Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Την Τετάρτη έφερα στον κόσμο την κορούλα μου!!!

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι τρισευτυχισμένη! :lol:

Την περασμένη Τετάρτη, μπήκα για το προγραμματισμένο ραντεβού, στις 9 το πρωί.Μου πήραν αίμα, μου κάνανε καρδιογράφημα, με ξυρίσανε (μπλιάχ! :? ), μου κάνανε κλύσμα (δις μπλιάχ! :? ) και με πήγανε στην αίθουσα τοκετού (συναρπαστική εμπειρία :? ).Μετά βάλανε στην κοιλιά μου, τον παλμογράφο, για να ακούνε το μωρό και αφού μου βάλανε ορό (με την δεύτερη-η πρώτη φλέβα έσπασε/μαθητευόμενη την "έκανε", που θα πάει θα μάθει), μου βάλανε τον καθετήρα (αυτή κι αν ήταν εμπειρία :P ).

Αφού με αφήσανε λίγο εκεί και άκουσα την ευχάριστη "μουσική" της αίθουσας τοκετού, ο γιατρός μου ξανακοίταξε αν έχω διαστολή.Όχι μόνο δεν είχα διαστολή, αλλά όταν ο γιατρός με εξέταζε, εγώ πεταγόμουν στο ταβάνι απο τους πόνους.(Σημείωση-είμαι ΠΑΡΑ πολύ στενή!!!).Τότε ο γιατρός μου είπε οτι αν πηγαίναμε φυσιολογικά, θα σκιζόμουν εκεί κάτω και οτι η μικρή θα ταλαιπωριότανε απο την πίεση.Εννοείται οτι διάλεξα την καισαρική και ζήτησα επισκληρίδειο, για να μην χάσω τίποτα.Βέβαια περιμέναμε το Ο.Κ απο την αναισθησιολόγο(το οποίο πήραμε), γιατι παίζει ρόλο πολύ, πως είναι η σπονδυλική σου στήλη, ωστε να περάσει επιτυχώς η βελόνα.

Ο φόβος μου ήταν σε λογικά πλαίσια, αλλά ευτυχώς με είχε πιάσει αποφασιστικότητα.Πέρα απο μια ενοχλητική πίεση, δεν πόνεσα καθόλου.Είμαι ΥΠΕΡ-ικανοποιημένη, απο την άψογη συμπεριφορά του γιατρού μου, ο οποίος με πρόσεξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, με τους βοηθούς του!

Στις 14:15, μου έδειξε την κορούλα μου, η οποία γεννήθηκε 2950 γραμμάρια, 50 εκατοστά!Θα γίνει ψηλή η κουκλίτσα μου!Μια ομορφιά!Σε 15 λεπτά, με είχανε ράψει και με πήγανε στην αίθουσα ανάνηψης.Η τομή είναι τόσο μικρή και τόσο χαμηλά, που αναρωτιέμαι πως βγάλανε την μικρή!

2 φορές, με πήγανε σε μια πόρτα, οπου είδα για 5 λεπτά, τους δικούς μου ανθρώπους.Δυστηχώς έπρεπε να περιμένω, ωσπου να αρχίσω να νιώθω τα πόδια μου.

Στις 17:30, με ανεβάσανε στο δωμάτιο, οπού αντίκρυσα έναν χεσμένο μπαμπά και κατουρημένους όλους τους υπόλοιπους!! :P:P:P

Για το προσωπικό, δεν έχω να πω ΤΙΠΟΤΑ.Δεν κάνει να συγχίζομαι, εφόσων θηλάζω! :evil:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! :oops:

Ωπ!!Ξύπνησεεεεεεεεεεε!!![/img]

Διαφημίσεις

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ :D αντε με τετοιο υψος και μοντελα!!!!!!!!!!!

:lol: να ειστε παντα ολοι τοσο ευτηχησμενοι σαν την μερα που την αντικρισατε! :!:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

799626u4uk3ncrpa.gif

να σας ζήσει η κόρη...πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είναι στην ζωή της :D

Φιλιά

Αλεξάνδρα

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»