Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ομοιοπαθητικη στα γυναικολογικα υπαρχει;

Recommended Posts

Η κορη μου εχει να δει περιοδο ενα 5αμηνο.Εγω εχω πολυκυστικες ωοθηκες και ισως τις εχει και εκεινη.Πριν παρει φαρμακα απο γυναικολογο θα μπορουσατε να μου συστησετε εναν καλο ομοιοπαθητικο που να ειδικευεται σ 'αυτο.

(στο Ηρακλειο της Κρητης).

Διαφημίσεις

μπορεί σίγουρα να βοηθήσει σε θέματα κύκλου. Το ειχα πάθει κι εγω και από τότε που ξεκίνησα ομοιο μου ερχόντουσαν κάθε 28 ημέρες και σχεδόν συγκεκριμένη ώρα :)

κοριτσάκι σε όποιον και να πας το ίδιο είναι, δεν έχει να κάνει με εξειδίκευση. Εγω οταν ξεκίνησα και ειχα το θέμα αυτό με παρακολουθούσε ο Ντίνος Δαρδαγιαννόπουλος, μετά έφυγε από τον Πειραια και άνοιξε κάπου δικό του ιατρείο.Πάνε πολλά χρόνια.

Διαφημίσεις

κοριτσάκι σε όποιον και να πας το ίδιο είναι, δεν έχει να κάνει με εξειδίκευση. Εγω οταν ξεκίνησα και ειχα το θέμα αυτό με παρακολουθούσε ο Ντίνος Δαρδαγιαννόπουλος, μετά έφυγε από τον Πειραια και άνοιξε κάπου δικό του ιατρείο.Πάνε πολλά χρόνια.

ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες και πληροφοριες που μου εδωσες!συγνωμη που ρωταω και παλι ,ποσο αραγε κοστιζει η επισκεψη και ποσο συχνα πρεπει να πηγαινω?

• 1 month later...

Συγνωμη τώρα είδα το ποστ δεν μπαίνω πολύ συχνά. Συνήθως η πρώτη επίσκεψη κυμαίνεται στο 80αρι και μετά κανα 50αρικο το 40ήμερο εφόσον έχεις σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεσαι συχνή παρακολούθηση. Έχω ακούσει και για κάποιους που παίρνουν περισσότερα αλλά το θεωρώ υπερβολικό και άλλοι που παίρνουν 40 επίσκεψη.