Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περιοδος

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη θεματολογια.Λοιπον η Ιστοριούλα μου εχει ως εξης:μετακομίζω σε αλλη χωρα στο δευτερο χρονο η ροη της περιοδου μου αλλαζει το ψαχνω ιατρικα ολοι λενε ειναι φυσιολογικο καθως αλλαζεις και ηλικια και περιβαλλον.Καθως και οι γιατροι το ιδιο.Ερχομαι Ελλαδα ξανα το ψαχνω καταληγω και παλι ιατρικα οτι ετσι ειμαι οργανικα δηλαδη δεν θα γνωριζω ποτε τις γονιμες μερες μου.Η τελευταια περιοδος ηταν 17/05 για μια μερα ουτε καν περιοδος πριν ηρθε 19/4 ή17/4 μετα την περιοδο προς τα τελη Απριλη με αρχες Μαιη εκανα ενα ταξιδι με τον καλο μου.Ρωταω αν σας εχει τυχει πριν τις μερες περιοδου να θελετε ξαφνηκα να ριξετε και ενα δακρυ το πως?μην μου το ρωτατε δεν εχω ιδεα...ετσι χωρις λογο.Σημερα συγκρατω τον εαυτο μου να μην δακρυσει.Για να μην με δει και κανεις θα πει καλα πως την ειδες?εγινε τιποτα?ενω δεν εγινε...περιμενω περιοδο λογικα μες στην εβδομαδα αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο.Τι ειναι αυτο το πραγμα.ετσι σας ειναι η περιοδο σας?Σας ευχαριστω πολυ για την αναγνωση του μηνυματος μου.

Διαφημίσεις

Μαράκι γεια σου!! Αρχικά, δεν κατάλαβα αν το ρωτάς γενικά ή αν προσπαθείς για παιδάκι!! Πάντως, σχετικά με το αν τα δάκρυα είναι τις περιόδου μην σε προβληματίζει, είναι λογικό, αφού οι ορμόνες εκείνη την περίοδο κάνουν πανηγύρι.. Εγώ, αν και ευσυγκίνητη σε γενικές γραμμές, πριν την περίοδο γελάει μαζί μου κάθε πικραμένος.. Δε μιλάμε απλά για δάκρυ, μιλάμε να κλάμα κανονικότατο με χαζομάρες... Αυτό το μήνα ξεκίνησα να το έχω και κατά την ωορρηξία... Οπότε μην σε ανησυχεί καθόλου, είναι φυσιολογικό!! Να είσαι καλά!!

marianito~Αυτο το σκηνικο με το δακρυ να θελει να μου βγει και να το συγκρατω για να μην με περασουν για χαζη,δεν το θυμαμαι στον εαυτο μου πριν ή μετα την περιοδο.Δεν νομιζω να ναι κατι αλλο.Αρα ειναι απολυτα φυσιολογικο.Σημερα μαλλον οι ορμονες ηταν το κατι αλλο party Κανωνικο.μπαλονια ιστοριες...χαμος.Σ'ευχαριστω κοριτσακι μου.

marianito~Αυτο το σκηνικο με το δακρυ να θελει να μου βγει και να το συγκρατω για να μην με περασουν για χαζη,δεν το θυμαμαι στον εαυτο μου πριν ή μετα την περιοδο.Δεν νομιζω να ναι κατι αλλο.Αρα ειναι απολυτα φυσιολογικο.Σημερα μαλλον οι ορμονες ηταν το κατι αλλο party Κανωνικο.μπαλονια ιστοριες...χαμος.Σ'ευχαριστω κοριτσακι μου.

Βρε κορίτσι μου, έχεις ελεύθερες επαφές;;; Γιατί αν δε το είχες γενικά σα σύμπτωμα μπορεί και να σημαίνει κάτι.. Βέβαια, τα συμπτώματα αλλάζουν, δεν είναι πάντα τα ίδια... Αλλά πολλά παίζουν.. Ποτέ δε ξέρεις!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσι μου.Συγγνωμη μπορει να σου ηρθε διπλη απαντηση,μεχρι να μαθω πως λειτουργει το φορουμ.Στο ταξιδι ειχαμε επαφες χωρις προφυλαξη.Αλλα παλι δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο γιατι οταν, πως να το πω,τελειωσε η πραξη το ειδα.Βεβαια μετα η περιοδος τον Μαιο ηταν μιση μερα και καφε.Θα δω πως θα παει γιατι χθες αυτο με το κλαμα το εζησα πρωτη φορα,ασε που ξεκινησε χθες η μεση μου τα ποδια μου λες και παθαινουν κραμπες.Μαλλον περιμενω περιοδο.Αν ηταν το αλλο δεν θα το ειχα καταλαβει?οποιες ετυχε απο παλια να μιλησουμε για κατι τετοιο,μου ελεγαν ααα!εγω κατευθειαν το ηξερα.Παντως σ'ευχαριστω.

Καλημερα κοριτσι μου.Συγγνωμη μπορει να σου ηρθε διπλη απαντηση,μεχρι να μαθω πως λειτουργει το φορουμ.Στο ταξιδι ειχαμε επαφες χωρις προφυλαξη.Αλλα παλι δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο γιατι οταν, πως να το πω,τελειωσε η πραξη το ειδα.Βεβαια μετα η περιοδος τον Μαιο ηταν μιση μερα και καφε.Θα δω πως θα παει γιατι χθες αυτο με το κλαμα το εζησα πρωτη φορα,ασε που ξεκινησε χθες η μεση μου τα ποδια μου λες και παθαινουν κραμπες.Μαλλον περιμενω περιοδο.Αν ηταν το αλλο δεν θα το ειχα καταλαβει?οποιες ετυχε απο παλια να μιλησουμε για κατι τετοιο,μου ελεγαν ααα!εγω κατευθειαν το ηξερα.Παντως σ'ευχαριστω.

Τα πάντα είναι πιθανά κορίτσι μου!! Περίμενε να δεις αν θα έχεις καθυστέρηση και κάνε τεστ! Όσο για συμπτώματα μη τα κοιτάς, και μόνο στην ιδέα του "μπορεί" βλέπουμε συμπτώματα που ίσως να τα ξαναείχαμε αλλά επειδή δεν δίναμε βάση, δεν τα παρατηρούσαμε!!