Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ GLUCOPHAGE 1000mg

Recommended Posts

καλησπερα σας!ειμαι νεο μελος στην παρεα σας!

προσπαθουμε με τον αντρα μου για πεδακι εδω και πολλα χρονια!!

αλλα ακομα τιποτα:cry:

εχω ακανονιστο κυκλο-πολυκστικεσ ωοθηκες και θυροειδη ΤSH 5.23.

πηγα σε εναν καλο ενδοκρινολογο που μου συστησαν και μου εδωσe glucophage 1000mg.μου ειπε πως με αυτο θα φτιαξει ο κυκλος-να χασω κιλα και οτι με βοηθαει να κανω ωορρηξια και πολλεσ πιθανοτητες για εγκυμοσυνη!εσεις γνωριζετε κατι για αυτην τη θεραπεια?

παλαιοτερα ειχα παρει αντισυλιπτικα να φτιαξει ο κυκλος μου και δεν τα ειχα καταφερει μετεπειτα μου ειχε δωσει ενας γυναικολογος τα serpafar για να κανουμε προκληση ωοορηξιας τα πηρα για καποιους μηνες και τιποτα,επειτα πηγα σε αλλον γυναικολογο εκανα ενεσεισ menopur μηπως και τα καταφερνα να μεινω εγκυοσ αλλα και παλι τιποτα

δεν ξερω αρα θα τα καταφερω αυτη τη φωρα δεν ξερω:-(

Διαφημίσεις

Ολγα καλησπερα,

καταρχας σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα ευχαριστα νεα κ συντομα κιολας..

συμπασχω μαζι σου...εχω κ γω σπω κ παιρνω κ γω glucophase....βρεθηκε καποιο προβληματακι με την ινσουλινη κ σου το εδωσαν?γιατι ειδα οτι ανεφερες κ για απωλεια βαρους...το glucophase ειναι φαρμακο που ρυθμιζει την ινσουλινη...την φερνει στα σωστα επιπεδα...το παιρνω κ γω χρονια κ οντως με εχει βοηθησει πολυ.....

psitp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. . Μην αγχώνεστε. Όλες θα γίνετε μανούλες. Όλες την κατάλληλη στιγμή. Δεν γνωρίζω για τη θεραπεία αυτή, αλλά θέλω να σας πώ πως με πολυκυστικές ωοθήκες, μια περίοδο χάλια μαύρα, ερχότανε όποτε ήθελε κ χωρίς καμία μα καμία θεραπεία, έμεινα έγκυος δίδυμα μονοζυγωτικά κοριτσάκια. Στα 20 μου. Τώρα είμαι σχεδόν 23 κ οι κόρες μου κοντεύουν τα 2. Επί 1 χρόνο είχαμε ελεύθερες επαφές όταν αρραβωνιαστήκαμε φυσικά κ κάπου αγχώθηκα, 1 χρόνο κ τίποτα? Κ έκλεισα ραντεβού στο γιατρό μου, πήγα κ με βρήκε έγκυο 5 εβδομάδων.... μετά από 1μιση μήνα μου ανακοίνωσε πως έβλεπε πολλά πόδια. Είναι δίδυμα μου λέει. Πωπω απίστευτΑ μου φαίνονται!!!!

Να χετε πίστη στο Θεό. Να περιμένετε. Ξέρει τι κάνει.

Εύχομαι σε όλες να ζήσουν το θαύμα της φύσης. Υπομονή πάνω απόλα.

Εγω πάντως με βοήθησε αρκετά!!! Ιούλιο τα ξεκίνησα και Νοέμβριο ήμουν έγκυος.

Παράλληλα έχασα και 2-3 κιλά.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτά με βοήθησαν!!

Καλή επιτυχία και σε εσας :)

Ολγα καλησπερα,

καταρχας σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα ευχαριστα νεα κ συντομα κιολας..

συμπασχω μαζι σου...εχω κ γω σπω κ παιρνω κ γω glucophase....βρεθηκε καποιο προβληματακι με την ινσουλινη κ σου το εδωσαν?γιατι ειδα οτι ανεφερες κ για απωλεια βαρους...το glucophase ειναι φαρμακο που ρυθμιζει την ινσουλινη...την φερνει στα σωστα επιπεδα...το παιρνω κ γω χρονια κ οντως με εχει βοηθησει πολυ.....

