Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η χαμηλή θερμοκρασία είναι στάνταρ μη-κύηση;

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

προσπαθούμε και εμείς για παιδάκι και κλασσικά τις ημέρες στο τέλος του κύκλου έχω πολύ αγωνία και προσπαθώ να μαντέψω με βάση τα σημάδια.. Ναι, ξέρω δεν πρέπει να το σκέφτομαι αλλά δεν γίνεται!

Τεσπα, η ερώτηση μου είναι:

Σήμερα μετρήθηκα και είχα χαμηλή θερμοκρασία (36,1), αυτό είναι απόδειξη ότι αποκλείεται να είμαι έγκυος; (Είμαι στην 5η μέρα από την ωορρηξία). Έχω διαβάσει ότι πάντα η θερμοκρασία ανεβαίνει με την εγκυμοσύνη. Άρα αρκεί μια μέτρηση θερμοκρασίας για να καταλάβεις το αποτέλεσμα πολύ νωρίς αν έχεις τόσο χαμηλή όσο εγώ;

Να σημειώσω ότι δεν είχα μετρήσει τη θερμοκρασία άλλες μέρες, μόνο χτες και σήμερα και και τις 2 ημέρες ήταν το ίδιο χαμηλή.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

favol, η θερμοκρασία είναι μία ένδειξη εγκυμοσύνης (όχι πάντα αξιόπιστη), αλλά είναι νομίζω αρκετά νωρίς για να πάρεις την πολυπόθητη απάντηση.

Κάνε υπομονή 9-10 μερούλες ακόμη και άντε κατευθείαν για χοριακή.

Καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για να ξέρεις αν είσαι αλλά λέω αν ίσως μπορείς να ξέρεις σίγουρα ότι δεν είσαι.

Τουλάχιστον να το βγάλεις από το κεφάλι σου.. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο προσπαθειών τρελαίνεσαι λιγάκι με αυτή την αναμονή.. Άσε που νιώθεις φαντάσματα.. Λίγο ένα τράβηγμα στην κοιλιά, λίγο κάτι στο στομάχι, μια κούραση... Και τελικά πάλι τπτ.. :( Καλύτερα τουλάχιστον να ξέρεις ότι δεν!

Υπάρχουν κοπέλες που με χαμηλή θερμοκρασία ήταν έγκυοι άραγε;

Δεν νομίζω ότι είναι αντένδειξη...

Εγώ είμαι μόνιμα με υποθερμία και δεν θυμάμαι όταν έμεινα έγκυος να διαπίστωσα κάποια αλλαγή, ούτε προς τα κάτω, ούτε προς τα πάνω.

Αν δεν δεις καθυστέρηση μην κάθεσαι να αγχώνεσαι με ενδείξεις ή αντενδείξεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις τόσο νωρίς.

γεια σου και από εμένα, favol.

αρχικά να σου πω καλή επιτυχία και να έχεις το αποτέλεσμα που θες!

για εμένα η θερμοκρασία ΔΕΝ είναι καθόλου μα καθόλου αξιόπιστη... και τι εννοώ: όταν έκανα προσπάθειες, είπα να θερμομετριέμαι μπας και καταλάβω τίποτα. η θερμοκρασία μου το πρωί ήταν από 35.6-36.4 το πολύ. και ήμουν έγκυος!!! αντίθετα, το βράδυ, μου ανέβαινε στο 37... όσο λένε ότι είναι φυσιολογικό σε μια εγκυμοσύνη. όμως, όπως ξέρεις, δεν μετρούμαστε το βράδυ, αλλά το πρωί πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι. επομένως, για μένα δεν είναι σημάδι η θερμοκρασία!

kWVKp2.png

Διαφημίσεις