Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αντισυλληπτικά και πιθανή κύηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες/όλους.. :) χρειάζομαι τα "φώτα" σας σχετικά με τα αντισυλληπτικά..Πριν απο 5 μήνες οταν ήρθα με την κοπελα μου σε επαφή και έσπασε το προφιλακτικό καταλαβενετε νομιζω την συνεχεια :P ...Στην αρχή τρομαξαμε κάπως αλλα το αφησαμε να δουμε (εφοσον επιστροφη δεν υπηρχε)αν τελικα η κοπελα μου θα έμενε εγκυος Η οχι...Να σημιωθει οτι ειχε καποια προβληματα με τον κυκλο της δηλαδη την μια φορα ερχοταν κανονικα μετα μπορει να ερχοτανε μετα 3 μηνες... :roll:

Τωρα μετα απο 5 μηνες που εγινε το συμβαν αυτο,δεν της έχει ερθει περιοδος ακομα,αλλα ουτε και συμπτωματα εχει εμφανισει,οποτε ειμαστε σε μια κατασταση που δεν ξερουμε τι γινετε..της ειπα να παρουμε ενα τεστ βασικα(πειτε με ηλιθιο) 2 τεστ γιατι συχνα ακους οτι γινοντε και λαθοι...

επιδει συχνα-πικνα εψαχνα για συμπτωματα εγκυμοσινης (οχι γιατι φοβαμε αλλα για να μην μας ερθει ξαφνικο...δεν εχω θεμα με τον ερχομο ενος μωρου αλλα δεν μπορω να πω οτι με τα λεφτα που περνω μπορω να το εχω στα "πουπουλα¨που λεμε :lol: ) και οπως ειπα πριν δεν βλεπω καποιο συμπτωμα και μπερδευομαι... :mad: τωρα η κοπελα μου, μου ειπε να αρχισει αντισυλληπτικα εγω ειπα οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ξερουμε αν ειναι εγκος Η οχι και επιδει εχω ακουσει ουκ ολιγα "τερατα" ειπα να ρωτησω που εχτετε και μεγαλητερη εμπιρια απο μενα τι θα γινοταν αν επερνε και ηταν εγκυος??

• 2 months later...

Διαφημίσεις