Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετά τις προσπάθειες τι;

Recommended Posts

καλησπέρα

θα ήθελα αν γνωρίζετε επειδή μένω και σε νησί και δε είναι εύκολο να μεταβαίνω συχνά Αθήνα, αν τελικά ,μετά από προσπάθειες δεν προκύψει εγκυμοσύνη τι κάνουμε;

εξετάσεις ; πρώτα ο άντρας ; και αν τελικά υπάρχει πρόβλημα πάμε κατευθείαν για εξωσωματική;

τα ρωτάω για να είμαι σχετική μην κάνω παραλείψεις ή λάθος κινήσεις

σας ευχαριστώ πολύ για όποιες συμβουλές μου δώσετε

Διαφημίσεις

καλησπέρα

θα ήθελα αν γνωρίζετε επειδή μένω και σε νησί και δε είναι εύκολο να μεταβαίνω συχνά Αθήνα, αν τελικά ,μετά από προσπάθειες δεν προκύψει εγκυμοσύνη τι κάνουμε;

εξετάσεις ; πρώτα ο άντρας ; και αν τελικά υπάρχει πρόβλημα πάμε κατευθείαν για εξωσωματική;

τα ρωτάω για να είμαι σχετική μην κάνω παραλείψεις ή λάθος κινήσεις

σας ευχαριστώ πολύ για όποιες συμβουλές μου δώσετε

καλημέρα,

έχει μεγάλη σημασία πόσο χρονών είσαι για να καθορίσετε το χρονικό όριο των προσπαθειών σας. Δηλαδή αν είσαι μικρή, οκ αφήστε και ένα χρόνο προσπαθώντας συστηματικά, αν όχι νομίζω ότι το 6μηνο-9μηνο είναι υπεραρκετό. Στη συνέχεια, αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη, που το απεύχομαι, κάντε ένα σπερμοδιάγραμμα και για εσένα μια σαλπιγγογραφία και ορμονικό έλεγχο. Στη συνέχεια, θα σας πει και ο γιατρός σας, ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι στις προσπάθειές σας!

καλημερα κι απο μενα!εμεις ειμαστε 27 εγω κ 32 ο αντρας μου κ κλεισαμε ενα χρονο προσπαθειων κ καναμε αρκετες εξετασεις!ορμονικες εγω,σπερμα ο αντρας μου κ τον επομενο μηνα παω για σαλπιγγογραφια....ειχαμε ενα θεμα με το σπερμα κ μας ειπε ο γιατρος μου να παει κ σε ουρολογο οταν παρουμε την καλλιεργεια για περισσοτερη αναλυση...τωρα για εξωσωματικη μας ειπε αν βιαζομαστε να παμε αν δε μπορουμε να φτιαξουμε το σπερμα.κ αν εχω ανοιχτες σαλπιγγες ειναι πολλες οι πιθανοτητες να πιασουε με την 1η...

[sIGPIC][/sIGPIC]

I'm in LOVE with two babies I haven't yet met...

καλημέρα,

έχει μεγάλη σημασία πόσο χρονών είσαι για να καθορίσετε το χρονικό όριο των προσπαθειών σας. Δηλαδή αν είσαι μικρή, οκ αφήστε και ένα χρόνο προσπαθώντας συστηματικά, αν όχι νομίζω ότι το 6μηνο-9μηνο είναι υπεραρκετό. Στη συνέχεια, αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη, που το απεύχομαι, κάντε ένα σπερμοδιάγραμμα και για εσένα μια σαλπιγγογραφία και ορμονικό έλεγχο. Στη συνέχεια, θα σας πει και ο γιατρός σας, ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι στις προσπάθειές σας!

προσπαθούμε 5 μήνες , είμαι 36 και ο φίλος μου 31 , δεν έχω ακόμα καταλάβει αν στις κατάλληλες μέρες χρειάζεται επαφή κάθε μέρα ή μέρα παραμέρα , άλλα μου λέει ένας γυναικολόγος και άλλα ο άλλος

είχα και μια κύστη εν τω μεταξύ η οποία έφυγε ίσως και αυτό εμπόδιζε το θέμα είναι να βρω καλό γυναικολόγο όταν πάω Αθήνα για να με καθοδηγήσει

σας ευχαριστώ πάντως