Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υψηλη αρτηριακη πιεση κ αποβολες

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια κοπελα που να γνωριζει κατι σχετικο με υψηλη αρτηριακη πιεση κ αποβολες πρωτου τριμηνου.οι κοπελες που ειναι γιατροι ισως θα μπορουσαν να με διαφωτισουν περισσοτερο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σε πρώτη ανάγνωση, ως γιατρός και ως γυναίκα με ιστορικό 2 υποβολών α'τριμήνου, δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάποια συσχέτιση.

Ωστόσο, στα νέα άτομα, η αρτηριακη υπέρταση είναι, σχεδόν πάντα, δευτεροπαθης, δηλαδή υποκρύπτεται κάποιο άλλο νόσημα, για παράδειγμα νεφρολογικο πρόβλημα, παχυσαρκία κτλ (σε αντίθεση με τους 50ρηδες, όπου η υπέρταση χαρακτηρίζεται "ιδιοπαθής"). Με τη λογική αυτή, λοιπόν, θα μπορούσε να προκαλέσει αποβολές η αρχική νοσολογικη οντότητα που οδήγησε σε υπέρταση.

Καλημέρα!

Σε πρώτη ανάγνωση' date=' ως γιατρός και ως γυναίκα με ιστορικό 2 υποβολών α'τριμήνου, δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάποια συσχέτιση.

Ωστόσο, στα νέα άτομα, η αρτηριακη υπέρταση είναι, σχεδόν πάντα, δευτεροπαθης, δηλαδή υποκρύπτεται κάποιο άλλο νόσημα, για παράδειγμα νεφρολογικο πρόβλημα, παχυσαρκία κτλ (σε αντίθεση με τους 50ρηδες, όπου η υπέρταση χαρακτηρίζεται "ιδιοπαθής"). Με τη λογική αυτή, λοιπόν, θα μπορούσε να προκαλέσει αποβολές η αρχική νοσολογικη οντότητα που οδήγησε σε υπέρταση.[/quote']

Ειχα αρτηριακη πιεση κατα την διαρκεια και μονο της εγκυμοσυνης. Δεν ειχα ουτε νεφρολογικο προβλημα ουτε παχυσαρκιας. Το μονο που ανακαλυψα προσφατα ειναι wpw . Και στο νοσοκομειο που μπηκα πριν λιγο καιρο δεν ανεβηκε η πιεση μου πανω απο 9.5 με 6

αυτο ειναι το θεμα.απ ο,τι καταλαβαινω δρα υπουλα.κ γω φαινεται να εχω χαμηλη πιεση αλλα στις κυησεις πριν τον υπερηχο χτυπαγα απο 14 εως 16.τις αλλες ωρες ημουν οκ.ο πλακου τας των εμβρυων αντι να αντιστοιχει στο πρωτο τριμηνο οπου κ θα επρεπε αντιστοιχει σε τελη δευτερου αρχες τριτου.αυτο σημαινει ειτε λοιμωξη η οποια κ να υπηρχε εφυγε διοτι κ ισχυρο σχημα αντιβιωσης πηρα κ μοριακο ελεγχο με ιστο ενδομητριου κ εκπλυμα εκανα, ειτε κακη αιματωση.ημουν ομως φουλ στην αντιπυκτικη αγωγη.μηπως λοιπων τρεχει κατι με τις αρτηριες? γιατι γερναει τοσο προωρα ο πλακουντας?αυριο θα παω να βαλω χολτερ.μου ειπε ο γιατρος οτι θελει να δει μηπως κανω κ απνυες.αν κανω θα χρειαστει να κανω το τεστ υπνου.αμφιβαλλω ομως αν θα δειξει κατι εκτος κυησης.δυο περιπτωσεις που ξερω με αυτο το θεμα, παρουσιαζαν προβλημα μετα τη συλληψη.σε εμενα παντως την πεμπτη εβδομαδα αρχιζουν δυνατοι πονοι κ αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποια συσχετηση.

Ειχα αρτηριακη πιεση κατα την διαρκεια και μονο της εγκυμοσυνης. Δεν ειχα ουτε νεφρολογικο προβλημα ουτε παχυσαρκιας. Το μονο που ανακαλυψα προσφατα ειναι wpw . Και στο νοσοκομειο που μπηκα πριν λιγο καιρο δεν ανεβηκε η πιεση μου πανω απο 9.5 με 6

Μα ναι, δε λέω ότι όλες οι περιπτώσεις σχετίζονται με κάποιο πρόβλημα. Ειδικά αν πρόκειται για άτομα, όπως εσύ, στα οποία η υπέρταση δεν προϋπήρχε της εγκυμοσύνης.

Διαφημίσεις