Έτσι δειχνει...

Πάντως αυτος δεν ειναι τροπος εάν θελουν παιδακι!

Θελει κανονικές προσπάθειες ολοκληρωμένες!

Vasothomas31 Προσπαθείτε καιρο?

Εχθες εγραφε οτι καταλαθος ειχε σπερμα στα χερια τις κ το εβαλε μεσα της!με τα δαχτυλα!τι αλλο να σου πω κ επιδη την εκραξα οτι αυτα καταλαθος δεν γινονται αλαξε θεμα!

Κατάλαβα πανω κατω τι συμβαινει...

Πάντως το φορουμ ειναι ανώνυμο και μπορει ο καθενας να ρωτήσει τι πραγματικα θελει να μάθει...

Εάν ομως το έκανες επιτηδες δεν το θεωρω καθολου έντιμο!

Λυπάμαι που το λεω αλλα συζήτησε το με τον σύζυγο σου καλυτερα να βρείτε μια λύση!!!

κοπελια δεν μιλαγες μαζι μ χτες!!ειδα το θεμα της αλλης κοπελας και δεν εχω σχεση με αυτο!!3 μηνες που προσπαθουμε.μη μου τη λες χωρις λογο!!!!

Υποτιμας την νοιμοσηνη των αναγνωστω!εισαι ενε ψεμμα κοπελια μου!!!!

Διαφημίσεις

κοπελια δεν μιλαγες μαζι μ χτες!!ειδα το θεμα της αλλης κοπελας και δεν εχω σχεση με αυτο!!3 μηνες που προσπαθουμε.μη μου τη λες χωρις λογο!!!!

Ααααα και μπήκε άλλη με το ίδιο nick...άσε μας ρε κοπελιά...είναι τουλάχιστον γελοία όλα. Αυτα

3W24p3.png

Αχαχαχαχαχα τώρα το είδα...!!!

Και δεν της κόβει να αλλάξει και το νικ...μάλλον πιστεύει πως όλοι έχουν το ίδιο IQ μ'αυτή:lol::lol::lol:

Πλάκα έχετε:lol:

Kale xthes sas diavaza, eixes nickname vasothomas sketo, edw grafeis ws vasothomas31 ! Poses vasothomades pia se ligotero apo 24 wres???

Koita ontws mporeis na grafeis oti theleis kai na rwtas auta pou se apasxoloun alla apeuthynesai se emas ki emeis den eimaste paidakia... exe ligo to nou sou.

b5Zrp2.png

Αχαχαχαχαχα τώρα το είδα...!!!

Και δεν της κόβει να αλλάξει και το νικ...μάλλον πιστεύει πως όλοι έχουν το ίδιο IQ μ'αυτή:lol::lol::lol:

Πλάκα έχετε:lol:

:P:p:p:p:p

IQ ραδικιού:-D:-D τι να πεις.............

3W24p3.png