Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρώτος μήνας

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες της μέλλουσες μανουλες,

ύστερα απο πολυ χρονο και κοπο, με τον αντρουλι μου περιμενουμε το πρωτο μας παιδι απο εξωσωματικη.

Ηθελα να ρωτησω, κοριτσια σε ποια βδομαδα βλεπεις τον σακο ? και σε ποιοα ακους καρδια ? Γιατι τα εχω μπερδέψει μου φαινεται :mrgreen:

Διαφημίσεις

Από ότι θυμάμαι, σάκο βλέπεις μετά την πέμπτη εβδομάδα (από την τελευταία σου περίοδο), και αυτό αν ο γιατρός σου είναι μάγκας και έχει εξαιρετικά καλό μηχάνημα. Καρδιά ακούς μετά την όγδοη. Άντε, με το καλό και όλα καλά να σας πάνε.

Καλημέρα!!! Καλή εγκυμοσυνη σου ευχομαι και με το καλο να κρατησεισ το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!! Εμεις ειχαμε ακουσει το μωρο μας στις 6w και 2d με κολπικο υπερυχο!! Ο πιο μαγικος ήχος τησ ζωής μας!

bsrves καλημερα κ με το καλο το μωρακι σου!εμεισ ειδαμε σακο κ κατι να παλλετε την 6 εβδομαδα απο κολπικη εξεταση.. αλλα αυτο εχει σχεση κ με τισ μετρησεισ της χοριακης.. εσυ ποσο εβδομαδων εισαι?

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες και της απαντησεις σας.

Humm αυτο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω ποσο ειμαι

Εκανα ωοληψια 29 Σεπτεμβρίου, εμβρυομεταφορα 2 Οκτώβριου και χοριακη 13 Οκτώβριου με 134 αποτελεσμα. Αρα ποσο ειμαι :confused:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το σακο τον βλεπεις κολπικα ?

Η γιατρος μου θελει να με δει 29 Οκτώβριου

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες και της απαντησεις σας.

Humm αυτο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω ποσο ειμαι

Εκανα ωοληψια 29 Σεπτεμβρίου, εμβρυομεταφορα 2 Οκτώβριου και χοριακη 13 Οκτώβριου με 134 αποτελεσμα. Αρα ποσο ειμαι :confused:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το σακο τον βλεπεις κολπικα ?

Η γιατρος μου θελει να με δει 29 Οκτώβριου

Νομίζω ότι είσαι πέντε εβδομάδων: 3 βδομάδες από την εμβρυομεταφορά μέχρι σήμερα (χονδρικά μιλώντας). Το κρατάμε αυτό.

Βάζουμε άλλες δύο βδομάδες που είναι οι μέρες που θα μεσολαβούσαν από την τελευταία περίοδο μέχρι την ωορηξία κατά την οποία θα έμενες έγκυος φυσιολογικά (έτσι τα μετράνε συνήθως οι γιατροί) και ορίστε: πέντε εβδομάδων έγκυος.

Σε αυτή την εβδομάδα ο σάκος είναι πολύ μικρός, θέλει προσπάθεια για να τον δεις. Καλά λένε τα κορίτσια, κολπικά είναι πιο πιθανό να φανεί κάτι, αν και μέχρι την ημέρα που θα πας μπορεί να φαίνεται και από την κοιλιά, εξαρτάται και από το πόσο λίπος έχεις στην περιοχή της κοιλιάς (χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να εννοώ κάτι με αυτό).

Καλημερα σε ολες της μέλλουσες μανουλες,

ύστερα απο πολυ χρονο και κοπο, με τον αντρουλι μου περιμενουμε το πρωτο μας παιδι απο εξωσωματικη.

Ηθελα να ρωτησω, κοριτσια σε ποια βδομαδα βλεπεις τον σακο ? και σε ποιοα ακους καρδια ? Γιατι τα εχω μπερδέψει μου φαινεται :mrgreen:

Συγχαρητήρια !!με το καλο να έρθει το μωράκι σας !!εγω είδα σάκο στην 4η με 5η εβδομάδα ολοκάθαρα και άκουσα καρδούλα στην 6η πολυυυ καθαρά :) να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη !!