Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Αν και η μπεμπούλα μου είναι 16 ημερών ωστόσο απο τώρα σκέφτομαι την βάφτιση της που θα γίνει Μάιο ή Ιούνιο...ήδη κοιτάζω περιοδικά αν και στο μυαλό μου έχω μια γενική εικόνα πως το θέλω να είναι...

Εσείς; Τι κάνατε; Γενικά ιδέες;Όχι τα διαδικαστικά αλλά χώρους δεξιώσεων, κτήματα, εκκλησίες, βαπτιστικά...

Διαφημίσεις

Λοιπον εγω λεω πρωτα να πουμε πως θες να ναι τα προσκλητηρια!!!! Μου αρεσει η θεματολογια Νεραιδα.Οποτε να γινει ολη η βαφτιση νεραιδοκατασταση με ντεκορ,μπομπονιερα,στολισμο.Τα περισσοτερα μπορεις να τα φτιαξεις κι εσυ εννοειται μπορω να σε βοηθησω δεν εινια αναγκη να τα πληρωσεις.Τωρα να σου πω εγω ειμαι υπερ του πιο ζεστου δηλαδη ξενοδοχεια και πολu glamorous καταστασεις δε μπορω.Σε ενα κτημα νομιζω πιο ωραια θα τρεχουν και τα παιδακια κτλ τι λες?Αντε να τελειωνουμε με τη βαφτιση τις ετοιμασιες γιατι μετα θα πρεπει να βρουμε και τι θα βαλεις.Ειναι κι αυτο σοβαρο θεμα!

Αντε να τελειωνουμε με τη βαφτιση τις ετοιμασιες γιατι μετα θα πρεπει να βρουμε και τι θα βαλεις.Ειναι κι αυτο σοβαρο θεμα!

:lol::lol::lol::lol:

Μη γελάς καθόλου.... Εγώ ξέρεις πόσο δυσκολεύτηκα να βρω κάτι "σωστό" για τη βάπτιση; :P

sL7ap2.png

Α κορίτσια εγώ ήδη ξέρω τι θα φορέσω και έτσι δεν αγχώνομαι...είναι ένα φουστάνι απόλυτα συγκλονιστικό...ο άντρας μου δεν ξέρω τι θα πεί μόλις το δεί...για αυτό φούλ η δίαιτα...

Ελινάκι μου γλυκό τι θα έκανα χωρίς εσένα;

Διαφημίσεις

λοιπον εχω κατι φανταστικές ιδεες αλλα θα σου τις πω Live γιατί απο δω δε θα μπορουμε να συννενοηθουμε.Επισης μπορουμε να αντιγραψουμε τα πανακριβα μαγαζια χιχι ειμαι πολυ καλη σε αυτο!!!!

Εγω μολις τελειωσα ολα τα διαδικαστικα ,περι βαπτισης.....

παντως φορεμα εψαξα πολυ και πηρα πριν 15 μερες(στην περιοδο εκπτωσεων δηλαδη :wink: )...τωρα τιμη μην ρωτατε γιατι....

τα εσκασα τα 180Ε αλλα δεν το μετανοιωσα γιατι τρελλαθηκα μολις το ειδα....

το ζητημα ειναι οτι μια μικρη διαιτουλα λιγες μερες πριν(να πεσει λιγο η κοιλιτσα και ειμαστε..ΟΚ

Αλλα το κριμα ειναι οτι αγοραζουμε τετοια φορεματα και εγω προσωπικα....δεν τα ξαναφοραω γιατι δεν εχω που να τα βαλω αφου οι τετοιες κοινωνικες εκδηλωσεις ειναι λιγες...αραγε αξιζουν τα λεφτα τους?

.png.png

Λοιπόν κορίτσια θα σας πω τις εντυώσεις μου μιας και είμαι στην διαδικασία της βάφτισης της μικρής μου στις 7/10/07. Ειχα αποφασίσει και εγώ να φτιάξω τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια μόνη μου. Κατέβηκα λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας (μιας και εκεί είναι ολες οι εταιρείες με υλικά και κορδέλες σε χονδρική). Ελεγα οι μπομπονιέρες να είναι κουτάκια με μια ωραία κορδελίτσα και ένα κρεμασταράκι επάνω αλλά κοιτάζοντας τα υλικά (και μιας και ο άντρας μου είναι λίγο "ψείρας"και κοιταζε τα χύμα κουτάκια σε όλες τους τις γωνίες "με μεγενθυντικό φακο"(πλάκα κάνω, αλλά όλα στραβά τα έβρισκε .... χαχαχα) τελικά σε μια βιτρίνα είδαμε μια πολυ πρωτότυπη μπομπονιερα (σαν ψάθινο τσαντάκι με ένα κεντημένο σχεδιάκι ) που πολύ μας άρεσε και ήταν πολύ διαφορετική απ'οσες είχαμε δεί και από τα κουτάκια (Μετά την βάφτιση που θα βγάλουμε φωτογραφίες θα σας στείλω να δείτε...) και η τιμή ανά τεμάχιο ....... 1,80€./(με σοκολατένια κουφέτα)

Τώρα για τα προσκλητήρια, μου είχε κολλήσει χρωματιστό χαρτί (ροζ χρώμα) τυπωμένο από εμας και τυλιγμένο σε ρολό ή διπλωμενο στα 3 με μια ωραία κορδελίτσα. (Εαν θελετε φωτογραφίες μπορώ να στείλω, τα έχω σπίτι).

Ενα ωραίο θέμα για βαφτιση κοριτσιού είναι και οι πεταλουδίτσες ...... που είναι και πολυ στην μόδα!!!!

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι ...... για ότι χρειαστήτε .......πείτε μου!!!!

.png.png

Μια άλλη ιδέα, κάτι που είχε κάνει και κάποιος συνάδελφος κάποτε, ήταν το προσκλητήριο σαν μια μικρη ιστοριούλα της ζωής του με τη γυναίκα του μέχρι τη γέννηση του παιδιού τους και την βάπτιση....

Η γνωριμία (με δυο μικρές φώτο δικές τους), το θαύμα (με ένα υπέρηχο της εγκυμοσύνης), η γέννηση (φωτο μωρού) και .... η βάπτιση (με το κείμενο - πρόσκληση της βάπτισης). Κάπως έτσι ήταν οι τίτλοι. Αυτά τα ακολουθούσε κάποιο σχετικό κειμενάκι. Θα πρέπει βέβαια να απευθυνθείς σε γραφίστα σε κάποιο τυπογραφείο αλλά είναι διαφορετικό αν δε θες τα τυποποιημενα.

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Το λοιπόν επειδή εμάς η βάφτισή μας ήταν την Κυριακή τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου. Τα προσκλητήρια ήταν ροζ τούλι χονδρό σε χωνάκι όπου μέσα ήταν ένα ροζ προσκληρήριο και αποξηραμένα λουλούδια κλεισμένο με ένα ροζ τριανταφυλλάκι. Οι μπομπονιέρες ήταν ιβουάρ κουτάκια που μέσα είχαν μια ορχιδέα καρφίτσα και σοκολατένια κουφέτα και ήταν δεμένο με ροζ και άσπρη κορδελίτσα. Τα προσκλητήρια στοίχισαν 1,50 και οι μπομπονιέρες 2€.

Ρούλα μου καταρχήν να σου ζήσει το όνομα...

Πόσο πηγε η μπομπονιέρα; Πω πω...πω πω...εμείς ευτυχώς έχουμε γνωστό με μπομπονιέρες απο κεί πήραμε κιόλας και του γάμου μας και μας τα άφησε στην μισή τιμή...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν η βάφτιση θα έχει συγκεκριμένο θέμα ή θα έχει να κάνει με ένα χρώμα..

Ωχ Ρούλα..πήγε να μου φύγει το κεφάλι...Πόσο; Είπαμε να κάνουμε βάφτιση και να κάνουμε ότι καλύτερο για το παιδί μας αλλά λέγεται δεινή εκμετάλευση...κάνατε δεξίωση;

Διαφημίσεις

To τραπέζι το κάναμε στον Αλέξαντρο (almak) που είναι και μέλος του forum έχει κτήμα, ταβέρνα στην Παρνηθα είναι φοβερά και φοβερό άτομο, είσαι σίγουρη ότι αυτό που θα φας δεν θα σε φάει για ότι θες στείλε μου πμ ή ρώτα τον ίδιο.

Καλα cruelty μην νομιζεις πως αν της φτιαξεις μονη σου θα κοστισουν φτηνοτερα.. Εμενα μου πηρε 1.15 του γαμου και 2 ευρω της βαφτισης, μου βγηκε η πιστη αναποδα (τα κοριτσια θυμουνται πόσο καιρο εκανα να τις φτιαξω) . Ειχα βεβαια την ευχαριστηση της δημιουργιας (τρομαρα μου...) αλλα δεν ξερω αν θα το κανω στο επόμενο παιδι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κοιταξε γενικώς μου αρεσει να κατασκευάζω πραγματάκια απο εκεί και πέρα ειμαι πρόθυμη να βοηθήσω οποιον θέλει.Θεωρώ όμως πολυ ωραίο να καθονται παράδειγμα 3-4 φιλες η συγγενείς και να φτιάχνουν τις μπομπονιερουλες τουλάχιστον για το δικό μου γαμο και βάφτιση έτσι ονειρευομαι!!!

