Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθυστερηση περιοδου!

Recommended Posts

Γεια σας!ειμαι 16 χρονων... Πριν λιγο καιρο ηρθα σε επαφη με το αγορι μου!Απο την αρχη φορουσε προφυλακτικο και ουτε τελειωσε μεσα μου!Εγω εχω καθυστερηση 13 ημερες και εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι εχω σταθερο κυκλο! Ξερω πως ειναι σχεδον απιθανο να εγινε κατι αλλα ποτε δεν ξερεις..Προσπαθω να καθυσηχασω τον εαυτο μου και δεν μπορω,εχω τρελο αγχος..δεν ειναι λιγες οι 13 μερες :/ βεβαια εχω εμμονη ιδεα με αυτο το πραγμα και φοβαμαι το παραμικρο παααρα πολυ!Στην μαμα μου δεν γινεται να μιλησω,φοβαμαι πολυ..Ευχαριστω προκαταβολικα!

Διαφημίσεις

MHN αγχωνεσαι κοριτσι!τιποτσ δενεγινε,απλα με την πρωτη σεξουαλικη επαφη αλλαζει ο κυκλος κι εχεις καθυστερηση!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά είναι από τις πρώτες δηλαδή 3-4 φορά γιατί είχαμε ξαναέρθει σε επαφή και αδιάθετησα κανονικά :/ τώρα δεν έρχεται και αγχώνομαι! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου :)

μια φορ ατο χρονο υπαρχει μια ανωμαλια στην περιοδο γιατι αλλαζει ο κυκλος,περιμενε λιγες μερες ακομη και πηγαινε σε γυναικολογο μηπως καιειναι καμια κυστη.

Διαφημίσεις

Και τι είναι η kisha για να σου απαντήσει κοριτσάκι μου με σιγουριά πως δεν είναι εγκυμοσύνη;doctor;

υποθετικα μιλάει....

πανε σε ενα γυναικολόγο οπως σωστα σου είπε για να σιγουρευτείς και να σου φύγει το άγχος...

KOITA...αν ανησυχεις μονο απο την τελευταια επαφη που οπως λες εγινε με προφυλακτικο και χωρις να τελειωσει μεσα τοτε δεν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης...

Ρωτάω πολλά και αγχώνομαι γιατί δεν μπορώ έτσι απλά να πάω σε γυναικολόγο γιατί δενεέχω πει στην μητέρα μου ότι έχω ολοκληρώσει γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει :/ Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας :)

16 μερες καθυστερηση και ακομα τιποτα! ουτε καν συμπτωματα,κοντευω να τρελαθω απο το αγχος μου! εχω φτασει σε σημειο να εχω ταχυκαρδιες και ανακατοσουρα :'(

Κοριτσάκι μου,γιατί δεν πας μονη σου σε εναν γυναικολόγο;ή έστω με μια φίλη...

γιατί είναι ανάγκη να το μάθει η μαμά;

Καν το θέμα είναι το οικονομικό μπορείς κάλλιστα να πας σε ενα νοσοκομείο..

Διαφημίσεις

Ki εγω μονημου θα πηγαινα συμφωνω με τη χαρα...

16 μερες καθυστερηση και ακομα τιποτα! ουτε καν συμπτωματα,κοντευω να τρελαθω απο το αγχος μου! εχω φτασει σε σημειο να εχω ταχυκαρδιες και ανακατοσουρα :'(

Γλυκια μ καλημερα!συμφωνω σε ολα με την kisha!αν εχειςς αγχος μονο γ τν τελευταια επαφη απο τν στιγμη π πηρατε προφυλαξεις δν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης...τ πιο πιθανο ειναι να σ αλλαζει ο κυκλος..σ αυτη τν ηλικια δν ειναι απολυτα σταθερος...ακομα διαμορφωνεται...αν συνεχιζει ομως η καθυστερηση πηγαινε σ ενα νοσοκομειο αν τ προβλημα ειναι τ οικονομικο κ η μαμα σ δν θ μαθει τπτ οπως ειπε κ η χαρα..λυση υπαρχει!πηγαιεν ομως γ ν ηρεμησεις κ εσυ κ ν μπορεσεις ν χαλαρωσεις ωστε ν σ ερθει η περιοδος..;)