Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι έγκυος;;

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω μια απορία και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να βοηθήσετε... Λοιπόν.. Η τελευταία μου περίοδος ήταν από 1 έως 5 Μαρτίου.. Δεν έχω σταθερό κύκλο (από 24 έως 28 μέρες είναι) αλλά ο τελευταίος ήταν 28. Από 7 έως 13 του μηνός έκανα ελεύθερα σεξ με τον σύντροφο μου και τελείωσε μέσα. Αυτές ήταν και οι γόνιμες μέρες μου αν δεν κάνω λάθος. Η αλήθεια είναι δεν θέλω να πιστέψω πως μπορεί να είμαι για να μην απογοητευτώ αλλά εδώ και μία εβδομάδα το στήθος μου είναι ευαίσθητο, με πιάνουν κάποιες κράμπες κάτω χαμηλά, που εδώ και 3 μέρες είναι πιο δυνατές και επίσης εδώ και 1 εβδομάδα η θερμοκρασία μου είναι 37,1 . Να πω επίσης πως είναι ο πρώτος μήνας προσπάθειας.. Υπάρχει περίπτωση να είμαι; Φοβάμαι πως αποκλείεται γιατί είμαι και 7 χρόνια καπνίστρια. Σκέφτομαι να κάνω μια β χορειακή αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορώ να την κάνω σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο και στην βιοιατρική κοστίζει πολύ ακριβά. Ξέρετε επίσης αν μπορώ να την κάνω σε οποιοδήποτε δημόσιο και πόσο περίπου θα μου κοστίσει. Περιμένω περίοδο από 25 έως 28 περίπου αλλά έχω αγωνία και θέλω να μάθω αν είμαι ή όχι.. :?

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Οι μερες που ειχες ελευθερες επαφες θα μπορουσαν να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα και δεν εχει σημασια το οτι εισαι καπνιστρια, τουλαχιστον στη συλληψη.

Θα προτεινα να περιμενεις 1-2 μερες ακομα και μετα να πας για χοριακη.

Δεν γνωριζω για τα δημοσια νοσοκομεια πως γινεται, αλλα αν πας σε ενα μικροβιολογικο θα δωσεις γυρω στα 15-20?.

Καλα αποτελεσματα σε οτι απφασισεις!

Καλησπέρα! Έχω μια απορία και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να βοηθήσετε... Λοιπόν.. Η τελευταία μου περίοδος ήταν από 1 έως 5 Μαρτίου.. Δεν έχω σταθερό κύκλο (από 24 έως 28 μέρες είναι) αλλά ο τελευταίος ήταν 28. Από 7 έως 13 του μηνός έκανα ελεύθερα σεξ με τον σύντροφο μου και τελείωσε μέσα. Αυτές ήταν και οι γόνιμες μέρες μου αν δεν κάνω λάθος. Η αλήθεια είναι δεν θέλω να πιστέψω πως μπορεί να είμαι για να μην απογοητευτώ αλλά εδώ και μία εβδομάδα το στήθος μου είναι ευαίσθητο, με πιάνουν κάποιες κράμπες κάτω χαμηλά, που εδώ και 3 μέρες είναι πιο δυνατές και επίσης εδώ και 1 εβδομάδα η θερμοκρασία μου είναι 37,1 . Να πω επίσης πως είναι ο πρώτος μήνας προσπάθειας.. Υπάρχει περίπτωση να είμαι; Φοβάμαι πως αποκλείεται γιατί είμαι και 7 χρόνια καπνίστρια. Σκέφτομαι να κάνω μια β χορειακή αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορώ να την κάνω σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο και στην βιοιατρική κοστίζει πολύ ακριβά. Ξέρετε επίσης αν μπορώ να την κάνω σε οποιοδήποτε δημόσιο και πόσο περίπου θα μου κοστίσει. Περιμένω περίοδο από 25 έως 28 περίπου αλλά έχω αγωνία και θέλω να μάθω αν είμαι ή όχι.. :?

Καλημέρα. Θα σε συμβούλευα να σταματήσεις άμεσα το κάπνισμα γιατί αν τυχόν είσαι έγκυος, βλάπτεις το μωρό σου. Αυτό να σκεφτείς.

Όσον αφορά στη β-χοριακή, νομίζω ότι γράφεται, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα σου πάρει να κλείσεις ραντεβού, να σου τη γράψουν, να την κάνεις κλπ. Εγώ είχα κάνει β-χοριακή στο Ιατρόπολις (έχει ένα παράρτημα ακριβώς έξω από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής, αλλά και σε άλλα σημεία στην Αθήνα) με κόστος 12 ευρώ. Αν θες μπορείς να πας εκεί.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Ευχαριστώ πολύ αλλά νομίζω πως αυτό το μήνα δεν ήμουν τυχερή. Ξύπνησα με έντονους πόνους περιόδου σήμερα οπότε λογικά μέσα στην βδομάδα θα μου έρθει.. Το μόνο περίεργο είναι πως από εχθές έχω ναυτίες αλλά ξέρω πως δεν σε πιάνουν από τόσο νωρίς οπότε πιστεύω πως είναι καθαρά ψυχολογικό.