Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ (Γαλάτσι-Περισσός)

Recommended Posts

Ψάχνω για παιδίατρο κοντά στην γειτονιά μου. Θα ήθελα να μάθω κάποια πληροφορία, αν πχ κάποια μανούλα έχει εμπειρία ή / και γνωρίζει τον κ. Βλάχο Κώστα στο Γαλάτσι ή την κα Φραγκουλοπούλου Άννα στον Περισσό που είναι συμβεβλημένοι με το ταμείο μου;

event.png

hJBDp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε την Φραγκουλοπούλου Άννα, στον Περισσό. Είναι καταπληκτική γιατρός, εχει φοβερή διαίσθηση και είναι απο τους γιατρούς που δεν σε τρομάζουν άδικα και δεν σε πλακώνουν σε αντιβιώσεις. Απαντάει πάντα στα τηλέφωνα, στο ιατρείο έχει πολύ κόσμο και είναι βιαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εστιάζει εκεί που πρέπει. Μας έχει αποτρέψει από το να πάμε νοσοκομείο σε δύσκολες καταστάσεις και τελικά είχε δίκιο. Την έχω παραδεχτεί πολλές φορές.

Θα σου πω μόνο πως έκανε διάγνωση υμενύτιδας από το τηλέφωνο (οπως της περιγράψαμε τα συμπτώματα) και μας είπε να της πάμε το παιδί να το δει αμέσως (ήταν σχολείο και μας είπε πηγαίντε να το πάρετε, γιατί αν είναι αυτό δεν πρεπει να πατάει το πόδι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Και είχε δίκιο..Ότι άλλο θες, ρώτα με. Εχω δυο παιδιά, ένα 6.5 και ένα 3.5 που τα παρακολουθεί από νεογνά.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Εμείς έχουμε την Φραγκουλοπούλου Άννα, στον Περισσό. Είναι καταπληκτική γιατρός, εχει φοβερή διαίσθηση και είναι απο τους γιατρούς που δεν σε τρομάζουν άδικα και δεν σε πλακώνουν σε αντιβιώσεις. Απαντάει πάντα στα τηλέφωνα, στο ιατρείο έχει πολύ κόσμο και είναι βιαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εστιάζει εκεί που πρέπει. Μας έχει αποτρέψει από το να πάμε νοσοκομείο σε δύσκολες καταστάσεις και τελικά είχε δίκιο. Την έχω παραδεχτεί πολλές φορές.

Θα σου πω μόνο πως έκανε διάγνωση υμενύτιδας από το τηλέφωνο (οπως της περιγράψαμε τα συμπτώματα) και μας είπε να της πάμε το παιδί να το δει αμέσως (ήταν σχολείο και μας είπε πηγαίντε να το πάρετε, γιατί αν είναι αυτό δεν πρεπει να πατάει το πόδι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Και είχε δίκιο..Ότι άλλο θες, ρώτα με. Εχω δυο παιδιά, ένα 6.5 και ένα 3.5 που τα παρακολουθεί από νεογνά.

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! ικανοποιητικά πολύ αυτά που γράφεις. Κάνει και επισκέψεις κατ' οίκον; Περιμένω δίδύμα με το καλό την άνοιξη και όσο να 'ναι οι μετακινήσεις στην αρχή φοβάμαι ότι δεν θα είναι πολύ βολικές. Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να κάνω μια γνωριμία προκαταρκτική και να τα ρωτήσω αυτά, όπως για παράδειγμα πότε γίνεται η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο μετά τον τοκετό ή τι γίνεται σε περίπτωση προωρότητας;

event.png

hJBDp2.png

Όταν γέννησα, αφού πήγα στο σπίτι, ήρθε και στα 2 παιδιά μετά από μια βδομάδα για να τα εξετάσει. Τους έκανε τα τεστ αντανακλαστικών και μου έδωσε συμβουλές. Εννοείται ήρθε σπίτι. Μετά τις 40 μέρες που κάνουν τα εμβόλια, πήγαινα εγώ, αλλά για τα πολύ μωρά κλείνει ραντεβού πρωινά στο ιατρείο της. Το απόγευμα πάνε τα μεγαλύτερα παιδιά με τις ιώσεις κτλ, χωρίς ραντεβού. Δεν γνωρίζω αν πάει σε άλλες περιπτώσει επίσκεψη κατ' οίκον, δεν είχα ποτέ αυτήν την ανάγκη, πήγαινα πάντα εγώ. Για προωρότητα επίσης δεν γνωρίζω να σο πω. Με το καλό να τα υποδεχτείς τα μωράκια σου. Εγώ πάντως στην συστήνω ανεπιφύλακτα, με κλείστά μάτια που λένε (σημείωσε πως ο άντρας μου είναι γιατρός και την έχει παραδεχτεί πολλές φορές).

y9qxp2.pngGgOLp3.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις