Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μυκητιαση..Μπορει να συμβει ως ενδειξη πιθανης εγκυμοσυνης??

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!Τους τελευταιους μηνες λιγες μερες πριν την περιοδο εχω φαγουρα στην ευαισθητη περιοχη,παθαινω ελαφρια μυκητιαση η οποια περναει με την περιοδο.Το ιδιο επαθα κ αυτη τη φορα,περιμενω περιοδο σε 6 μερες κ απο σημερα εχω φαγουρα..Να σημειωσω οτι εχουμε ελευθερες επαφες επειδη θελουμε δευτερο παιδακι!Να απογοητευτω ηδη?Η μυκητιαση σημαινει κ παλι οτι θα ερθει η περιοδος???Διαβασα οτι πολλες φορες την παθαινουμε επειδη ανεβαινει η προγεστερονη κ αυτο συμβαινει πριν την περιοδο κ στην εγκυμοσυνη.Να ελπιζω ακομη η δεν..?

2SJAp1.png

8iqvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Χριστινάκι!

Θα σου πω τη δική μου εμπειρία: Πριν 2 μήνες περίπου πήγα στο Αρεταίειο στα γυναικολογικά ιατρεία με σκοπό να ρωτήσω τη γνώμη τους για την αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα που έχω (είχα κάνει ήδη διαγνωστική υστεροσκόπηση και ήθελα μια 2η-3η γνώμη). Εκεί, αφού η γιατρός μου είπε τη γνώμη της για τον πολύποδα, επέμενε να μου κάνει "μια απλή γυναικολογική εξέταση" γιατί, όπως είπε, δεν γινόταν να φύγω έτσι από το ιατρείο. ΟΚ, λέω, την άφησα και απ' ότι κατάλαβα μου έκανε κάτι σαν κολποσκόπηση. Μου είπε, λοιπόν, ότι παρουσιάζω εικόνα μηκυτίασης. Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί δεν υποπτευόμουν κάτι τέτοιο ούτε και είχα σχετικά συμπτώματα (τσούξιμο, φαγούρα κλπ). Τέλος πάντων, έφυγα και τις επόμενες μέρες, ενώ ψαχνόμουν να κλείσω ραντεβού για καλλιέργεια κολπικού υγρού, έμαθα ότι είμαι έγκυος!

Στη δική σου περίπτωση, αν κατάλαβα καλά, τη μηκυτίαση την παθαίνεις κάθε φορά πριν αδιαθετήσεις. Αυτό ίσως σημαίνει (υποθέτω, χωρίς να είμαι γιατρός) ότι έχεις μια γενικότερη ευαισθησία και ίσως αυτό είναι θέμα του ανοσοποιητικού. Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα (σου το λέει άνθρωπος που δεν έχει πάθει ποτέ στη ζωή του μηκυτίαση) είναι, όσο κι αν σου φαίνεται κουλό, να πίνεις κεφίρ και να τρως πολλά γιαούρτια. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλό κάνουν στις γυναίκες. Εγώ τρώω κάθε πρωί ένα γιαούρτι και κάθε βράδυ περίπου 300ml κεφίρ. Δοκίμασέ τα και θα δεις μεγάλη διαφορά.

Επίσης, για τη μηκυτίαση γνωρίζω ότι δεν πρέπει να τρως ζάχαρη και λευκό αλεύρι, γιατί αυτά τρέφουν και ενισχύουν τους μήκυτες. Εγώ δεν καταναλώνω ούτε το ένα ούτε το άλλο.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!Με το καλο σου ευχομαι να παρεις το μωρο σου αγκαλια!Πραγματικα εχω μπερδευτει απο τη μια ελπιζω να το επαθα αυτη τη φορα λογω εγκυμοσυνης κ απο την αλλη λεω αφου ειναι σημαδι πριν την περιοδο καποιος μηνες αρα θα ερθει!Τι να πω θα μαθω σε λιγες μερουλες...

2SJAp1.png

8iqvp2.png

Καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!Με το καλο σου ευχομαι να παρεις το μωρο σου αγκαλια!Πραγματικα εχω μπερδευτει απο τη μια ελπιζω να το επαθα αυτη τη φορα λογω εγκυμοσυνης κ απο την αλλη λεω αφου ειναι σημαδι πριν την περιοδο καποιος μηνες αρα θα ερθει!Τι να πω θα μαθω σε λιγες μερουλες...

Σε ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι σε λίγες μέρες να κρατάς ένα θετικό τεστάκι!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις