Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης με καφέ κηλίδες;

Recommended Posts

Καλησπέρα γλυκά μου κοριτσάκια! Είμαι καινούρια στο forum και όπως καταλαβαίνετε, η χαρά μου για την επικοινωνία μαζί σας, είναι μεγάλη! Και επειδή γνωρίζω ότι είστε εδώ για όποια από εμάς χρειαστεί βοήθεια, θα ήθελα να σας κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μία ερώτηση:

Έρχομαι σε ελεύθερη επαφή με τον άνδρα μου, τους τελευταίους τρεις μήνες. Πριν από δύο μέρες, έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης Predictor και η γραμμούλα βγήκε πολύυυυυυυυ αχνή (τόσο αχνή που την είδαμε κάτω από τη λάμπα).

Προχθές, την ώρα που έκανα δουλειές, με έπιασαν ζαλάδες, σε σημείο που αναγκάστηκα να ξαπλώσω. Και ενώ μετά από αρκετή ώρα, πέρασαν, ένιωσα τόση μα τόση νύστα, όση έχω να αισθανθώ χρόνια (ούτε στα λατομεία να ήμουν σπάζοντας πέτρες).

Την επόμενη ημέρα το πρωί, ανακάλυψα ότι το εσώρουχό μου, είχε γεμίσει καφέ κηλίδες. Και εχθές, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, ενώ πονούσε φοβερά το κεφάλι μου. Μετά από 15 ώρες ύπνο, κάτι άλλο πέρα από τις κηλίδες (οι οποίες άρχισαν να μειώνονται), δεν έχω ξαναδεί. Εν τω μεταξύ ακόμα νυστάζω και η κοιλιά μου εξακολουθεί να πονάει!

Είχατε βιώσει και εσείς κάτι αντίστοιχο; Τα προαναφερόμενα είναι συμπτώματα περιόδου ή εγκυμοσύνης; Ειλικρινά, έχω μπερδευτεί! :?

Διαφημίσεις

Eγω όταν έμεινα έγκυος ειχα την αναμενόμεην ημερομηνια της περιοδου λίγες καφε κηλίδες στο εσωρουχο. Το απόγευμα σταματησαν και η περίοδος δεν ήρθε ποτε... Ειχα και υπνηλία και ευαισθησία στις θηλές και πόνο στην μέση... Μακάρι τα συμπτώματα σου να οφείλονται στην εμφύτευση του γονιμοποιημενου ωαρίου!! Πότε περιμενεις να με βαση τον κύκλο σου περίοδο?? Μερικες φορε οι καφε κηλίδες εμφανίζονται και 2-3 μερες πριν την αναμενόμενη ημερομηνια περιοδου... Ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!:P

Καλησπέρα κουκλίτσα μου και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Η αλήθεια είναι πώς πρέπει να έχω καθυστέρηση γύρω στις 2 με τρεις ημέρες. Ενώ ο κύκλος μου ήταν φυσιολογικός, τον προηγούμενο μήνα η περίοδος ήρθε μία εβδομάδα νωρίτερα (λόγω άγχους) και τώρα έχω χάσει το λογαριασμό! Από ό, τι έχω αντιληφθεί πάντως μέχρι στιγμής, το πρόβλημα με τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, είναι ότι είναι σχεδόν ίδια με της περιόδου οπότε είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις από που προέρχονται...