Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσυνη η ειναι ιδεα μου

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια :) χρειαζομαι τις συμβουλες σας!!! Με τον άντρα μου χρησιμοποιουμε την διακοπτομενη συνουσια εδω και τεσσερα χρονια εχω τον πιο σταθερο κυκλο του κοσμου 29 ημερων και συγκεκριμενης ωρας (χαχαχχα) τελη μαιου μου ηρθε περιοδος μετα απο 5 μερες καθυστερηση η οποια κρατησε μια μερα με πολυ λιγο αιμα στο οποιο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν και τα συνηθη κομματια!! απο συμπτωματα το μονο που με προβληματιζει ειναι η πρησμενη μεχρι αηδιας κοιλια μου λες και ειμαι 5 μηνων..!! υπαρχει καποιο κοπελα που να χρησιμοποιουσε την συγκεκριμενη μεθοδο και να εμεινε τελικα εγκυος? ειχα κανει τεστ απο το hometest αλλα βγηκε αρνητικο...προχτες επρεπε να μου ξαναρθει περιοδος αλλα μετρω ηδη δυο μερες καθυστερηση λετε??

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια :) χρειαζομαι τις συμβουλες σας!!! Με τον άντρα μου χρησιμοποιουμε την διακοπτομενη συνουσια εδω και τεσσερα χρονια εχω τον πιο σταθερο κυκλο του κοσμου 29 ημερων και συγκεκριμενης ωρας (χαχαχχα) τελη μαιου μου ηρθε περιοδος μετα απο 5 μερες καθυστερηση η οποια κρατησε μια μερα με πολυ λιγο αιμα στο οποιο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν και τα συνηθη κομματια!! απο συμπτωματα το μονο που με προβληματιζει ειναι η πρησμενη μεχρι αηδιας κοιλια μου λες και ειμαι 5 μηνων..!! υπαρχει καποιο κοπελα που να χρησιμοποιουσε την συγκεκριμενη μεθοδο και να εμεινε τελικα εγκυος? ειχα κανει τεστ απο το hometest αλλα βγηκε αρνητικο...προχτες επρεπε να μου ξαναρθει περιοδος αλλα μετρω ηδη δυο μερες καθυστερηση λετε??

Καλησπέρα, από όσο γνωρίζω περίοδος μιας ημέρας δε νοείται, οπότε μετράμε ήδη 2 κύκλους. Αν δεν υπάρχει κάποιο ορμονικό θέμα, τότε πιθανολογώ ότι μπορεί να είσαι ήδη έγκυος κ να μην το γνωρίζεις. Αν θες τη γνώμη μου, πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό, δώσε λίγο αιματάκι κ σε λίγες ωρίτσες θα έχεις ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αν βγει αρνητικό, επειδή παρατηρώ ότι στο παρελθόν είχες πάλι κάτι αντίςτοιχο , ίςως να οφείλεται σε ανωμαλία του κύκλου. Σε κάθε περίπτωςη καλό θα ήταν να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου.

υγ: εκτός από την καθυστέρηση κ το πρήξιμο έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα; Πχ πόνο κατά την επαφή, φούσκωμα ή δυσκοιλιότητα ας πούμε;

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλησπέρα sunrise και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση ειχα το προηγουμενο καλοκαιρι μια αντιστοιχη καθυστερηση οντως αλλα εν τελει πιστευω οτι εφταιγαν τα μπανια και το ανγχος στη δουλεια....τωρα τα πραγματα φαινοντα διαφορετικα εχω πρηξιμο στην κοιλια και ειναι φουσκωμενη λες και εχω φαει παρα πολυ, κατουραω συνεχεια αλλα λογω καλοκαιριου ειναι και πολλα τα υγρα που πινω...επισης κλαιω χωρις λογο (συνηθως στην περιοδο εχω απλα νευρα) πφφφφφ ....απλα γενικα οι μερες περιοδου μου ειναι λιγες 2 ροης και μια τελειωματα......με αυτη τη μεθοδο υπαρχει τετοιο ενδεχομενο δηλαδη??

ειμαι 32 χρονων κ εχει εδω κ δυο μηνες που με το φιλο μου κανουμε κανονικα και αν ερθει ενα παιδακι θα το καλοδεχτουμε.κανουμε κ τις γονιμες μερες να σημειωσω.προχτες ηταν 14η μερα και εγω ειδα πρωτη φορα στα 32 μου χρονια ροζ αιμα για μια μερα ανα διαστηματα της ημερας φυσικα.σκεφτομουνα αν ειναι ωορηξια ηρθε νωριτερα κ εκτος αυτου δεν μου εχει ξαναγινει ετσι.εκεινη την ημερα σηκωθηκα με ναυτια κ ημουν ασπρη.μετα ολη η μερα ενιωθα βαρια.την επομενη καλα χωρις αιματακι αλλα γενικα οχι με τελεια διαθεση.να σημειωσω οτι στις 16 του μηνα ειχα περιοδο κ κυκλος 31 ημερων.δηλαδη 14 μερες πριν μου ηρθε κανονικα.αναρωτιεμαι αν μπορει 2 μερες πριν την οπως λεω εγω την υποτιθεμενη ωορηξια που καναμε ελευθερα κ τελειωσε μπορει να εγινε εμφυτευση ή μηπως τις μερες μετα την περιοδο που καναμε παλι υπηρχε περιπτωση να εγινε συλληψη?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Και εγω ειχα ροζ υγρα στην μεση του κύκλου και ημουν εγκυος τελικα!

Μπορει να εισαι και εσυ!

Θα πρεπει ομως να περιμένεις καθυστερηση για να κανεις τεστ ή εξετση αιματος!