Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νεα μανουλαα

Recommended Posts

Κοριτσια!! Εχθες εμαθα με υπερηχο πως ειμαι εγκυος! Ειμαι 5 εβδομαδων! ΤεΠ 31/3 και κυκλος μεγαλος και αστατος. Ειδαμε λοιπον σακο και λεκιθικο ασκο αλλα εμβρυο και καρδουλα οχι αφου ειναι νωρις. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω πονους περιοδου!! Ειναι φυσιολογικο;; ανησυχω θελω πολυ το μπεμπακι!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια!! Εχθες εμαθα με υπερηχο πως ειμαι εγκυος! Ειμαι 5 εβδομαδων! ΤεΠ 31/3 και κυκλος μεγαλος και αστατος. Ειδαμε λοιπον σακο και λεκιθικο ασκο αλλα εμβρυο και καρδουλα οχι αφου ειναι νωρις. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω πονους περιοδου!! Ειναι φυσιολογικο;; ανησυχω θελω πολυ το μπεμπακι!!

Συγχαρητήρια jelaki, μην ανησυχεις ολα καλα!!! κι εγω 5 εβδομαδων ειχα δει μονο σακο και ειχα και πονους περιοδου. Είναι φυσιολογικό!!! Αλλάζουν όλα μέσα σου.

Συγχαρητήρια jelaki, μην ανησυχεις ολα καλα!!! κι εγω 5 εβδομαδων ειχα δει μονο σακο και ειχα και πονους περιοδου. Είναι φυσιολογικό!!! Αλλάζουν όλα μέσα σου.

Σ ευχαριστωω!! Ο γιατρος μου ειπε μεχρι να δουμε καρδουλα ναην εμθουσιαζομαι. Μακαρι να πανε ολα καλα θελω πολυ το μπεμπακιι! Επισης που και ππυ εχω ναυτια. Δεν ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο;;

Jelaki συγχαρητηρια! Μακαρι να πανε ολα καλα! Μπορω να πω οτι ειμαι ομοιοπαθης! Τελευταια περιοδο ειχα 1/4. Οποτε ειμαι στην εκτη εβδομαδα! Οι εξετασεις μου εδειξαν εγκυμοσυνη ο υπερυχος ομως.......ενα τεραστιο ινομυωμα 8εκ! Σοκ!!! Στο δευτερο υπερυχογραφημα ειδαμε σακο, ειδαμε φασολακι κι ολα βαινουν φυσιολογικα. Εχουν πιασει απο μια πλευρα μπεμπακι και ινομυωμα και προς το παρον δεν ενοχλουν το ενα το αλλο. Φυσικα θα το παρακολουθουμε εντατικα. Σε δεκα μερες θα παμε ν ακουσουμε την καρδουλα. Μονο τοτε θα μου φυγει το αγχος. Ελπιζω να πανε ολα καλα και στις δυο μας!!!:D

:D My husband

My boys

My whole life :D

Α! Ξεχασα να σου πω οτι απ τη 2η κιολας εβδομαδα που ημουν σιγουρη οτι ημουν εγκυος, ειχα πολλες αναγουλες, ολη μερα, καθολου διαθεση, πονους,τραβηγματα, και λογω του ινομυωματος βεβαια, αλλα απ οτι θυμαμαι και στις αλλες δυο εγκυμοσυνες τα ειχα αυτα ολο το πρωτο τριμηνο!

My boys

Διαφημίσεις

Α! Ξεχασα να σου πω οτι απ τη 2η κιολας εβδομαδα που ημουν σιγουρη οτι ημουν εγκυος, ειχα πολλες αναγουλες, ολη μερα, καθολου διαθεση, πονους,τραβηγματα, και λογω του ινομυωματος βεβαια, αλλα απ οτι θυμαμαι και στις αλλες δυο εγκυμοσυνες τα ειχα αυτα ολο το πρωτο τριμηνο!

Lemonakia με το καλο το μωρακι σου!!! Ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα τελεια!! εχω τρελη αγωνια να δω μωρακι και να ακουσουμε καρδουλα. Απ ότι καταλαβα εχεις αλλα δυο παιδακια?? Να σου ζησουν!! παντως οι πονοι περιοδου ερχονται και φευγουν. Ο γιατρος μου ειπε δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα ουτε και καλο γι αυτο να περιμενω δυο βδομαδες. Γενικοτερα ειναι συγρατημενος ανθρωπος και δε θελει να στεναχωρηθω αν κατι δεν παει καλα , γι αυτο και τα λεει ολα αυτα. ελπιζω σε μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και για τις δυο μας!!

