Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η μικρη εδω απο προχτες ενω ολη την μερα ειναι μια χαρα το βραδυ ξυπναει ανα 2ωρο και κλαιει.Κανει πολλες πορδιτσες την βαζω να φαει τρωει αλλα κλαιει.Την περνει ο υπνος κ ξανα σε μια με δυο ωρες ξυπναει κ ξανα απο την αρχη.Τωρα που ειναι η ωρα της να ξυπνησει την βαζω να παιξει οπως καθε μερα κ ολη την μερα δεν παραπονιεται..Την περασμενη βδομαδα ειχε για 2 μερες καποιες κενωσεις με πρασινο χρωμα,ξερες χωρις βλενα και η μητερα μου μου ειπε οτι ηταν κρυωμα αλλα η κοπελες στο θηλασμο μου ειπαν οτι ηταν απο το γαλα (ισως ηπιε πολυ απο το ελαφρυ) Αυτο το εχει ξανακανει πριν ενα μηνα που ηταν μικρουλα.Ξυπναγε απο τα αερια μεσα στον υπνο της και την εβλεπα που σηκωνε τα ποδαρακια της και προσπαθουσε να κανει πορδιτσες..Τι λετε εσεις; Ο γιατρος μου λεει οτι ειναι φυσιολογικο αλλα τι μπορει να της το προκαλει αυτο; Εχετε εμπειρια;; Απο φαγητα το ενα ποτηρι γαλα που επινα το εχω αντικαταστησει με γαλα σογιας αλλα απο οτι βλεπω δεν φταιει αυτο.Καμια ιδεα ;

Διαφημίσεις

Τοσο απλό ηταν ;; :lol:

Παντως πρεπει να ειναι μικρης εντασης γιατ δεν κρατουν πολλοι.Παντως τον τελευταιο καιρο εχω κ εγω πολλα αερια χωρις να ειμαι αρωστη.. :roll:

Θα δω και αποψε..

Σίγουρα το μωράκι σου υποφέρει από κολικούς...τα πέρασα 3,5 μήνες αυτά...κόλαση ήταν γιατι κλαίγαμε σίγουρα 10 ώρες την ημέρα και μαζί με τον μπέμπη έκλαιγα κι εγώ.

Αν θέλεις πάλι ρώτα στην ενότητα θηλασμός λίγο για την διατροφή σου αφού θηλάζεις! :D

Περαστικούλια σας :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις