Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!! Είμαι νέα στο forum. Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που μέχρι τώρα έχω διαβάσει..μπράβο σε όλες σας!!

Θα ήθελα να με βοηθήσετε για τη δεξίωση που πρόκειται να κάνω αρχές Ιούλίου του μπέμπη μου!!Ψάχνω κάποιο μέρος κοντά στη θάλασσα. Έχω δει το Καβούρι Τέννις Club που είναι σχετικά οικονομικό. Ξέρει κανένας για το πρώην Καράβι??? Ή κάποιο άλλο μέρος???Έχει κάνει καμιά σας στο Ωκεανίς (Βουλιαγμένη), Λίμνη της Βουλιαγμένης??

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα τη δικιά μας βάφτιση στο coral hotel στον 7ο όροφο με θέα τη θάλασσα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Ήταν η καλύτερη δεξίωση που θα μπορούσα να φανταστώ. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Kasia σε ευχαριστώ πολύ. Από τιμές τι έλεγε?Είχατε μπουφέ??

Είχαμε σερβιριστό γεύμα (το προτιμώ άσχετα με την τιμή) και πληρώσαμε 35 ευρώ το άτομο νομίζω... Κάπου εκεί...

Όλα ήταν τέλεια! Τα φαγητά υπέροχα και ζεστά, το σέρβις και η διακόσμηση άψογα το ίδιο και όλες οι συνεννοήσεις που κάναμε με το ξενοδοχείο. Τους είχα πει ότι θα τους διαφημίσω γιατί έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη! :D

Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά πήγα και την είδα από κοντά την αίθουσα. Νόμιζα βέβαια ότι ήταν ανοιχτή . Κάτι σαν roof garden. Κοίταξα και στο Καβούρι Tennis Club καθώς επίσης και στην Ωκεανίδα (Βουλιαγμένη). Αν ξέρει κάποιος να μου πει για αυτά τα μέρη!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά πήγα και την είδα από κοντά την αίθουσα. Νόμιζα βέβαια ότι ήταν ανοιχτή . Κάτι σαν roof garden. Κοίταξα και στο Καβούρι Tennis Club καθώς επίσης και στην Ωκεανίδα (Βουλιαγμένη). Αν ξέρει κάποιος να μου πει για αυτά τα μέρη!!!

Είχα προτιμήσει κλειστή γιατί η βάπτιση ήταν καλοκαίρι και έκανε πολλή ζέστη. Οπότε προτίμησα κλειστή αίθουσα με κλιματισμό και θέα, παρά ανοικτή μέσα στο λιοπύρι... Πράγματι εκείνη τη μέρα έκανε φοβερή ζέστη...

Πήρα προσφορά από δύο catering που συνεργάζεται ο χώρος (Καβούρι Τεννις Club). Το Φιλοξένια ξεκινάει από 24€ σε στυλ coctail (Μπιφτεκάκι, σουβλάκι, τυρόπιτα χωριάτικη, λουκανικάκια, ποικιλία τυριών και γλυκών). Το μπουφέ το κλασικό ξεκινάει από 45 με 47 €. Το NOvel Catering ξεκινάει από 28€ ο μπουφές συν 10€ ο χώρος αν είναι Κυριακή μεσημέρι με ελάχιστο ατόμων 100. Αν είναι Κυριακή βράδυ πάει 12€ το άτομο για το χώρο με ελάχιστο 200 άτομα. Πάντως σαν χώρος είναι ωραίος. Απλά φοβάμαι για την μεσημεριανή ώρα μήπως έχει πολύ ζέστη. Βέβαι έχει τα ψηλά πεύκα και έχει λίγο ίσκιο.. Προβληματίζομαι και εγώ!!!!Ξέρεις για κανέναν άλλον ανοιχτό χόρο???Απλά έχω δει την Ωκεανίς, το moorings, Blue Water, Arsida, Galazio.¨΄Εχει κανένας καμιά ιδέα για τους παραπάνω χώρους ή για κάποιους άλλους??

Διαφημίσεις