Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

12 μηνων Που θα βρούμε παιδάκια της ηλικίας μας στη θεσσαλονίκη??


Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες.

Εχουμε μια μπεμπα 12 μηνων και δυστυχως ο περιγυρος μας δεν εχει παιδακια στην ηλικια της. Μπηκε και ο χειμωνας για τα καλα,…….που να το παω το μωρο για να ξεσκασει? Μονο στο καροτσι και βολτα στο σουπερ μαρκετ, στους παππουδες και αντε εξω σε κανενα παρκο αν δεν κανει πολύ κρυο…………..

Το μωρο πρεπει να κοινωνικοποιηθει, να παιξει με αλλα μωρακια, να αλλαξει παραστασεις, και δεν ξερω που να το παω. Για παιδοτοπο είναι πολύ μικρη ακομα. Τωρα κανουμε τα πρωτα μας βηματα με υποστηριξη. Είναι και το πρωτο μας μωρακι, οποτε καταλαβαινετε δεν ειχα ποτε επαφη με αυτά τα θεματα. Να σημειωσω πως μενουμε στα περιχωρα της δυτικης θεσσαλονικης .

Κοριτσια πειτε καμια ιδεα, πως θα ερθουμε σε επαφη με αλλα μωρακια? Μας εχει βαρεθει το παιδι,……………θα σηκωθει να παει να βρει μονο του παιδακια και θα εχει και δικιο………….

9aXep2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα Λεια 33

Γιατί δεν το πηγαίνεις στην παιδική χαρά? Ή δεν έχετε κοντά στο σπίτι σας?

Στο λέω γιατί είμαστε στην ίδια φάση όπου παρομοίως ο περίγυρος μας δεν έχει καθόλου παιδάκια, αλλά τον πηγαίνω κάθε πρωί στην παιδική για καμιά δυό ώρες και μετά σε κανένα σουπερμάρκετ, κλπ. Εμένα βέβαια είναι πιο μεγάλο κι έχω να κουβαλάω και την μικρή μου (3 μηνών) μαζί, αλλά κ πέρυσι το χειμώνα που ήταν στην ηλικία του δικού σου τον έβγαζα στην παιδική κάθε μέρα.

Σε παιδότοπο δεν τον πηγαίνω καθόλου, τόσο κλειστός χώρος κ τόσα παιδάκια μαζεμένα, σόρυ αλλά δε θέλω να τον έχω συνέχεια άρρωστο.

(Α, παρότι το τόπικ μιλά για Θεσαλονίκη σου γράφω από Αθήνα)

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως βγαινουμε βολτα μονο τα απογευματα που πλεον θα εχει νυχτωσει, και όταν τυχει να βγουμε πρωι οι παιδικες χαρες είναι ερημες λογω κρυου.

Δυσκολος ο χειμωνας για ολους μας……

Η ΧΑΝΘ εχει ωραια προγραμματα για μωρα, αλλα είναι επιεικως σαδομαζοχιστικο να κατεβεις στο κεντρο, να παρκαρεις και να πληρωσεις τοσα χρηματα……..

9aXep2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...