Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ;

Recommended Posts

Μετά από 5 χρόνια προσπαθειων ,με 4 εξωσωματικές , με μια παλλινδρομη , μια ανεμβρυική και μια διακοπή κυήση στις 19 εβδομάδα , ήμουν πάλι εγκυος σε διδυμα . Να μην ξεχάσω να σας πω ότι εχω ψαξεί τα πάντα (θρομβοφιλία , Νκ κύταρρα κ.α ) . Η χαρά μου ήταν απίστευτη όταν εμαθα ότι είμαι έγκυος σε διδυμα . Τι όνειρα εκανα , δεν περιγράφεται . Μέχρι χθές που πάω στον ιατρό μου (10 εβδομάδων και 5 ημερών) και μου λέει ότι το ένα μωράκι μου έχει παλλινδρομήσει ενώ το άλλο συνεχιζεί. Τώρα είναι 4,3 εκ . Από χθές προσπαθώ να συνέλθω και να συνεχίσω αλλά μου είναι πολύ δύσκολο . Πόσα μωράκια πρέπει να χασώ ακόμα για να μπορέσω να νιώσω την πραγματική ευτυχία ;

Διαφημίσεις

Θεοφάνεια μου γεια σου. Ειμαι η Δωρα. Ειμαι μια μανούλα ενός κούκλου 6 μηνών. Το θαύμα ηρθε στη ζωή μας μετα απο δυο πάλινδρομες μια βιοχημική κύηση και ενα έξωμητριο. Σε διαβεβαιώνω οτι πλέον αλλα ειναι παρελθόν και το μυαλό μου ειναι στο γιο μου. Πρέπει να φανείς δυνατή και το μυαλό σου να ειναι στη ζωούλα που μεγαλώνει μεσα σου. Πρέπει να εχεις εςυ δύναμη για να τη μεταδόσεις στο εμβρυακι σου. Προσπάθησε ναχαρεις την εγκυμοσυνη σου όσο πιο πολυ μπορείς. Εύχομαι ολα να πανε καλα και σε λίγους μηνες να ζήσεις το θαύμα. Πολλα χαδακια στη κοιλίτσα και πολλα όμορφα λόγια, λόγια αγάπης και χαρας. Φιλια

13/3/2014 η μέρα που ηρθε ο ήλιος στην ζωή μας ο γιος μας.

Μωρο μου σε λατρευω

Θα συμφωνήσω με τη Δώρα, το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να είσαι ήρεμη, με τη στενοχώρια δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε το μωρό. Δε θα ισχυριστώ πως καταλαβαίνω πόσο άσχημα νιώθεις, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, προσπάθησε όμως να εκλογικεύσεις τα πράγματα και να παλέψεις για το μωρό που προσπαθεί να γεννηθεί.

Καλή δύναμη και ό,τι καλύτερο εύχομαι από καρδιάς.

27pzp3.png

qIUIp2.png

καταλαβαινω οτι περασες πολυ δυσκολα αλλα πρεπει να φανεις δυνατη για το μωρακι σου που συνεχιζει...συμπασχω κ εγω μετα απο 2 παλινδρομες κ τωρα διανυω τον 7ο μηνα κυησης κ περιμενω τον ερωτα της ζωης μου!!!!!!ολα καλα θα πανε και σε σενα!!!περιμενουμε νεα απο την αυχενικη!!!!

Κοπέλα μου να έχεις πίστη σ'Αυτόν εκεί πάνω. Αυτός ξέρει καλύτερα για τον καθένα μας. Όλα αυτά έγιναν για κάποιο λόγο. Ίσως να σε προφύλαξε από κάτι. Δεν ξέρω κι εγώ τι. Το ξέρει πώς θέλεις να γίνεις μανούλα. Και θα σε κάνει. Απλά ίσως να σε δοκίμασε αν έχεις υπομονή. Γιατί τα μωρά είναι η αντανάκλαση της υπομονής. Είμαι σίγουρη πως αυτό το σποράκι θα το κρατήσεις. Δεν γίνεται, τόσες δοκιμασίες πέρασες. Είσαι πολύ δυνατή για να είσαι εδώ που είσαι τώρα. Σου εύχομαι απλά ταβκαλύτερα και μην το ψάχνεις γιατί παλινδρόμησε. Εστιάσου σαυτό που έχεις μέσα σου και σε χρειάζεται όσο τίποτε άλλο. Θετική σκέψη και ψυχολογία.

Συγνώμη που θα σε ρωτήσω, γιατί έκανεε διακοπή αν επιτρέπεται; Έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που χρειάζεται;

Να χεις υπομονή κοπέλα μου. Ο καθένας κουβαλά τον Σταυρό που μπορεί να σηκώσει.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...