Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σαλπιγγογραφία

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από την σαλπιγγογραφία!Χθες έκανα το πρωί και αφού πήγα διαβασμένη για το πόσο πονάει έτρεμα ολόκληρη ! Και καλά έκανα!Ο πόνος δεν περιγράφεται με καμια λέξη!Το μόνο καλό είναι ότι κρατάει λίγη ώρα! Τι άλλο θα περάσουμε για να κάνουμε παιδί; Οι νοσοκόμες και η ακτινολόγος πολύ καλές (οσο τις θυμάμαι δηλαδή) γιατί από τον πόνο έχασα τη γη κάτω απ τα πόδια μου! Το θέμα είναι ότι αν πρέπει να κάνουμε αυτή την εξέταση για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να κάνουμε φοβερή υπομονή ! Αλήθεια η γεννα τόσο πονάει ;

Διαφημίσεις

αχ!μη μου λες τέτοια...έχω σκοπό να πάω να κάνω κι εγώ αν μου το πεί ο γιατρός φυσικά,και με φοβίζει λίγο...άλλες κοπέλες λένε οτι πονάει κι άλλες οτι δε καταλάβανε ιδιαίτερο πόνο,οτι πονέσανε όπως πονάς στη περίοδο.μάλλον είναι ανάλογα τον οργανισμό αλλά πού να ξέρω σε μένα τί θα τύχει...θα πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά.εσύ είχες πάρει buscopan κτλ.;τί ακριβώς σε πόνεσε το φάρμακο που πέρναγε;η ένεση;τί απ'όλα;

κοριτσια καλησπερα! εκανα πριν 1 χρονο σαλπιγγογραφια, εγω δεν πονεσα σχεδον καθολου στην εξεταση,,πιο πολυ ποναω στην περιοδο!!!!!!τι να πω!μαλλον θεμα οργανισμου,

οποτε katerina mou, μην πας εκει με αγχος,,, αυτη ειναι η συμβουλη μου!!!καλη επιτυχια

εγω δεν θα ξαναπηγαινα να την κανω στο γαια που την εκανα.....απο κακους χειρισμούς ημουνα μια ωρα και με πασπατευαν και δεν μπορουσαν με τιποτα να μου βαλουν το φαρμακο......ειχα αρχισει να φοβαμαι μην μου κανουν καμια ζημιά!!!!! αν δεν ηταν αυτο στην μεση που με φοβισε και με πονεσε, δεν ειναι τιποτα!!!!! αλλα πραγματικα ηταν τραγικος ο τροπος τους........και μου ειπαν οτι φταιει ο τράχηλος μου πραγμα που δεν ισχυει γιατι λιγες μερες μετα που το ειπα στον γιατρο μου, ανησυχισε και μου εκανε "προβα" ετ. νομιζε οτι θα εχομε προβλημα αλλα τελικα δεν καταλαβα τι-πο-τα!!!! αν ηταν θεμα του τραχήλου θα επρεπε να δυσκολευτει και να ποναω!!!!!!!

ακομα και αν υπαρχει πονος απο το φαρμακο ειναι για ελαχιστο χρονο....αν και εγω απλα μια ενόχληση ένοιωσα απο το φαρμακο και τιποτα παραπανω!!!!

δεν εξαρταται μονο απο τον οργανισμο αν θα πονεσεις, αλλα και σε τι "χερι" θα πεσεις. πριν κανονισετε να κανετε σαλπιγγογραφια, το καλυτερο ειναι να ρωτησουμε φιλες και γνωστες που την εκαναν.

επισης μπορει να πονεσεις πολυ οταν οι σαλπιγγες ειναι κλειστες.

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! εκανα πριν 1 χρονο σαλπιγγογραφια, εγω δεν πονεσα σχεδον καθολου στην εξεταση,,πιο πολυ ποναω στην περιοδο!!!!!!τι να πω!μαλλον θεμα οργανισμου,

οποτε katerina mou, μην πας εκει με αγχος,,, αυτη ειναι η συμβουλη μου!!!καλη επιτυχια

σ'ευχαριστώ πολύ ελένη μου...μακάρι να μη πονέσω αλλά όπως και να'χει αν χρειαστεί θα τη κάνω...