Jelaki οι γιατροι ειναι παντα συγκρατημενοι (και καλα κανουν). Συμμεριζονται μεν τη χαρα σου αλλα φαντασου μετα απο λιγο καιρο να πρεπει να σου ανακοινωσουν κατι ασχημο, αφου πρωτα σου εχουν φουσκωσει τα μυαλα! Ο λαος μας λεει να κραταμε μικρο καλαθι! Τα δικα μου πονακια τωρα, ειναι καθημερινα και με δυσκολευουν. Ειμαι στην εκτη εβδομαδα και με το ινομυωμα ειναι σαν να εχω μωρο 5-6 μηνων. Η γιατρος μου, μου ειπε να μη περπαταω πολυ, για να μην εχουμε καμια αποκολληση. Καλοκαιρακι ερχεται ομως....:mad: Υπομονη! Θα κανω οτι χρειαζεται! Στα παιδια μου δεν το χω πει ακομα! Θελω ν ακουσω πρωτα την καρδουλα, να περασει το 1ο κρισιμο τριμηνο και μετα. Παντως μου λενε συνεχεια, μαμα η κοιλια σου χοντρυνε, μηπως μας κανεις μωρακι? Αν το θελει ο θεουλης......μακαρι δηλαδη! Εσενα το πρωτο σου ειναι?

My boys

jelaki συγχαρητήρια (lemonakia επίσης)!

Το σώμα σου αλλάζει για να τα βγάλει πέρα μ' αυτή τη μεγάλη και ευχάριστη δοκιμασία, υποδέξου όλες αυτές τις αλλαγές/ενοχλήσεις με χαρά - όσο έχεις ενοχλήσεις μην ανησυχείς, αν σταματήσουν ξαφνικά όλα τα συμπτώματα ν' ανησυχήσεις. ;)

27pzp3.png

qIUIp2.png

Jelaki οι γιατροι ειναι παντα συγκρατημενοι (και καλα κανουν). Συμμεριζονται μεν τη χαρα σου αλλα φαντασου μετα απο λιγο καιρο να πρεπει να σου ανακοινωσουν κατι ασχημο, αφου πρωτα σου εχουν φουσκωσει τα μυαλα! Ο λαος μας λεει να κραταμε μικρο καλαθι! Τα δικα μου πονακια τωρα, ειναι καθημερινα και με δυσκολευουν. Ειμαι στην εκτη εβδομαδα και με το ινομυωμα ειναι σαν να εχω μωρο 5-6 μηνων. Η γιατρος μου, μου ειπε να μη περπαταω πολυ, για να μην εχουμε καμια αποκολληση. Καλοκαιρακι ερχεται ομως....:mad: Υπομονη! Θα κανω οτι χρειαζεται! Στα παιδια μου δεν το χω πει ακομα! Θελω ν ακουσω πρωτα την καρδουλα, να περασει το 1ο κρισιμο τριμηνο και μετα. Παντως μου λενε συνεχεια, μαμα η κοιλια σου χοντρυνε, μηπως μας κανεις μωρακι? Αν το θελει ο θεουλης......μακαρι δηλαδη! Εσενα το πρωτο σου ειναι?

Χαχα Υπομονη κι ολα καλα θα πανε!! Ναιι ειμαι 20 και ειναι το πρωτο μου! Το θελω πολυ πολυ. Ηρθε λιγο απροσμενα, ενω ακομα σπουδαζω αλλα ειναι καλοδεχουμενο οσο τιποτα αλλο!! Τα δικα μου πονακια εχω παρατηρησει οτι με πιανουν αν ειμαι πολυ ορθια ή οταν κανω δουλειες. Πωπω εγκυος με δυο παιδακια, κουραγιο!!

jelaki συγχαρητήρια (lemonakia επίσης)!

Το σώμα σου αλλάζει για να τα βγάλει πέρα μ' αυτή τη μεγάλη και ευχάριστη δοκιμασία, υποδέξου όλες αυτές τις αλλαγές/ενοχλήσεις με χαρά - όσο έχεις ενοχλήσεις μην ανησυχείς, αν σταματήσουν ξαφνικά όλα τα συμπτώματα ν' ανησυχήσεις. ;)

Supergirl ευχαριστω πολυ!! Εσυ εχεις παιδακι;

Διαφημίσεις

jelaki συγχαρητηρια για το μωρακι!! Με το καλο σου ευχομαι!! Καρδουλα και εμεις δεν ειχαμε ακουσει στον πρωτο υπερηχο 6 εβδομαδων,μονο σακους, αλλα μετα απο 15μερες φουλ καρδουλες να χτυπουν! Ειναι νωρις μη σε ανησυχει και αφου λες οτι εχεις και μεγαλο κυκλο κι αστατο λογικο ειναι! Την επομενη φορα ομως ;););)

Εμεις καναμε εξωσωματικη κι εχουμε διδυμακια, ειμαι 10 εβδομαδων τωρα!

Τα πονακια περιοδου τα ειχα απο πριν τη χοριακη, να νομιζω οτι θα αδιαθετησω εκεινη τη στιγμη, τελικα ομως τιποτα, μειωθηκαν σε ενταση πριν 3 εβδομαδες περιπου, ακομη βεβαια εχω τετοια γιατι μεγαλωνει η μητρα και προετοιμαζεται ολο το σωμα. Ειναι φυσιολογικο, μην σε φοβιζει!

Καλη εγκυμοσυνη σε ολες ευχομαι!

b5Zrp2.png

Sofaki πολλα συγχαρητηρια και σε σενα! Ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να πανε ολα καλα(γιατι οχι αλλωστε;). Δυναμη, υπομονη, κουραγιο και το αποτελεσμα μας αποζημιωνει και με το παραπανω! Κι εσενα διπλα!!!!

My boys

jelaki συγχαρητηρια για το μωρακι!! Με το καλο σου ευχομαι!! Καρδουλα και εμεις δεν ειχαμε ακουσει στον πρωτο υπερηχο 6 εβδομαδων,μονο σακους, αλλα μετα απο 15μερες φουλ καρδουλες να χτυπουν! Ειναι νωρις μη σε ανησυχει και αφου λες οτι εχεις και μεγαλο κυκλο κι αστατο λογικο ειναι! Την επομενη φορα ομως ;););)

Εμεις καναμε εξωσωματικη κι εχουμε διδυμακια, ειμαι 10 εβδομαδων τωρα!

Τα πονακια περιοδου τα ειχα απο πριν τη χοριακη, να νομιζω οτι θα αδιαθετησω εκεινη τη στιγμη, τελικα ομως τιποτα, μειωθηκαν σε ενταση πριν 3 εβδομαδες περιπου, ακομη βεβαια εχω τετοια γιατι μεγαλωνει η μητρα και προετοιμαζεται ολο το σωμα. Ειναι φυσιολογικο, μην σε φοβιζει!

Καλη εγκυμοσυνη σε ολες ευχομαι!

Sofaki με το καλο τα μπεμπουλινακια σου!! Μακαρι να πανε για ολες μας ολα καλα!!!

Jelaki τι κανεις? Εχουμε μερες να τα πουμε. Πως πανε τα συμπτωματα? Εγω εχω λιγα πονακια γιατι κουραζομαι. Δε δουλευω αλλα ολη μερα στο σπιτι με δυο παιδια....φανταζεσαι! Τη Δευτερα εχω ραντεβου με τη γιατρο μου. Την Τριτη κλεινω την 8η εβδομαδα και λογικα θ ακουσουμε την καρδουλα! Εσυ ποτε θα πας? Περιμενω νεα σου!

My boys

Και τελικα αυτη η κουραση δε μου βγηκε σε καλο! Ειχα λιγο ροζ στην τουαλετα. Θα το παρακολουθησουμε για ενα 24ωρο και θα πραξουμε αναλογα! Ο φοβος και το αγχος στα υψη!

My boys

Διαφημίσεις

Και ναι εχω αιμα! Πανικος! Η γιατρος μου ειπε να παραμεινω ψυχραιμη, μου αυξησε τη δοση του ουτροτζεσταν κι αυριο το πρωι να παω για υπερυχο. Το θετικο ειναι οτι δεν εχω ροη, οπως γινεται σε περιπτωση αποβολης, αλλα εχω αραια και που καποιες σταγονιτσες. Να δω πως θα ξημερωσω!

My boys