Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Cossato giigle 3 in 1. Το έχει κανείς;

Recommended Posts

Καλημέρα σας, έχουμε δει αυτο το καρότσι και μας αρέσει πολύ υπάρχει κανεις που να το έχει να μας πει την γνώμη του; Αξίζει σαν καρότσι; Ευχαριστώ πολύ!!!:P

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Λοιπόν για το καρότσι, δεν το εχω αλλα το ειδα τα σχόλια μου.

Θετικα :

Ειναι πολυ ελαφρύ

Εχει ρυθμιζόμενο ενιαίο χερούλι βοηθά τους ψηλούς άντρες

Εχει ωραίο σχεδιασμό

Αρνητικά:

3 ρόδες η μια διπλή μπροστα, αυτα με 4 μεγάλες ειναι πιο σταθερα

Οι ρόδες δεν ειναι με αερα και αν δεν εχει αναρτήσεις θα εχει αρκετούς κραδασμούς

Ειναι αρκετα ακριβό για αυτο που προσφέρει πιστεύω.

Απο αγορα απο ελλαδα θα σου πρότεινα το gracο evo trio εχει σχεδόν 250 ευρω λιγότερα και σε καποια σημεία υπερτερει του cosatto. Απο εξωτερικο θα σου πρότεινα καρότσια απο Πολωνία ,εχουν τα παντα ολα με 400 ευρω.

Λοιπόν για το καρότσι, δεν το εχω αλλα το ειδα τα σχόλια μου.

Θετικα :

Ειναι πολυ ελαφρύ

Εχει ρυθμιζόμενο ενιαίο χερούλι βοηθά τους ψηλούς άντρες

Εχει ωραίο σχεδιασμό

Αρνητικά:

3 ρόδες η μια διπλή μπροστα, αυτα με 4 μεγάλες ειναι πιο σταθερα

Οι ρόδες δεν ειναι με αερα και αν δεν εχει αναρτήσεις θα εχει αρκετούς κραδασμούς

Ειναι αρκετα ακριβό για αυτο που προσφέρει πιστεύω.

Απο αγορα απο ελλαδα θα σου πρότεινα το gracο evo trio εχει σχεδόν 250 ευρω λιγότερα και σε καποια σημεία υπερτερει του cosatto. Απο εξωτερικο θα σου πρότεινα καρότσια απο Πολωνία ,εχουν τα παντα ολα με 400 ευρω.

Σευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για τις συμβουλές. Θα τα κοιτάξω αυτα που μου λες. Μήπως ξέρεις και κάποιο site απο Πολωνία που μου λές; Θα σου ήμουν υπόχρεη!!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Σευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για τις συμβουλές. Θα τα κοιτάξω αυτα που μου λες. Μήπως ξέρεις και κάποιο site απο Πολωνία που μου λές; Θα σου ήμουν υπόχρεη!!!

Σου έστειλα πμ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...