Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πολυ νωρίς για συμπώματα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, βρίσκομαι στην 9 μέρα μετά την τελευταία επαφή. Τελευτ. Περίοδος 17/08/2014 τελευτ. Επαφή 28/08/2014 κ περιμένω ξανά στις 15 /09. Εδώ κ 4 μέρες νίωθω αναγούλες, κ μόλις τρώω μου περνάνε, επειδή καπνίζω κάποιεσ φορές κατά την διάρκεια που καπνίζω μου έρχεται τρομερή αναγούλα,θέλω να τρώω σαν τρελή (κ μου έρχονται κατι περίεργα στο μυαλό, όπως πριν την περίοδο λυσάω για φαγητό,) νιώθω ελαφριά ‘πονάκια ‘κάτω χαμηλά, βασικά όχι πονάκια κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω, νιώθω ότι το στήθος μου λίγο πρήστηκε όπως όταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε ,δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα , όπως κοιμάμαι πάντα κ εδώ κ 2 μέρες έχω εφιάλτες κ ξυπνάω μέσα στην νύχτα. Κ νιώθω συνέχεια κομμένη. Δεν είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα εγκυμοσύνης? Πείτε μου την γνώμη σας.. :confused:

Διαφημίσεις

μάλλον είναι νωρίς για συμπτώματα! το αν είμαι έγκυος θα δείξει γύρω στις 15, αλλά με έχει φάει το άγχος! κ για χοριακή νωρίς είναι!

δεν υπήρξε καμία από εσάς με τόσο πρόωρα συμπτώματα?

Κι εγω πιστεύω οτι ειναι πολύ νωρίς για συμπτώματα...το πρώτο ουσιαστικό σύμπτωμα είναι η καθυστέρηση,ολα τα άλλα κατ'εμέ είναι τα κατα φαντασία συμπτώματα,που συνήθως προκύπτουν απο την μεγάλη μας επιθυμια για μια εγκυμοσύνη...

οχι πως δε μπορεί όντως να είναι αληθινά,απλά μην βασιζεσαι κ πολύ...κανε λίγη υπομονή και εύχομαι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!

Θα συμφωνήσω με τη Χαρά, το έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν. Αν σου μπει η ιδέα μεγεθύνεις όλα τα μικροσυμπτώματα που μπορεί να ειχες ούτως ή άλλως και να μην τα παρατηρούσες...

υγ σταμάτα να καπνίζεις καλού κακού... ;)

27pzp3.png

qIUIp2.png

καλησπέρα κορίτσια.

Ναι είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά νιώθω διαφορετικά, νιώθω την κοιλιά μου κάπως περίεργα, σαν να κοντεύει από ώρα σε ώρα να μου έρθει περίοδος, αυτή την ενόχληση! έχω τρομερή ατονία,το στήθος μου..όλα όσα έχω περιγράψει κ ποιο πάνω!

το κακό είναι ότι μου έχει μπει κ η ιδέα, αλλά δεν μπορώ να το πω κ στον άντρα μου (άδικα χαρά θα πάρει) κ επίσης πολύ νωρίς να το διαπιστώσω κ με μια χοριακή. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό, κ δεν περνάν κ οι μέρες οι άτιμες!

Διαφημίσεις

καλησπερα,

λιγες μερες πριν την χοριακη ειχα αναγουλες και ναυτιες ηπιας μορφης και τα δυο.

βγηκε θετικη η χοριακη , επαναλαμβανω σε 2 μερες ολα καλα μου λεει ο γιατρος και να παω σε 2 βδομαδες, εχει τωρα 2 μερες δεν νιωθω κατι.

βεβαια σταματησα απο την δουλεια και ειμαι ξεκουραστη ισως να οφειλεται και σε αυτο σ εναβαθμο, αλλα περναει απο το μυαλο μου και το κακο! Αγχος!

I AlmOst Gave Up But GOD GaVe Me HoPe

καλησπερα,

λιγες μερες πριν την χοριακη ειχα αναγουλες και ναυτιες ηπιας μορφης και τα δυο.

βγηκε θετικη η χοριακη , επαναλαμβανω σε 2 μερες ολα καλα μου λεει ο γιατρος και να παω σε 2 βδομαδες, εχει τωρα 2 μερες δεν νιωθω κατι.

βεβαια σταματησα απο την δουλεια και ειμαι ξεκουραστη ισως να οφειλεται και σε αυτο σ εναβαθμο, αλλα περναει απο το μυαλο μου και το κακο! Αγχος!

Κορίτσι ειμαι 3 εβδομάδων κ δεν εχω κανένα σύμπτωμα

Γεια σας κορίτσια.... Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό το forum αλλά σήμερα είναι η πρώτη φορά που συνδέομαι!!! ελπίζω να μην τα έχω κάνει μαντάρα και να δει κάποια το μήνυμα μου !!!

Θέλω να ρωτήσω το εξής : στις 21-08-2014 ήταν η τελευταία επαφή και περιμένω περίοδο γύρω στις 18 με 20 -09-2014. Η περίοδος τελείωσε στις 28-08-2014... Μετά την επαφή , περίπου μετά από τρείς ημέρες έπαθα μία ουρολοίμωξη και πήρα αντιβίωση... όμως μετά την ουρολοίμωξη άρχισα να πονάω πολύ χαμηλά στην κοιλιά μου και πρήστηκα.... έχουν περάσει περίπου 10 ημέρες και όσο πάω πρήζομαι..... :oops: Μόλις ξαπλώνω περνάνε οι πόνοι , όταν κάθομαι και μάλιστα κάθομαι πολλές ώρες αφού δουλεύω πολλές ώρες, αρχίζουν πάλι!! Τα παντελόνια μου δεν κλείνουν πλέον , το κλάμα το έχω στο τσεπάκι μου, τα νεύρα τσίτα και η όρεξη δόξα σοι.... !!! Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος ? Στις 18 -09 έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό μου αλλά θα σκάσω μέχρι τότε!!! Υποφέρω και δεν ξέρω τι να κάνω ....