Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαμηλη αυτοπεποιθηση...

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!!Ειμαι νεα μαμα ενος υπεροχου αγοριου 4 μηνων!!!Σαν μαμα νομιζω οτι απο την αρχη τα καταφερνω μια χαρα...Με τον συζυγο μου θελαμε πολυ αυτο το παιδι μιας και ειχαμε δυο αποτυχημενες εγκυμοσυνες στο παρελθον...Τελος καλα ολα καλα ομως!!!!Απο τοτε ομως που ηρθε το παιδι σαν ζευγαρι νιωθω οτι εχουμε απομακρυνθει τελειως...Νιωθω οτι δεν με θελει πια και γενικα οτι δεν με βλεπει ερωτικα αφου απο προσωπικες στιγμες τιποτα με αποτελεσμα να με κανει να νιωθω πως σαν γυναικα πλεον εχω τελειωσει και υπαρχει μονο ο τιτλος "μητερα"...Δεν ξερω αν φταιει ο αποκλειστικος θηλασμος,η αλλαγη ζωης με τον ερχομο του παιδιου ,το οτι ειμαι μονιμως στο σπιτι και παραμελω τον εαυτο μου ειλικρινα δεν ξερω...Μεχρι και οτι υπαρχει αλλη γυναικα στη ζωη του εχω σκεφτει...Σας παρακαλω πειτε μου αν εχετε αναλογες εμπειριες γιατι η αυτοπεποιθηση μου εχει πεσει στα πατωματα...

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!!!Ειμαι νεα μαμα ενος υπεροχου αγοριου 4 μηνων!!!Σαν μαμα νομιζω οτι απο την αρχη τα καταφερνω μια χαρα...Με τον συζυγο μου θελαμε πολυ αυτο το παιδι μιας και ειχαμε δυο αποτυχημενες εγκυμοσυνες στο παρελθον...Τελος καλα ολα καλα ομως!!!!Απο τοτε ομως που ηρθε το παιδι σαν ζευγαρι νιωθω οτι εχουμε απομακρυνθει τελειως...Νιωθω οτι δεν με θελει πια και γενικα οτι δεν με βλεπει ερωτικα αφου απο προσωπικες στιγμες τιποτα με αποτελεσμα να με κανει να νιωθω πως σαν γυναικα πλεον εχω τελειωσει και υπαρχει μονο ο τιτλος "μητερα"...Δεν ξερω αν φταιει ο αποκλειστικος θηλασμος,η αλλαγη ζωης με τον ερχομο του παιδιου ,το οτι ειμαι μονιμως στο σπιτι και παραμελω τον εαυτο μου ειλικρινα δεν ξερω...Μεχρι και οτι υπαρχει αλλη γυναικα στη ζωη του εχω σκεφτει...Σας παρακαλω πειτε μου αν εχετε αναλογες εμπειριες γιατι η αυτοπεποιθηση μου εχει πεσει στα πατωματα...

Φουλα μου να σου ζησει το μπεμπακι,γερο ,καλοτυχο κι ευτυχισμενο να ειναι!😊. Τωρα για τις ανασφαλειες που νιωθεις,λογικο το βρισκω μιας και ειναι πολυ νωρις ακομα για να βρειτε τις ισορροπιες σας. Πιστεψε με αλλα νομιζω οτι οι περισσοτερες νεες μανουλες ετσι νιωθουν. Εγω το βιωνω απ'την αντιθετη ομως πλευρα. Δηλαδη θελει ο συζηγος πιο πολυ απο μενα να ερχομαστε σε επαφη αλλα εγω νιωθω οτι πρεπει να ειμαι ολη μερα πανω απ'το παιδι. Το ξερω ειναι λαθος μου...κι εγω μεσα στο σπιτι ατημελητη ειμαι. Οχι τωρα που εχουμε τη μικρη αλλα απο παντα. Οταν θα βγω φυσικα και θα βαφτω,θα ντυθω,θα γινω μια κουκλα. Σπιτι ομως θελω να ειμαι ανετα κι αυτο θελει και ο αντρας μου. Σε λιγους μηνες που θα μεγαλωσει λιγο ο μικρουλης θα μπορειτε να τον αφηνετε λιγο με τη γιαγια,τον παππου ή οπου εχετε εμπιστοσυνη και θα βγαινετε οι δυο σας. Οσο γι αυτο που λες οτι υπαρχει αλλη ξεχασε το. Ειναι δυνατον να ηθελε τοσο πολυ ενα παιδι και τωρα που το αποκτησε να κοιταει αλλου;:rolleyes:. Απλα τωρα σε βλεπει με αλλο ματι,σε εχει πιο ψηλα και σε θαυμαζει νομιζω...Δηλαδη αν το βραδυ που κοιμαται ο μπεμπης ξεκινησεις εσυ να τον πλησιασεις δεν θα ανταποκριθει;

