Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ευαισθητη περιοχη και αποτριχωση

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα πηγα στο γιατρο μου για υπερηχο.ολα καλα κ ειμαι 5.5 εβδομαδων. Σε δυο βδομαδες θα ξαχαπαω για καρδο0τλα κ0λπ

Θελω να ρωτησω κατι.μου ζητησε να εχω απο εδω κ περα αποτριχωμενη την ευαισθητη περιοχη.να κανω κερι?δ θα ποναω?θα σφιχτο κ δ νομιζω οτι κανει.να κανω με ξυριστικη μη ανη

Εχει καμια το ιδιο θεμα?

Διαφημίσεις

Ζέτα καλησπέρα.

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις με ξυράφι από τώρα γιατί μετά που θα μεγαλώσει η κοιλίτσα σου δε θα βλέπεις τίποτα εκεί κάτω :-P... Οπότε με ξυραφάκι στα τυφλά :D

Εκτός και αν αρχίσεις να πηγαίνεις σε κάποιο κέντρο αισθητικής και σου κάνουν αποτρίχωση εκεί για όλη σου την εγκυμοσύνη.

Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Ζέτα με το καλό... Να σου πω την αλήθεια, τέτοιου τύπου απαίτηση πρώτη φορά την ακούω! Στο μαιευτήριο σε αποτριχώνουν τελευταία στιγμή συνήθως, εκτός κι αν έχεις η ίδια, για λόγους αισθητικής, περιποιηθεί την περιοχή. Από γιατρό πρώτη φορά το ακούω, ειδικά τόσο νωρίς!

27pzp3.png

qIUIp2.png

Αληθεια απο που κι ως που σου ζητησε κατι τετοιο ο γιατρος σου; δεν νομιζω οτι θα επρεπε να τον ενδιαφερουν τετοια θεματα..ασε που υπερηχο θα κανεις στην κοιλια τωρα. Αλλα ασχετα μ'αυτο πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο😲

Δεν υπάρχει κίνδυνος από την αποτρίχωση στην εγκυμοσύνη. Στο πρώτο τρίμηνο μπορεί να πονέσεις περισσότερο γιατί η περιοχή αιματώνεται πιο πολύ, αλλά τίποτα το σπουδαίο, μην φοβάσαι.

Εγώ συνέχισα να χρησιμοποιώ κρύο κερί όπως κάνω πάντα, όμως σε όλη την περιοχή μόνο πριν να γεννήσω. Δεν ξέρω γιατί σου το πρότεινε ο γιατρός, ίσα-ίσα φαντάζομαι σε κάνει πιο ευάλωτη στις ουρολοιμώξεις που είναι δυστυχώς συνηθισμένες στην εγκυμοσύνη. Αλήθεια, σας εξήγησε γιατί;

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Διαφημίσεις