Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αιμα μετα απο αυχενικη διαφανεια ....

Recommended Posts

Καλημερα... Εκανα την αυχενικη διαφανεια εχθες το απογευμα , καποες στιγμες για να δει καλυτερα το μωρο κουναγε αποτομα το μηχανημα μεςα μου και σημερα το πρωι ςτην τουαλετα ειδα αιμα... Οχι αιμορραγια, αιμα στο σκουπισμα.... Στην αρχη κοκκινο, μετα λιγο πιο σκουρο....

Εχω πανικοβληθει.... Ειχα κ αλλες μερες αιμα αλλα οχι τοσο....

Θα τρελαθω φοβαμαι μη χασω το μωρο απ αυτο το λογο......

Διαφημίσεις

καλησπερα geo

ακριβως με τον ιδιο τροπο εκλεισε η δικη μου εξεταση αυχενικης στη 12η εβδομαδα στα διδυμα μου. γυρισα σπιτι και μαλλον απο τις αποτομες κινησεις του υπερηχου εσπασε καποιο αγγειακι.

απο τετοιο λογο δε θα χαθει το μωρακι σου.

εμενα τελικα το ενα μωρο ειχε εμφυτευτει χαμηλασ τη μητρα γι αυτο εδινε αιμα. μετα ειχα και αιμορραγια στις 14 εβδομαδες αλλα ολα πηγαν πολυ καλα!

καλη συνεχεια σπυ ευχομαι .παρε να ενημερωσεις το γιατρο σου και μεινε ξαπλα κανα 2 μερες να ξεκουραστεις

το σκουρο αιμα ειναι παλιο

Karkinaki σε ευχαριστω για την απαντηση σου.... Πηγα για υπερηχο την ιδια κιολας μερα κ ολα φανηκαν καλα.. Κ ο τραχηλος κ η μητρα κ το παιδι ηρεμο... Τοσες μερες ημουν με καφε κ χθες το βραδυ παλι αιμα..... Περισσοτερο απ την αλλη φορα και εχω αρχισει κ φρικαρω... Πως καταλαβες οτι το μωρο σου ηταν χαμηλα? δεν φαινοταν εξ αρχης στους υπερηχους?

Διαφημίσεις

Και τις 2 φορές εμένα ήταν η μισή εξέταση κολπικά και η μισή με υπέρηχο πάνω απο την κοιλιά..

Και είμαι αδύνατη δεν έφταιγαν τα κιλά. Και επιπλέον, την έκανα την τελευταία στιγμή, 3 μέρες πριν το αποδεκτό όριο. Εγώ νόμιζα ότι πάντα κολπικά γίνεται, τι να σας πω..