Ελινα μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...οχι δεν θα ανταποκριθει...τον εχω πλησιασει καποιες φορες αλλα η απαντηση του ειναι οτι ειναι κουρασμενος...απο τοτε που γεννησα εχει γινει μονο 2 φορες και σε ολη την εγκυμοσυνη καθολου....ασε που τον τελευταιο καιρο που φιλαει το μωρο μετα στο μωρο βρισκω χρυσοσκονες....εσυ τι θα σκεφτοσουν?

Ελινα μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...οχι δεν θα ανταποκριθει...τον εχω πλησιασει καποιες φορες αλλα η απαντηση του ειναι οτι ειναι κουρασμενος...απο τοτε που γεννησα εχει γινει μονο 2 φορες και σε ολη την εγκυμοσυνη καθολου....ασε που τον τελευταιο καιρο που φιλαει το μωρο μετα στο μωρο βρισκω χρυσοσκονες....εσυ τι θα σκεφτοσουν?

Το εχετε συζητησει καθολου το θεμα; για ποιο λογο δηλαδη εχει απομακρυνθει; εχετε βγει καθολου εξω οι δυο σας να πατε μια βολτα;

Πολλες φορες το εχω συζητησει και αυτος μου λεει οτι δεν βλεπει καμια αλλαγη και οτι ολο γκρινιαζω....Μια φορα βγηκαμε οι 2 μας και στη 1 ωρα πανω γυρισαμε γιατι το μωρο ηταν πολυ ανησυχο...

Διαφημίσεις

Πολλες φορες το εχω συζητησει και αυτος μου λεει οτι δεν βλεπει καμια αλλαγη και οτι ολο γκρινιαζω....Μια φορα βγηκαμε οι 2 μας και στη 1 ωρα πανω γυρισαμε γιατι το μωρο ηταν πολυ ανησυχο...

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω καποιες φορες του γκρινιαζω οτι δουλευει πολυ κι εχουμε χαθει,δεν κανουμε πραγματα μαζι αλλα με καθησυχαζει λεγοντας μου οτι ουτε αυτος βλεπει αλλαγη. Βεβαια στο σεξουαλικο κομματι δεν εχουμε θεμα,εγω ομως θελω να κανουμε πραγματα μαζι,να βγαινουμε και τα σχετικα αλλα απ'την αλλη οντως δουλευει πολυ και ειναι κουρασμενος. Φταιει το οτι κι εμεις ειμαστε σπιτι κλεισμενες ολη μερα και μας τη βαραει! Υπομονη να φτιαξει λιγο κι ο καιρος να βγουμε και λιγο εξω. Πιστευω οτι ειναι φαση και θα περασει...

Δεν ξερω...για μενα δεν ειναι γκρινια αλλα παραπονο....οτι χειροτερο να κανεις μια γυναικα να πιστευει οτι δεν αρεσει...ειναι δυνατον να ξαπλωνω στο κρεβατι κ εστω να μην με αγκαλιαζει?????να του δινω το πρασινο φως για σεξ κ εκεινος να λεει οτι νυσταζει?????πριν το παιδι γινοταν σχεδον καθημερινα,τετοια αλλαγη???