Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κέντρο Λογοθεραπείας - Δυτική Αττικη

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μετά από αξιολόγηση αναπτυξιολόγου, ο γιος μου, 3,5 ετών θα χρειαστεί λογοθεραπεία.

Μηπως γνωρίζεται κάποιο σε περιοχές Περιστέρι-Χαιδάρι-Αιγάλεω?

Επισης, να ρωτήσω τους γονείς που έχουν εμπειρία...

Εχω πάει σε 3, το ένα είχε πολύ ωραίους χώρους, το 2ο λειτουργεί αρκετά χρόνια αλλά ειναι παλιο κτιριο, με πολύ μικρους χώρους,το 3ο μου φάνηκε σαν ιατρείο...Σε όλα οι λογοθεραπευτές που μίλησα μου φάνηκαν πολύ φιλικοι & συνεργάσιμοι...

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή?

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Εμένα με εδιαφέρει πάντα οι γιατροί/επαγγελματίες να ειναι νέοι, άρα και ενημερωμένοι για τις νέες μεθόδους. Δε λέω να είναι και φρέσκοι απο τη σχολή, αλλά γυρω στα 40. Ετσι έχουν όρεξη και ξέρουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους.

Επίσης με ενδιαφέρει να είναι καινούργιοι ή έστω ανακαινισμένοι οι χώροι, ώστε να είναι πεντακαθαροι (τα παλιά κτήρια με φθορά δεν μου αρέσουν, ρίχνει την εικόνα της επιχείρισης στα μάτια μου).

Από εκεί και πέρα ψάχνω πληροφορίες στο ιντερνετ και αξιολογησεις/γνωμες πελατων, που προσπαθω να εξακριβωσω οτι ειναι αληθινες στα πλαισια του δυνατου.

Καλύτερα να επιλέξεις μαζί με το παιδί και αφου παει να παρεις τη γνωμη του κατα ποσο του αρεσει.