καλησπερα

ναι μου το εδωσε να ρυθμισω την ινσουλινη.και για να φτιαξει ο κυκλος μου για να μπορεσω να κανω ωορρηξια γιατι εχω οπως ειπα αστατο κυκλο.κανεις κ εσυ προσπαθεια για μπεμπε?τι σου εχει πει ο γιατρος εσενα?και που σε βοηθησε το glucophage?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. . Μην αγχώνεστε. Όλες θα γίνετε μανούλες. Όλες την κατάλληλη στιγμή. Δεν γνωρίζω για τη θεραπεία αυτή, αλλά θέλω να σας πώ πως με πολυκυστικές ωοθήκες, μια περίοδο χάλια μαύρα, ερχότανε όποτε ήθελε κ χωρίς καμία μα καμία θεραπεία, έμεινα έγκυος δίδυμα μονοζυγωτικά κοριτσάκια. Στα 20 μου. Τώρα είμαι σχεδόν 23 κ οι κόρες μου κοντεύουν τα 2. Επί 1 χρόνο είχαμε ελεύθερες επαφές όταν αρραβωνιαστήκαμε φυσικά κ κάπου αγχώθηκα, 1 χρόνο κ τίποτα? Κ έκλεισα ραντεβού στο γιατρό μου, πήγα κ με βρήκε έγκυο 5 εβδομάδων.... μετά από 1μιση μήνα μου ανακοίνωσε πως έβλεπε πολλά πόδια. Είναι δίδυμα μου λέει. Πωπω απίστευτΑ μου φαίνονται!!!!

Να χετε πίστη στο Θεό. Να περιμένετε. Ξέρει τι κάνει.

Εύχομαι σε όλες να ζήσουν το θαύμα της φύσης. Υπομονή πάνω απόλα.

μπραβο που τα καταφερες!!!να σου ζησουν τα μωρακια σου ναναι γερα και καλοτυχα στη ζωη τους!!!εσενα ηταν μια ευκολη περηπτωση εγω προσπαθω ποσα χρονια και τιποτα ακομα και απο θεραπειεσ αλλο τιποτα και καθε δευτερη μερα να κανω υπερηχο να παρακολουθω τα ωαρια και τιποτα αγχος αγχος και απογοητευση ναι πρεπει ναμαι δυνατη αλλα ειναι πολυ δυσκολο

Εγω πάντως με βοήθησε αρκετά!!! Ιούλιο τα ξεκίνησα και Νοέμβριο ήμουν έγκυος.

Παράλληλα έχασα και 2-3 κιλά.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτά με βοήθησαν!!

Καλή επιτυχία και σε εσας :)

συγχαρητηρια!!!ευχομαι να με βοηθησουν κ εμενα που προσπαθω γιατι δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω.μονο που εγω εχω πολλα κιλα δυστηχως εχω μπει σε διαιτα τωρα.1.57 υψος 30 χρονων και δυστηχως 104 κιλα τωρα απο 108 ειναι και ο θυρωειδης αστα να πανε.μου ειπε να περνω τα χαπια μεχρι να αδυνατισω.να σου ζησει το μπεμπε σου.

αλλα ξερεις τι φοβαμαι θα με βοηθησουν κ μενα αρα?γιατι καθε οργανισμος ειναι και διαφορετικος

κοριτσια σκεφτομουν αφου φτιαξει ο κυκλος μου να παρω τεστ ωορηξιας για να παρακολουθω τι γινεται εσεις τι λετε? η να ερχομαι σε επαφη με τον αντρα μου ελευθερα για να μην αγχονομαι?

Καλημέρα!

Βοηθάει κοπέλες με πολυκυστικές ωοθήκες που έχουν όμως αυξημένο βάρος. Εμένα ας πούμε δε με βοήθησε να κάνω ωορρήξια γιατι απλά το βάρος μου είναι φυσιολογικό.

Διαφημίσεις