Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

• 3 years later...

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Γειά σας! Είμαι κι εγώ με δίδελφυς μήτρα και βρίσκομαι στη 10η εβδομάδα κύησης...εσείς; κάνατε παιδάκια τελικά; αντιμετωπίσατε δυσκολίες;; 

• 3 months later...

Καλησπέρα!Πολυ ευχάριστα νέα Jo8!Με το καλό!Εμείς ακόμα δεν κάναμε παιδί .Πρόσφατα έκανα μια σπερματεγχυση και επόμενο βήμα είναι η εξωσωματικη. Εσύ γενικά αντιμετωπισες θέματα για τη συλληψη και πως είναι η εγκυμοσύνη σ;;

• 4 weeks later...

Σου εύχομαι να πανε όλα καλά! Εγώ βρίσκομαι αισίως στην 28η!!! Όλα βαίνουν καλώς! Η δίδελφη μήτρα τελικά δεν είναι όπως την περιγράφουν!!! Είχα διαβάσει πολλά και ήμουν συνεχώς τρομοκρατημένη και αγχωμένη και εν τέλει όλα ήρεμα μέχρι ώρας!! εσύ; Πώς πας; 

Διαφημίσεις

Α! Στη σύλληψη δεν είχα πρόβλημα οχι..Συμβαίνει όμως μου είχε πει ο γιατρός, είναι και ζήτημα ηλικίας και άγχους φυσικά! Πάντως οι μήτρες μας

(!!) μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά! Μη το φοβάστε!

Πολύ χαίρομαι!!Με το καλό!!Κ εμένα μου είπανε ότι δεν θα χω πρόβλημα στη σύλληψη αλλα τελικά θα πάμε σε εξωσωματικη δεν μας κάθεται φυσιολογικά. Από τότε που έγινε η διάγνωση της διδελφυς άγχος είχα για το τι θα συμβεί στην εγκυμοσυνη..όσο περνούν τα χρόνια και δεν μπορώ να μείνω έγκυος απέκτησα άγχος κ γι αυτό.. Το καλο είναι ότι διαβάζω σχόλια θετικά και παίρνω κουράγιο..

• 7 months later...

Καλησπέρα, είμαι κι εγώ με διδελφυ μήτρα με δυο τραχηλους και κολπικο διάφραγμα. Βρίσκομαι στον 4 μήνα. Καταφέρατε εσείς να κάνετε μωράκια;; Τρέμω στην ιδέα να το χάσω γιατί είχα μια βιοχημική πριν λίγο καιρό.

Καλημέρα!πολύ χαίρομαι για την εγκυμοσυνη σ!Εμείς φυσιολογικά δεν τα καταφέραμε κ τώρα είμαι με μια αποτυχημένη εξωσωματικη και πάω για τη δεύτερη..Απ ότι καταλαβαίνω δεν είχες θέμα με τη σύλληψη..Όσον αφορά την κύηση απο αυτά που μου έχει πει κ ο γιατρός μου,θέλει πολυ προσοχή και όλα καλα θα πάνε:)

On 31/3/2021 at 12:20 ΜΜ, Stavroul είπε:

Καλημέρα!πολύ χαίρομαι για την εγκυμοσυνη σ!Εμείς φυσιολογικά δεν τα καταφέραμε κ τώρα είμαι με μια αποτυχημένη εξωσωματικη και πάω για τη δεύτερη..Απ ότι καταλαβαίνω δεν είχες θέμα με τη σύλληψη..Όσον αφορά την κύηση απο αυτά που μου έχει πει κ ο γιατρός μου,θέλει πολυ προσοχή και όλα καλα θα πάνε:)

Είχαμε προσπάθειες πάνω από χρόνο, και όταν χαλαρώσαμε ήρθε, αλλά ήταν βιοχημική. Μετά από τον χρόνο που μας έδωσε ο γιατρός για εκ νέου προσπάθεια πιάσαμε απευθείας με την βοήθεια μιας βιταμίνης. Ακριβώς την περασμένη εβδομάδα είχαμε αιμορραγία αλλά ήταν από την κούραση και προερχόταν από την άλλη μήτρα. Εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα κι εσυ @Stavroul σύντομα ένα σποράκι. Εγώ ακόμα φοβάμαι αλλά παραμένω ξάπλα με εντολή γιατρού.

Διαφημίσεις

• 2 months later...
On 5/4/2021 at 2:19 ΜΜ, Jo-Anna είπε:

Είχαμε προσπάθειες πάνω από χρόνο, και όταν χαλαρώσαμε ήρθε, αλλά ήταν βιοχημική. Μετά από τον χρόνο που μας έδωσε ο γιατρός για εκ νέου προσπάθεια πιάσαμε απευθείας με την βοήθεια μιας βιταμίνης. Ακριβώς την περασμένη εβδομάδα είχαμε αιμορραγία αλλά ήταν από την κούραση και προερχόταν από την άλλη μήτρα. Εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα κι εσυ @Stavroul σύντομα ένα σποράκι. Εγώ ακόμα φοβάμαι αλλά παραμένω ξάπλα με εντολή γιατρού.

Καλημέρα @Jo-Anna!!Τι κανεις; Πως εξελίσσεται η εγκυμοσυνη σ;Εμείς τελικά τα καταφέραμε και τώρα βρίσκομαι στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης!Το άγχος κ η αγωνία όμως παραμένουν για την εξέλιξη της!