δεν εξαρταται μονο απο τον οργανισμο αν θα πονεσεις, αλλα και σε τι "χερι" θα πεσεις. πριν κανονισετε να κανετε σαλπιγγογραφια, το καλυτερο ειναι να ρωτησουμε φιλες και γνωστες που την εκαναν.

επισης μπορει να πονεσεις πολυ οταν οι σαλπιγγες ειναι κλειστες.

φαντάζομαι εσύ έχεις κάνει ε;αν ναί,πού την έκανες; πρέπει να πάω σε κάποιο διαγνωστικό ή στη κάνει κ ο γιατρός σου;αν και δε νομίζω γιατί διαβάζω για νοσοκόμες και ακτινολόγους...

φαντάζομαι εσύ έχεις κάνει ε;αν ναί' date='πού την έκανες; πρέπει να πάω σε κάποιο διαγνωστικό ή στη κάνει κ ο γιατρός σου;αν και δε νομίζω γιατί διαβάζω για νοσοκόμες και ακτινολόγους...[/quote']

εγω την εκανα στην θεσσαλονικη, και ναι, γινεται απο γιατρο - ακτινολογο σε διαγνωστικο κεντρο, και οχι απο γυναικολογο.

ελπιζω τα κοριτσια απο την αθηνα να σου δωσουν καποιες πληροφοριες.

εγω την εκανα στην θεσσαλονικη, και ναι, γινεται απο γιατρο - ακτινολογο σε διαγνωστικο κεντρο, και οχι απο γυναικολογο.

ελπιζω τα κοριτσια απο την αθηνα να σου δωσουν καποιες πληροφοριες.

σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου,να'σαι καλά...ελπίζω να απαντήσει κάποια κοπέλα αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό μου. σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Διαφημίσεις

Katerina εγω την έκανα στο διαβαλκανικό και δεν είχα φραγμένες σάλπιγγες οπότε δεν έφταιγε αυτό που πόνεσα τόσο ! Μάλλον είναι θέμα οργανισμού τι να πω! Όταν μου έβαλαν τον καθετήρα πονούσα σαν περίοδο, όταν όμως μου έβαζαν το σκιαγραφικό πονούσα πολύ. Μην φοβάσαι, όντως κρατάει λίγη ώρα! Ίσως να έφταιγε ότι ήμουν παρα πολύ φοβισμένη από οσα είχα ακούσει!

Katerina εγω την έκανα στο διαβαλκανικό και δεν είχα φραγμένες σάλπιγγες οπότε δεν έφταιγε αυτό που πόνεσα τόσο ! Μάλλον είναι θέμα οργανισμού τι να πω! Όταν μου έβαλαν τον καθετήρα πονούσα σαν περίοδο, όταν όμως μου έβαζαν το σκιαγραφικό πονούσα πολύ. Μην φοβάσαι, όντως κρατάει λίγη ώρα! Ίσως να έφταιγε ότι ήμουν παρα πολύ φοβισμένη από οσα είχα ακούσει!

εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνω,γιατί κι εγώ είμαι φοβισμένη...θα δούμε...σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και σου εύχομαι γρήγορα καλά αποτελέσματα κ μ'ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!!

καλημερα! τωρα ειδα το μηνυμα σου! κρητη-ηρακλειο, στο μητερα,,,

ουάου!!λίγο μακρυά μου πέφτει Ελένη μου:-):smile:αλλά εύχομαι να έχω τη τύχη σου(δηλαδή να μή πονέσω τόσο)αν χρειαστεί να τη κάνω...εσύ πώς πήγες μετά τη σαλπιγγογραφία;γιατί έχω ακούσει από πολλές κοπέλες οτι μετά έμειναν έγκυος..