Εμένα δεν πολυπιάνουν τα χέρια που στις κατασκευές άσε που δεν έχω και υπομονή!!! Φυσικά αφού βρήκα σε λογική τιμή ωραίες και πρωτότυπες μπομπονιέρες....... τις αγόρασα!!! Εγώ πάντως στην βάφτιση της δικιάς μου, αποφάσισα να παίξω με το χρώμα παρά με θέμα!! Ολα στην βάφτιση, από το προσκλητήριο, τα βαφτιστικά της, τα μαρτυρικά, ο στολισμός, τα μπαλονάκια, και οι μπομπονιέρες είναι ρε ροζ -φουξια χρώμα. Ηθελα να είναι όλα στα ιδια χρώματα για αρμονία...

Τώρα το ρούχο με έχει προβληματίσει και εμένα!!!! Εχω δυο επιλογές ανάλογα με τον καιρό ....... αλλά η επιλογή είναι δυσκολη τελικά!!!

.png.png

Ρούλα μου, ωραία στην Πάρνηθα....καλή ιδέα μου έδωσες. Σε ευχαριστώ πολύ...ειδικά αυτό είναι πολύ σημαντικό....το θέμα του φαγητού...

Ελινάκι μου και εγώ ξέρω ότι τα υλικά για μπομπονιέρες είναι κοντά στο κόστος για να τα αγοράσεις έτοιμα...

Και εγώ μάλλον χρώμα θα διαλέξω και όχι θέμα με κάτι συγκεκριμένο..

Κορίτσια είστε όλες υπέροχες. Σας ευχαριστώ.

Κοιταξε γενικώς μου αρεσει να κατασκευάζω πραγματάκια απο εκεί και πέρα ειμαι πρόθυμη να βοηθήσω οποιον θέλει.Θεωρώ όμως πολυ ωραίο να καθονται παράδειγμα 3-4 φιλες η συγγενείς και να φτιάχνουν τις μπομπονιερουλες τουλάχιστον για το δικό μου γαμο και βάφτιση έτσι ονειρευομαι!!!

Καλα μην περιμενεις να σε βοηθησουν και ιδιαιτερα και μαλιστα με προθυμία.. Αυτο γινοταν τα παλια καλα χρονια.. Τωρα θα τις κανεις μονη σου και θα εχεις και το μωρο στα ποδια σου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Dora,Δε με πειραζει θα τις φτιαξω μονη μου με το μωρο αγκαλιτσα!!!!!Αν βεβαια καποιος θελει να βοηθησει δε θα πω οχι!!Βλεπω τα πραγματα με ενα δικό μου τρόπο ο οποίος μου δίνει ενέργεια και χαρά ,χαιρομαι με πραγματα που ισως αλλοι θεωρουν βλακείες,μου αρεσει να κάνω κατασκευές,και φτιάχνω συνέχεια χειροποιητα δωρα για τους γύρω μου κι ας μου κοστίσει πιο φτηνά να τα πάρω ετοιμα.Τι να κάνω αυτή είμαι!!!!

Cruelty κι εγώ δικιά σας είμαι!

Ειδικά σε τέτοια ζητήματα, τόσο συναισθηματικά όπως η βάφτιση του μωρού σου ή ο γάμος σου, η χαρά του να φτιάχνεις μόνη σου κάτι δεν συγκρίνεται με τίποτα. Βέβαια εγώ ζορίστηκα λίγο στο γάμο γιατί αποφάσισα να δέσω τα προσκλητήρια και έχασα πολύ χρόνο. Στη βάφτιση θα το ξανακάνω μόνο αν έχω την άνεση του χρόνου.

Πάντως έκανα μια βόλτα τυχαία από τα Νotos Galleries και κοίταξα τις μπομπονιερίτσες της Lapin: άπλά ξύλινα παιχνιδάκια με ένα φιογκάκι στο λαιμό που συγκρατούσε ένα μικρό τούλι με 3 ή 5 κουφέτα. Δηλαδή κάτι που μπορείς να δέσεις σε 1 λεπτό, αρκεί να ψάξεις να βρεις τα παιχνιδάκια.

Ξέρετε πόσο έκαναν; Από 3 ως 4,5 ευρώ!!!

Αν βρεις τα παιχνιδάκια για 2 ευρώ, γιατί να μη διαθέσεις ένα απόγευμα μόνο και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τα μισά χρήματα;

.png